петък, април 26, 2024

Обрат във „Фермата“: Върнаха отпаднал участник отново в шоуто

Най-четени

Два дни след като изгониха Иван Милин от „Фермата: Нов свят“ заради шамар, продуцентите допуснаха прецедент в петгодишната история на шоуто.
Иван и Андрей върнаха в редиците на чорбаджиите отпадналия на дуела миналата седмица Митко Калайджиев. Собственикът на агенция за недвижими имоти изгуби първия елиминационен двубой за сезона от военния Станислав Борисов, който донесе победа за отбора на сиромасите.
Митко получи шанс да се върне в играта за 100 000 лв заради служебното отпадане на двама от участниците.
В пилотния епизод зрителите видяха напоената с шампанско и сълзи визитка на Таня Величкова, вдовица на варненски наркобос, която така и не зае мястото си в стопанството на богатите.
Сестрата на Саня Борисова „влезе” във „Фермата“: Ирена от 15 години живее в Дубай, където гради успешна карира като модел СНИМКИАктрисата Саня Борисова бе изненадана от сестра си Ирена на арената за дуели във „Фермата: Нов свят“…Sep 23 2019vijti.com


Блондинката ще пропусне сезона заради усложнения в лечението при претърпян инцидент.
Принудителното отстраняване на Милин заради агресията над английската възпитаничка Елизабет допълнително намали работната сила при чорбаджиите.
Завръщането на Митко бе посрещнато с истинска еуфория, като патриотът-журналист Ивайло Шопски дори прескочи ограда, за да прегърне приятеля си за добре дошъл.
Синът на общински съветник от Благоевград предизвика сълзи дори в очите на сиромасите, които бяха строени на арената в очакване на първия женски дуел за сезона между актрисата Саня Борисова и детската учителка Маргарита Христова.
Митко Калайджиев се закани да продължи да отстоява мисията си да преоткрива себе си в шоуто, за да бъде по-добър родител на 2-годишната си дъщеричка. Калайджиев е разведен, вижда детето си само през уикендите и лекува травмите от развода си с психотерапия.

Припомняме, че Иван Милин, татуираният здравеняк от „Фермата”, който удари шамар на друга участничка в приключенското шоу – Елизабет Илчева и бе изгонен от предаването, получи сериозна подкрепа от приятелката си, видя HotArena.
Tунингована мацка на име Ралица се вбеси след публикации в различни медии, че Иван шамарил не само участничката във Фермата, а бившата си приятелка, налагал и сервитьорки по морето.
Ето с какво гневно писмо до HotArena избухна гаджето на Иван (без редакторска намеса):
„Колко сте смешни с измислените си истории за Иван, само вие си знаете. Опитвате се да злепоставите приятеля ми и това, че той мълчи, защото вижда колко сте жалки, не значи, че и аз ще го направя.

- Advertisement -

Само мога да ви пожелая на вас и на всички малоумници, които четата статиите ви, някой ден да намерите толкова мил и грижовен човек като Иван, който да ви обича истински.
„Това че продукцията не излъчват всичко, което се е случило, не значи, че Иван е виновен. Аз лично ако бях на негово място щях да й спукам главата на „гордата българка“, на която всяка втора дума и е на английски.
Има достатъчно обиди към него, които са предизвикали реакцията му. Аз като човек до него изобщо не се чувствам приятно постоянно да чета глупости по негов адрес. Всички хора около него са горди, че познават такъв човек“, пише ядосаната мацка.
Източник: Марица
Тунингованата приятелка на бияча от „Фермата“: Ако бях на негово място щях да й спукам главата на „гордата българка“Иван Милин, татуираният здравеняк от „Фермата”, който удари шамар на друга участничка в приключенско…Sep 21 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации