четвъртък, април 25, 2024

Нямат свян: Луна и младото й лъвче вече прекалиха СНИМКА

Най-четени

Фолк легендата Луна вече не крие любовния си романс с мускулестия красавец Петър, 20-годишното лъвче, което забърса по време на снимките на последния си видеоклип.
Прецъфтялата фолк дива и младокът отдъхнаха заедно в тузарския Спа Хотел Белчин. Там двойката е прекарали 10 дни и според очевидци само дето не са се награбили в фоайето – постоянно се целували и прегръщали пред погледите на посетителите на хотела.
„Сигурно го правят по 3 пъти на ден, добре, че момчето е само на 20, та да й издържа на мерака“, цъкат с език очевидци на отношенията между разгонената двойка.
Луна се омъжи: Показа снимки в булчинска рокля до младото си гаджеЗа Луна няма почивен ден! Певицата хвърли поредната провокация от профила си в инстаграм, видя HotAr…Aug 31 2019vijti.com

Изпълнителката на “Бягайте, крачета” официално оповести младото си гадже вчера, публикувайки общите им снимки в профила си във фейсбук, пише Lupa.bbg. “Изживяваме това, което сме искали най-много, любовта не се измерва в километри, а в истински моменти”, пише бившата риалити звезда.
За пръв път от дълго време Луна открито демонстрира отношенията си с мъж. Години наред из медиите се тиражират легенди за турски милиардери, арабски шейхове и знакови политици.

Запознати се шегуват, че любовните драми на Софи и Гринго са само залъгавка пред това, което изживява Луна. А гаджето й се оказва с доста пикантно минало.
Наш репортер разбра, че любовникът на Луна се казва Горан Колев. Той е от Русе и движи в една компания с бившяи на Десислава – ММА боецът Светлозар Савов – Зарко.
Луна се запознава с младото лъвче в русенска дискотека, където има участие, а той работи като охрана. От две седмици живее в огромния й мезонет в София, похвалил се лично пред приятели.

- Advertisement -

Скандалното в случая е, че има жена и две малки момичета. За съпругата му се знае, че ходи да заработва в чужбина. От семейни приятели разбрахме, че я лъже за случилото се с Луна и се отправдава, че просто работи за нея.
Оказа се, че той е от такова семейство, в което родата на мъжа купува бъдещата си снаха. Неговите родители са броили огромна сума за жена му и са ги оженили още преди да навършат пълнолетие. При евентуален развод ще трябва пак да брои.
Луна си позволи да качи няколко общи снимки с любовни послания, които медиите взеха като топъл хляб.

Не след дълго изпълнителката на „Бягайте крачета при младите момчета“ премахна всички фотоси с любимия си, явно по негово настояване след проблеми със съпругата му.
„Не мога да си обясня дали наистина е хлътнал по застаряващата фолкпевица или просто го тресе звездоманията. Може и 8-те милиона на Луна в КТБ да са го привлекли…“, коментират негови приятели пред наш репортер.
Луна обаче е наясно с негово семейно положение, но явно няма против да раздели един баща от двете му деца. Бърза проверка в неговия „Фейсбук“ показва, че двамата имат обща снимка още от декември месец. Под снимката той пише: „Стара жена и стара риба няма – или е свежа, или не е“. Това говори, че са крили взаимоотношенията си близо половин година и чак сега са решили да задълбочат връзката си и вече да не се крият.
Източник: show.blitz.bg
Луна огласи истината за нея и младежа, с който напоследък я свързват всичкиΠeвицaтa Лyнa, ĸoятo cтaнa ocoбeнo aĸтyaлнa в пocлeднитe гoдини c yчacтиятa cи в „Биг Бpaдъp“, paзĸp…Aug 20 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации