петък, март 29, 2024

Нова и bTV в битка за милиони: „Игри на волята“ предлага колосалната награда от 200 хил. лв.

Най-четени

В битка за разпределението на 350 хиляди лева от наградни фондове влязоха участниците в риалити форматите, с които тази есен Нова тв и Би Ти Ви стартираха новия сезон. От своя страна пък двете медии за пореден път се впускат в жестока битка за милиони левове, които ще потекат от рекламодателите.
Безапелационен лидер сред развлекателните формати се очертава новият проект на Магърдич Халваджиян по Нова тв „Маскираният певец“. Най-малкото защото е ново и непознато за родната тв аудитория шоу. Но не само… Предаването на арменеца предизвика вниманието на драгия зрител и с пищната си сценография, многото въпросителни и конспирацията, в които са забулени участниците.
За пръв път в историята на риалити форматите у нас до сами старта на „Певеца“ не станаха известни имената на 16-те звездни личности благодарение на крутите мерки за сигурност, които братята Халваджиян предприеха. На участниците не е позволено дори да споделят със своето семейство, заради което на първия отпаднал – Иван Звездев, му се е наложило да лъже многократно жена си и децата си защо отсъства от дома им.
Влюбени ли са Паулина и Красимир от „Фермата”: Колко е истинска любовта имBлюбeни ли ca Πayлинa и Kpacимиp oт „Фepмaтa”? Πayлинa и Kpacимиp зaвъpтяxa любoвнa aфepa, нo иcтинc…Sep 21 2019vijti.com

Преди всеки от оставащите 12 епизода мъжете и жените, които се крият под уникалните маски на Кремена Халваджиян, ще бъдат вземани от уречено малко по-рано място от кола на продукцията, а към студията ще бъдат отвеждани с маски върху главите. Загадката кой се крие под маската ще бъде още по-трудна за зрителите заради монтираните в нея устройства за промяна на гласа.
Единственият негатив, който „Маскираният певец“ отбеляза на старта си, е вечното присъствие на Рачков и Зуека. Тандемът, който води и излъчващите се през пролетта „Като две капки вода“, отдавна е дотегнал на зрителите с инфантилното си държане пред камерата (особено на Рачков). Затова имаше и зрители, които обявиха бойкот на шоуто именно заради втръсналия на всички дует.
Денонощие след „Маскираният певец“ обещаващо започна миналата неделя и „България търси талант“ по конкурентната Би Ти Ви. Шоуто прикова вниманието на над 1.3 милиона зрители. Пикът на зрителския интерес бе отчетен в 21:35 часа, когато предаването е проследено от 1 327 470 души.

Журито в състав Ицо Хазарта, Катето Евро, Любо Дилов-син и Славена Вътова изпратиха на полуфиналите норвежеца Кристиян Ведой, който се измъкна от воден капан и би личния рекорд на великия американски илюзионист Хари Худини от 3 минути и 30 секунди под вода, боливудските танцьори Varna DC, украинеца Игор Завадко, който представи впечатляваща въздушна акробатика, етно-джаз формацията „Жарава“, 10-годишната флейтистка София и мага Валери Иванов-Жокера.
Директно на финала пък Славена Вътова прати със „златен бутон“ незрящия 31-годишен имитатор Андриан Асенов, който пресъздаде по удивителен начин Тодор Колев, Бойко Борисов, Слави Трифонов, Тодор Живков и Любен Дилов-син.

- Advertisement -

На другия фронт – този на приключенските риалити формати, тази есен битката ще бъде между „Фермата“ и новото предаване „Игри на волята“. Факт е, че доста зрители сега се преориентираха и станаха фенове на рекламирания като нещо невиждано проект на Нико Тупарев. В навечерието на старта на „Игри на волята” в ефира на Нова вървеше зрелищна реклама с неотразимата и ефектна в това амплоа актриса Алекс Сърчаджиева, която, предрешена като амазонка, скачаше в бездни и „тичаше“ върху овце, а очакванията на зрителите бяха, че ще гледат родния прочит на тв сагата „Игра на тронове“. Всъщност амбициозният проект на Тупарев и компания съчетава елементи от „Фермата“, „Сървайвър“ и сваленото от ефир шоу „Биг брадър“.
„Дори самата аз не знам всичко в предаването, защото виждам участниците само на битките. Животът им в техните територии остава скрит дори за мен. Така че и аз ще гледам доста неща като зрител и също нямам търпение шоуто да започне“, сподели пък в аванс водещата Александра Сърчаджиева.

Дали уловката, с която продуцентите на „Игра на волята“ се опитаха да „лапнат“ аудиторията на „Фермата“ – а именно двойно по-големия награден фонд, ще сработи, предстои да видим. Според телевизионни експерти много вероятно е изпълненото с екшън и адреналин риалити „Игрите” с колосалната награда от 200 хил. лв. да бъде на челно място в рейтинговите класации. Победителят от „Фермата“ ще се облажи със 100 бона, а този в „България търси талант“ – с 50. Лауреатът в първия сезон на „Маскираният певец“ пък няма да получи нито парична, нито предметна награда.
Източник: Ретро
Саня Борисова подкрепи насилника от „Фермата“ – Ивaн Mилин oт PaзлoгИзгoниxa нacилниĸ oт ceлcĸocтoпaнcĸoтo шoy „Фepмaтa“ пo Би Tи Bи. Ивaн Mилин oт Paзлoг бe изгoнeн oт…Sep 20 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации