четвъртък, април 25, 2024

Нидал Алгафари скочи срещу президента Румен Радев: Срам, той обиди българската жена

Най-четени

Писателят и режисьор Нидал Алгафари се озъби на президента Румен Радев. Разбира се, направи го не очи в очи, а в социалната мрежа. В която заяви, че се срамува от държавния глава.
Причината е шегата на Румен Радев в Йордания относно „щастливите“ мъжете, които не са женени за българки. Ето какво написа мъжът на Мадлен Алгафари:
„Приятели, преди дни президентът на Република България показа чувство за хумор в Йордания. Каза на йорданец, присъствал на среща с него, че е щастлив, защото не е женен за българка!
Синът на Тодор Живков – Владимир, живее в постоянен страх да не остане на улицатаСинът на Тодор Живков – Владимир, живеел на тръни да не би някой ден да се окаже бездомник.
Владко с…
Dec 21 2018vijti.com

Ако същото бе казал бай Дако чобанинът щях да го подмина без да го коментирам. Ала изказано от президент, независимо дали е пред чужденци или не, е най-меко написаното… невъзпитаност.
Дебелашко чувство за хумор допълнено от кикотене е обидно не само за жените в България.
Няма да описвам красотата на българката, която само с външният си вид допринася за щастливи мъжки погледи навсякъде по света. Няма да описвам и борбеността на българката, за да ощастливи партньора си. Нито пък щастието в мъжките очи и съзнание, когато му роди отроче. Това е видно за всеки.

Обидно е, не е кавалерско, не е джентълменско да изречеш такива думи пред собствената си съпруга, министърката на външните работи на държавата ти.
В някой държави за подобно нелепо изказване и кикотенето след него се приема за каруцарско и хамалско, а не президентско.
Какъв пример дава „Бащата на нацията“ с това? Това ли трябва да научат за жените в България и подрастващите? Така ли се чувства във връзката му и отношенията му в неговото семейство?
След това изказване единствената дума, който ми идва е… СРАМ!“, коментира Нидал Алгафари.

- Advertisement -

Доколко Алгафари има основание за твърденията си, всеки от вас би могъл да прецени и сам.
Източник: kliuki.bg
Награденият от Росен Плевнелиев патриарх Вартоломей I сащиса православния свят с две неприятни новиниВартоломей нарича, без всякакви сериозни доводи, въпросните българи „банда от 60 престъпници“, още п…Dec 19 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации