четвъртък, март 28, 2024

Нидал Алгафари отправи тежки упреци към президента на България Румен Радев и съпругата му

Най-четени

По повод нашумялата целувка със президента на Словения той заяви: „Нейните жестове са като на всяка една жена, която е целунала мъж с червилото си. От опасенията си, дали няма да стане нещо лошо в къщата му след това заради спомена, който е оставила, реши да го забърше. Най-вероятно това беше във вид на шега. Най-вероятно някой не е обяснил на първата ни дама, че не може да целуваш когото и да е било с червилото си, защото целувката и прегръдката са само символ. Тя трябваше само да се доближи до едната му страна и да го докосне с бузата си, а не да го мляска и след това го бърше. Тя поправи един гаф с друг. Очевидно няма кой да ѝ обясни, че по протокол някои неща не се правят.
Ако двамата имат вече някаква близост, то тя не трябва да се показва публично на официална среща“, обясни Алгафари.
Нападнаха Румен Радев: Обвиняват президента в престъпление по служба за нещо, случило се преди годиниЦитираме дословно публикацията: „Докато е бил командир на ВВС, Румен Радев е наредил ведомството да …Mar 8 2019vijti.com

„Дори да уволни пиарския си екип, Румен Радев не може да смени съпругата си. Най-малкото, това не е логично по време на мандат на действащ държавен глава. Аз вярвам, че има кадърни хора, които отговарят за протокола на държавния глава, но своеволията на първата дама не са правилни по няколко причини. Първо, в България няма статут на първа дама, както се опитва да се изтъкне г-жа Радева и да се държи като съпругата на американски президент.
В САЩ има по закон други правила, докато в България Десислава Радева е само съпругата на президента и няма никакви представителни функции, а е само придружаващо лице. Явно обаче тя има много по-големи амбиции, да се показва по приеми със съпруга си и да изпълнява други функции. Нормално е човек, който не е минал през протоколите и през възпитанието за подобна позиция да прави понякога неволни грешки“, каза още политическият пиар.

„Политическите амбиции на Румен Радев нямат нищо общо с първата дама.
Въпросът е какво ще реши Румен Радев и как ще го направи.
Логично е той да вземе пример от предишните президенти на България и да види, че всеки подобен опит извън „Дондуков“ 2 води до тежки политически последствия не само за самия човек, но и за формациите, които създава или са били вече учредени преди това.
От друга страна, ако погледне човек, случките с Десислава Радева могат и да му помогнат. Защото повечето причини да се говори за президентството са свързани с гафовете на съпругата му. В противен случай може Радев да изпадне в забрава“, прогнозира той.

- Advertisement -

Алгафари коментира и бойкота на БСП в парламента.
„Голяма част от т.нар. народни представители не са опрели до заплатите в парламента.
Те са известни с това, че си имат някакъв друг, макар и покрит, бизнес. Надали това ще им навреди в личен план. Но доколкото съм запознат, народният представител трябва да е в парламента, за да представлява своите избиратели. Независимо, дали им харесва, или не на депутатите от БСП, те са длъжни да променят законодателството, а не да го бойкотират.
Но за да не участват дори и в комисии, вече говорим за много ниско политическо ниво, каквото не знам в останалите страни по света да съществува.

Не знам с този ход на Корнелия Нинова какво ще спечелят избирателите на БСП. В момента само губят и това ще продължи доста дълго, тъй като останалите политически сили в Народното събрание имат кворум и работят. Разликата е само в липсата на лявата опозиция, която е представена от нелява партия. В момента се вижда, че с БСП и без БСП е все тая в пленарната зала. Левицата заприлича малко като кучетата, които лаят извън двора – кекава, некекава, но в парламента продължава да се върши работа. Те обаче предпочетоха да излязат от парламента и да лаят, вместо да поработят и да поправят нещо“, анализира политическият пиар.

„Корнелия Нинова си взима сама решенията с помощта на едни млади момчета около нея, които си мислят, че правят нещо нечувано и невиждано в света. Единственото, което до момента се вижда в тяхната партия е, че губят по всякакъв начин в най-важните точки, по които трябваше да направят нещо. Поскъпват цените на тока, на парното и на водата. Ако БСП имаше силата на по-голямата част на България, най-вероятно щеше да поведе недоволството. Хората очевидно виждат, че левицата не може да предложи нищо и затова нито излизат, нито ги подкрепят.

БСП останаха като наблюдатели на процесите. Левицата направи голямо добро на Бойко Борисов. В момента социалистите учат насила ГЕРБ на коалиционна политика. Виждаме как намират начин да хвърлят мостове с ДПС, с „Воля“ и с патриотите. ГЕРБ получава тези уроци заради неявяването на БСП в Народното събрание“, обясни Нидал Алгафари.

„Корнелия Нинова си взима сама решенията с помощта на едни млади момчета около нея, които си мислят, че правят нещо нечувано и невиждано в света. Единственото, което до момента се вижда в тяхната партия е, че губят по всякакъв начин в най-важните точки, по които трябваше да направят нещо. Поскъпват цените на тока, на парното и на водата. Ако БСП имаше силата на по-голямата част на България, най-вероятно щеше да поведе недоволството. Хората очевидно виждат, че левицата не може да предложи нищо и затова нито излизат, нито ги подкрепят.

БСП останаха като наблюдатели на процесите. Левицата направи голямо добро на Бойко Борисов. В момента социалистите учат насила ГЕРБ на коалиционна политика. Виждаме как намират начин да хвърлят мостове с ДПС, с „Воля“ и с патриотите. ГЕРБ получава тези уроци заради неявяването на БСП в Народното събрание“, заключи той.

Източник: ПИК
Синът на президента Румен Радев е сменил драстично визията си след инцидента в столична дискотекаСинът на президента Румен Радев е сменил драстично визията си, видя „Ретро“. Тийнейджърът Георги, ко…Feb 14 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации