четвъртък, март 28, 2024

Не е виждала баща си от 2012 г., защото църквата му забрани: Днес тя е на 15 години и е истинска красавица (Снимки)

Най-четени

Малката Сури Круз попадна в светлината на прожекторите благодарение на известните си родители – Кейти Холмс и Том Круз, но въпреки че е родена под щастлива звезда, животът й е далеч от перфектен.

15-годишната Сури Круз беше забелязана в Ню Йорк тези дни в компанията на майка си Кейти и си личи, че от ден на ден се превръща в истинска красавица.

И следа не е останала от красавеца Том Круз! Състари се с 20 години (Снимки):

- Advertisement -

Сури  Круз с майка си

С широк кожен панталон и яке тя привлече вниманието с широката си усмивка.

Сури Круз усмивка

Сури е израснала с майка си Кейти, докато с баща си няма връзка. Съобщава се, че тя не го е виждала от 2012 г., когато той се разведе с Кейти.

Той има право да вижда дъщеря си през всичките тези години, но тъй като е привърженик на сциентологичната вяра, тя му забранява да вижда дъщеря си, защото Сури не е част от църквата.

Том Круз И Кейти Холмс дъщеря

Именно манията на Том по сциентологията доведе до брака му с Кейти до крах. Тя се изнесе от общия им дом преди девет години, защото се страхуваше за себе си и за Сури.

Твърди се, че Том е изпращал писма на дъщеря си, които майка й е криела, но миналата година в обществеността изтече информация, че Сури е намерила писмата, така че тя ги е прочела и сама е поискала да види баща си. По-късно се спекулираше, че Том се е отказал от сциентологията, но не е известно дали срещата с дъщеря му се е състояла.

Сури Круз красива

Кейти рядко се разделя с дъщеря си, която много прилича на нея, и разказва как я отглежда.

Сури Круз на 15

„Обичам я много. „Най-голямата ми цел е да остане вярна на себе си и да порасне уверен и силен човек, способен и наясно с нещата, които се случват по света“, каза актрисата пред „In Style“ по-рано тази година.

Сури Круз днес

Така изглеждат днес децата на Том Круз и Никол Кидман – една от най-красивите холивудски двойки (Снимки):

Вижте всички статии на Иван Ангелов

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации