петък, април 19, 2024

Най-строго пазената тайна в НРБ. Пророчицата Ванга с интересно предсказание на клана Живкови

Най-четени

Ванга била в близки приятелски отношения с фамилията на Тодор Живков. Това разкрива д-р Радка Кирчева. Която била до последно с петричката пророчица.
Тато в началото хич не вярвал на баба Ванга. Първия път когато се виждат гадателката го посреща с думите: „Това дете Жени дето си му като баща ще се прочуе с дрехите, които ще прави”.
За да се убеди в нейните способности Живков решил да изпита Ванга, като я помолил само на него да каже какви числа ще излязат от тотото. Тогава щял да повярва, че наистина е феномен.
Странен метод, завещан от баба Ванга прави истински чудеса. Ето защо в тази ябълка са набити пирониПетричката пророчица Ванга е помогнала на хиляди да разрешат житейските си проблеми. Гадателката се …Oct 9 2018vijti.com
Вангелия му съобщила цифрите, но го предупредила, че ако ги сподели с някой го чака голямо нещастие. Когато се убедил, че има пророчески способности бившия първи пратил шофьора си да я вземе от къщата й. Двамата се срещнали и водили дълъг разговор.
С Ванга се срещала и Людмила Живкова. Самата Жени разказва, че видяла вкъщи пророчицата когато била на 10 години. Майка й често водела разговори с гадателката. Но двете не нищили битови проблеми, а все духовни неща, предават от електронното издание bgdnes.bg.

Като тези свързани с прераждането.Които много вълнували дъщерята на Тато. Според Жени двете жени изпитвали обич една към друга.
Години след като майка й умира, Евгения Живкова се среща с Ванга като отива при нея. Щерката на Людмила била много учудена от думите на пророчицата, която рекла: „Аз тази смърт не я видях”. После Вангелия Гущерова горко се разплакала от мъка дъщерята на Тодор Живков.
Людмила Живкова и нейната слабост към Ванга

Хората одумват Живкова колкото за тежненията ѝ към окултното, мистиката и спиритуализма, толкова и за привързаността ѝ към лукса, пише 24часа. Дали ще е будизъм, кабала, древни изкуства или антикварни предмети – за дъщерята на Първия няма табута. В крайна сметка комунистическият елит сам си копае гроба, а Живкова се превръща в синоним на корупцията, шуробаджанащината и кухата пропаганда. Телохранителите от ДС, които осигуряват закрилата и обгрижването на елитните семейства, са длъжни да задоволяват дори най-ексцентричните желания.

- Advertisement -

През 1970-те години Живков издига дъщеря си до върховете на политическата йерархия. В партийните структури дори се говори, че иска да я нагласи за своя наследничка. В културната сфера са отменени някогашните стриктни политически ограничения, а според вкуса на Людмила Живкова на мода излиза сияйният български национализъм, гарниран с доза мистика. Квинтесенция на всичко това са организираните от нея помпозно-патриотични тържества по повод 1300-годишнината на България. Живкова впряга в своята каруца дори Държавна сигурност, която трябва да ѝ събира културни ценности от цялата страна и дори да ги краде от чужбина.

Към баба Ванга Людмила Живкова има особена слабост. Нейните видения подхождат на настроенията както сред обикновените българи, така и сред комунистическия елит. Защото този елит се намира в духовна и ценностна криза: за пред хората непрестанни клетви за вярност към социализма, а у дома всичко натъпкано със западни стоки, за чието набавяне са необходими все повече средства и дори престъпни машинации. Вече няма в какво да се вярва, религията е надмогната, а социализмът издъхва, тъй че добре дошли се оказват всякакви алтернативи, дори „паранормалното“.

В София Живкова основава „Институт по сугестология“ – дори самото име говори за псевдонаука. В този институт се документират и „изучават“ и пророчествата на Ванга. Под ръководството на известния психолог Георги Лозанов се търсят начини да се разбере с каква честота се сбъдват предсказанията на Ванга и в кои точно области тя познава най-често. Успоредно с това при пророчицата непрекъснато се устройват „частни аудиенции“ за Живкова и нейния антураж. Според твърденията на Лозанов, 80% от посетителите на Ванга казвали, че тя е познала бъдещето им.
Източник bradva.bg
Пет култа на соца: Каквото хубаво имаме, е построено по времето на Тодор Живков? (СНИМКИ)От известно време е модерно да се говори за социализма. Някои страдат по него, други го обругават. З…Oct 29 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации