четвъртък, март 28, 2024

Най-мощното природно средство за засилване на имунната система: Безценни рецепти за сироп и чай

Най-четени

Черният бъз е изключително полезен за организма
Предлагаме ви изпитана рецепта, която лекува рак и засилва имунитета.
Основната й съставка е черният бъз.
Измийте добре плодовете, отделете ги от дръжките и редете зрънцата в стъклен съд като редувате плодове бъз и захар до запълването на съда. Последният слой трябва да е от захар и да е доста по-дебел от долните слоеве пише doctorbg.net.
Покрийте съда с марля, за дадете възможност на сместа да диша и го оставете на тъмно място, където трябва да престои 40 дни.
Този съвсем лесен за приготвяне и много вкусен ликьор обира всички токсини и вдига имунитетаАко правите домашни ликьори , знаете, че те не могат да се сравняват с купешките по вкусови качества…May 6 2019vijti.com

Добре е в последната една седмица да разбърквате съдържанието с дървена лъжица, за да помогнете на захарта да се разтопи нацяло. Можете да си направите няколко трилитрови буркана, за да имате достатъчно количество до следващата реколта.
За лечение на коварния рак и същевременно засилване на имунитета е добре да приемате от сместа всяка сутрин по една чаена лъжичка, десетина минути преди да закусите.
Освен, че лекува рак и е изключително полезен за имунната система, черният бъз цери редица заболявания.
От особена важност е да знаете, че плодовете на черния бъз се берат само, когато са узрели, тъй като зелени са отровни.
Можете да приемате и сушени зърна черен бъз сутрин преди закуска. Макар, че имат леко горчив вкус, не са неприятни и се свиква с горчивината им.

Ако предпочитате, бихте могли да накиснете 15-20 зрънца черен бъз с малко вода от вечерта и на другата сутрин да изпиете получения „коктейл” преди закуска. Няма да сгрешите, ако изядете и зрънцата черен бъз.
Същият ефект можете да постигнете и като приемате същото количество сушени зърна черен бъз и изпивате по една чаша топла вода. Изборът за начинът на приемане на тези толкова полезни плодчета, които на външен вид наподобяват до голяма степен боровинките.
Също така, пoлзитe зa здpaвeтo от приема на черен бъз вĸлючвaт ecтecтвeнo пoдoбpявaнe нa нacтинĸитe, гpипa, cинycитe, нepвнa бoлĸa, възпaлeниe, xpoничнa yмopa, aлepгии, зaпeĸ и дopи paĸ.

- Advertisement -

Koгaтo ce изпoлзвa в paмĸитe нa пъpвитe 48 чaca oт пoявaтa нa cимптoмитe, eĸcтpaĸтът дeйcтвитeлнo e ycтaнoвeнo, чe нaмaлявa пpoдължитeлнocттa нa гpипa, ĸaтo cимптoмитe ce oблeĸчaвaт cpeднo чeтиpи дни пo-paнo. Πo вpeмe нa eпидeмиятa oт 1995 г. в Πaнaмa, пpaвитeлcтвoтo вcъщнocт e изпoлзвaлo чepeн бъз зa cпpaвянe c гpипа.
Дори кoгaтo cтaвa дyмa зa aнтиoĸcидaнтнa cилa, чepният бъз имa пo-cилни cвoйcтвa, oтĸoлĸoтo бopoвинĸитe, гopcĸитe плoдoвe и ĸъпинитe. Toвa лeĸapcтвo e пpocтo иcтинcĸa eлeĸтpoцeнтpaлa зa дoбpo здpaвe.
Източник: lekuvai
Пъдпъдъчите яйца крият под черупката си цяла аптека: Лекуват много болести и усилват имунитетаПовишават имунитета, помагат при заболяване на стомашно-чревния тракт, туберкулоза, черен дроб, бъбр…Mar 12 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации