събота, април 20, 2024

Навръх 60-ия юбилей на Бойко Борисов: Каката на премиера съзря добра поличба, убедена е, че е на добро

Най-четени

Сестрата на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова, която е шеф на Неонатологията в Първа АГ болница „Света София“ издаде, че навръх юбилея му е изродила тризнаци. Бебетата са 2 момичета и едно момченце и са отлични, каза тя. Родили са се по обед, в 32 гестационна седмица и затова родилката е била под специално наблюдение.
„Справихме се отлично. Приех раждането на тризнаците на рождения ден на брат ми като много добър знак. Когато раждането започна си казах: Боже! Това е толкова хубаво точно днес. Добра поличба!“, сподели д-р Иванова пред медията ни.
Тя издаде, че се е обадила на по-малкия си брат за годишнината му още рано-рано сутринта.
Бившата жена на Бойко Борисов – д-р Стела Георгиева се хвали с кола и палат за милиони (СНИМКИ)Бившата жена на Бойко Борисов – д-р Стела Георгиева, отново актуализира информацията за финансовото …Jun 9 2019vijti.com

„Поздравих го и после всеки по задачи“, казва Красимира. Семейството ще се събере в тесен кръг за юбилея на министър-председателя на по-късен етап, издаде още известната лекарка.
„Пожелах му здраве, само да е здрав, какво друго…И малко късмет. И хората около него, които уважава и обича да са живи и здрави. Другите неща са много преходни“, сподели пред ПИК каката на Борисов.
А подаръците за любимия брат все още се обмислят: „Няколко са идеите, може би всичките подаръци ще му подаря наведнъж. Става дума за лични подаръци“, издаде малко от изненадата тя.

Премиерът все още не знае за хубавия знак с бебетата, но най-вероятно д-р Иванова ще го зарадва и с тази новина навръх юбилея му.
Последните си няколко рождени дни министър-председателят изкара в работна обстановка. Въпреки това обаче политици и от България, и от цяла Европа винаги му честитят празника, а за юбилея се очакват специални обръщения.
Традиционно всяка година премиерът си пожелава едно и също – здраве и успехи в работата.
През последния месец Бойко Борисов намери време между ангажиментите си в чужбина да обиколи страната и навсякъде бе посрещнат с огромна радост и благодарност за построеното по време на управлението му.

- Advertisement -

Самият той призна, че срещите с народа го зареждат с оптимизъм и по време на доста от тях каза, че макар да става на 60, не планира скорошно пенсиониране от политиката.
Хората също очакват Борисов с нетърпение във всеки град и пращат писма и покани да ги посети. Навсякъде той е посрещан с питка, цветя и музика, както и нескрита радост от малки и големи.
Вчера пък премиерът получи първия си подарък за днешния рожден ден – плакет от военните в Ново село, където стана свидетел на част от тактическите обучения на военнослужещите от състава на многонационален батальон в рамките на националното учение с международно участие „Ответен удар – 2019 г.
Днес от сутринта валят честитки към Борисов, като по традиция го поздравяват и световните лидери.
Източник: Ретро
Кеворк Кеворкян разясни нагледно на Слави Трифонов как трябваше да проведе интервюто си с Бойко БорисовГолемият Кеворк Кеворкян не пропусна да коментира прословутото интервю на Слави Трифонов с Борисов. …Dec 5 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации