сряда, април 24, 2024

Мъж мечта: Росен Плевнелиев изненада Деси Банова с баснословен подарък

Най-четени

Собствена фирма „Десислава Банова“ ЕООД. Това бил сватбеният подарък на Росен Плевнелиев към неговата любима Деси Банова още миналата година.
Бившият президент лично се заел с цялата документация и финансов ресурс около откриването на фирмата още преди двамата с Деси да се венчаят.
Едва сега обаче стана ясно, че бившата синоптичка развива собствен бизнес. Фирмата се занимава с консултантска и организаторска дейност, като само за година е натрупала капитал от близо 80 000 лева, става ясно от справка в Търговския регистър.
Любопитното в случая е, че Деси не се е похвали за новия си бизнес, макар публичността и медийните изяви да не са й чужди.
В светските среди не изключват и вероятността самият Плевнелиев да дава частни консултации през фирмата на съпругата си.
Политическо възкресение: Преговорите с „Фолксваген” връщат Росен Плевнелиев във власттаБившият президент Росен Плевнелиев може да стане неформален съветник на премиера Бойко Борисов и на …Jul 18 2019vijti.com

Разбира се, бизнес успехите на Деси Банова не останаха незабелязани. Ето как наскоро медиите отбелязаха находчивостта на бившата синоптичка:
Дори и във времето когато се грижи за сина си, Деси Банова изкарва хиляди левове с чисто нова фирма, научи HotArena.
„Десислава Банова“ ЕООД се занимава с консултантска, посредническа, организационна дейност, според данните в „Търговския регистър“. Фирмата е създадена буквално дни, след като Деси и Росен Плевнелиев официално обявиха връзката си през 2017г. Отчетът на синоптиката за миналата година показва, че е изкарала 76 хиляди лв., макар нито веднъж в публичното пространство да се е чуло, че тя и фирмата й са организирали събитие от какъвто и да е ранг.

Всеизвестно е, че г-жа Плевнелиева има и друг бизнес – сватбена агенция. Тя все още е активна, но дейността й е преустановена. Самата Деси заяви, че няма намерение да се изявява в това амплоа. А що се отнася до завръщането й в телевизията, тя не обелва и дума, пише „Ретро“.
Вярно е, че покрай семейните си ангажименти, Деси Банова-Плевнелиева напоследък е доста заета и не й остава много време да мисли за кариера.
„Много съм щастлива и заредена. Това, което може да ти даде едно бебче, не може никой друг“, коментира тя в първото си телевизионно интервю след раждането за предаването „На кафе“.
Само месеци след като стана майка за втори път, едно от най-известните лица на NOVA се показа отново в перфектна форма. Деси изглеждаше чудесно и сияеше от щастие.
Източник: Хотарена
Росен Плевнелиев се похвали: Предишният партньор на Деси и моята бивша съпруга са щастливи, всички сме заедноБившата жена на Плевнелиев е сменила името си! Бившата съпруга на Росен Плевнелиев е сменила името с…Jun 4 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации