четвъртък, април 25, 2024

Мъжът на Елена Йончева я заряза: Архитект Пламен Тодоров избяга в Шумен

Най-четени

От известно време мъжът на Елена Йончева не споделя един покрив с нея и детето им, научи HotArena.
Причината – бизнес командировка, която изпратила архитект Пламен Тодоров за неопределен срок в провинцията.
В последните седмици той може да бъде забелязан ежедневно да обикаля из Шумен. Именно там фирмата му ръководи строежа и дизайна на сериозен обект, който Пламен подхвана още преди месеци. Тогава той бе заснет от фотографите на „Ретро“ да нощува в тамошен хотел със своя колежка, писа „Ретро“.
В момента го придружавали още 11 души, които работят за неговото архитектурно студио. Впечатление прави, че преобладаваща част от екипа, с който мъжът на Йончева споделя командировката, е дамски.
Братът на Елена Йончева изчезна, от 24 май няма ни вест, ни кост от Иван ЙончевБратът на Елена Йончева е изчезнал след евроизборите, узна HotArena. От 24 май няма ни вест, ни кост…Jul 4 2019vijti.com

Покрай работата им оставало и време за забавления, а Пламен с удоволствие си припомнил безгрижието на ергенския живот.
Припомняме, че бившата журналистка и настояща евродепутатка наскоро изгони архитекта прелюбодеец с грандиозен скандал. Елена изхвърлила багажа му от просторната къща в столичния квартал „Драгалевци“, където двамата живеят под наем, и с крясъци му заявила, че не иска да го вижда повече, съобщи „Уикенд“.
Драмата се разиграла малко преди публикацията, разказваща за първи път за изневерите на Тодоров. Доброжелатели осведомили Йончева, че мъжът й вече е преминавал границите на благоприличието, появявайки се на публични места с любовницата си.

„Елена не може да преглътне унижението. До един момент търпеше, но вече й писна да я излагат по този начин!“, коментира близък на семейството.
От няколко месеца евродепутатката подозирала, че Пламен има друга жена, но предпочитала да си затваря очите и да се съсредоточи върху политическата си кариера. Скоро обаче положението излязло извън контрол и намесата й била наложителна.
Архитект Тодоров бил хлътнал до уши по любовницата си и без никакъв свян я представял пред приятели и роднини. Новата му фаворитка е Виктория и е едва на 27 години. Двамата са колеги и работата по различни проекти ги сближила. Авантюрата им започнала още в края на миналата година, когато често пътували по работа из страната и в чужбина.

- Advertisement -

Според отлично информиран източник на „Уикенд”, отношенията на Елена и Пламен охладнели още след раждането на сина им Теодор. По това време бившата половинка на Сергей Станишев реши да гради политическа кариера и се присъедини към листата на БСП в Хасково, а семейството й остана на заден план. 55-годишната Йончева заряза новороденото бебе на чужди грижи и хукна по партийни конгреси.
Говори се, че бащата Пламен също бил ангажиран и нямал време да се занимава с хлапето.
„Работата му като архитект е свързана с много пътувания в страната и чужбина. Откакто Елена е в парламента, двамата почти не се виждат. Детето го отглеждат бабите и няколко бавачки”, издават хора от обкръжението на семейството.
С това чашата на търпението й преляла – разгневена, тя му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им.
Източник: Хотарена
Елена Йончева изхвърли багажа на мъжа си след голям скандалЕлена Йончева се е разделила с неверния си мъж Пламен Тодоров, узна HotArena. Бившата журналистка и …Jun 14 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации