четвъртък, април 25, 2024

„Мис Чар България” Вероника Борисова: Хорската злоба ме праща в леглото на различни мъже

Най-четени

Вероника Борисова е едно от апетитните момичета, които мъжете не пропускат, особено когато стане дума за футбол или за женски прелести. Естествено, тя е и обект на много предложения от противоположния пол, но на този етап ги парира успешно. Поне по нейните думи. Вероника е на 19 години и е от Бяла Слатина.
От две години е модел на „X Model group“, като през юни 2018-та й бе първият конкурс. Мениджърът на агенцията е отправил запитване дали младата дама иска да участва в един от най-големите конкурси на у нас – „Мис Топ модел – България 2018“. Тя се съгласява и в последствие печели титлата „Miss East Coast Cash Club 2018“, през същата година печели и „Мис Чар България“, а наред с това се класира на 11-то място сред 20-те ВИП модели на България.
Стана ясно как шеф Манчев е успял да омае любовницата си: Досегашните мъже в живота й я сваляли само с приказки и перчене на мускулиШеф Манчев свалил любовницата си с кашкавал, приготвяйки го по различен начин. Тя се оказала почитат…Jun 12 2019vijti.com

За избора сред осемте най-секси дупета у нас през 2018-та Вероника споделя: „Радвам се за успеха си, разбира се! Радват се и моите близки и приятели, но не така мислят някои други хора, особено завистниците. Това признание ми донесе доста обиди от женска страна, но това го приемам за напълно нормално. Короната тежи, но няма да я сваля! Длъжна съм да понеса ругатните и нападките, но всяко начало е трудно, а завистта ни е обградила отдавна“.
През изминалия юни Вероника участва и на конкурса „Мис Силистра 2019“, а следващото й участие трябваше да е на световен подиум – през септември на „Мис 7 континента“, на който трябваше да представя България в турския курорт Анталия.
В края на миналата година Борисова получила предложението за участие на „Мис 7 континента“ и не се замисля преди да даде положителен отговор, тъй като обича предизвикателствата.

„Злобата, която ме е заобиколила, ме нахъсва и стимулира!“, категорична е 19-годишната моделка.
За нейно нещастие се оказва, че не може да вземе участие на „Мис 7 континента“ и да представя България там. Причината е, че е участвала на конкурси като „Мис Силикон“ и „Мис Секси Дупе“, които се оказват и голямата пречка.
„Тази година смятам да постигна още една своя мечта – да достигна до участие на „Мис България 2019″ и да се класирам на някои от призовите места“, признава Вероника.
Младата дама, която е и участничка в онлайн конкурса на бутик „Резерве“ през юни тази година, сама решава да се нагърби д организира конкурс. Така се ражда и идеята за „Топ модел на Бяла Слатина“.

- Advertisement -

„В нашия град има доста момичета и момчета, които искат да се развиват в тази насока и им харесва да се занимават с това, но някои от тях нямат възможност – някои финансова, други чисто времево. Затова реших да организирам този конкурс и с още една цел – да видят колко отговорно е да си модел и в същото време сами да преценят биха ли се справяли в бъдеще“, допълва Вероника.
В конкурса на Борисова победителка стана Ванеса Маринова – едно прекрасно и лъчезарно 17-годишно момиче.
„Това беше само началото. Моята друга цел е да се развивам, искам национални и световни конкурси, за да покажа, че мога и ще успея“, категорична е тя.
Вероника грабва и титлите „Мис Тони Стар Хотел“ и „Ресторант Силистра 2019“, които печели на надпреварата „Мис Фото Модел на България 2019“. А по-любопитното е имената в журито – Димитър Маринов – Митьо Пищова, синът му Юлиян Маринов, Илиян Георгиев и неговата съпруга Габриела, както и Хрисиела Димитрова и Красимир Димитров.

До преди няколко дни Вероника беше на почивка в италианския град Бари.
„Вече започвам подготовката за престижните конкурси и изявите на високо ниво. Надявам се тази година да се организира „Мис и Мистър Бяла Слатина“ и да спечеля“, заяви Вероника, която често е избирана за модела с най-дълъг крак.
Може би заради тези дълги крака, тя си пада по футбола. Малко хора знаят, че тя е тренирала най-великата игра в женския отбор на Чавдар Бяла Слатина.
„Футболът ми е любимият спорт. Треньорът ме попита дали искам да участвам в женския отбор, получих предложение и реших да приема предизвикателството“, разказва още за себе си Вероника.

Тя не крие и симпатиите си към Левски.
„Отдавна съм фенка на Левски, откакто се помня. В съзнателния ми живот, естествено. За съжаление на мачове на стадиона не съм присъствала, но се надявам и това да стане скоро. Независимо от всичко, не изпускам нито един техен мач по телевизията, постоянно чета и се интересувам от новините за отбора. Надявам се в най-скоро време Левски отново да стъпи на футболния връх у нас“, споделя Вероника Борисова мечтите си, свързани със сините.
Наред със страстта й към подиумите и футбола, я съпътстват и различни проблеми, характерни за младите дами – а именно, връзките с мъжете. Такъв е и случаят с Алек Манолов. Тя го от отказва от мераците му на по-ранен етап от живота си. Футболистът бе участник и в реалити шоуто „Фермата“.

„С Алек Манолов си пишехме известно време. Неговата цел беше само „да вкара гол“, т.е. да ме вкара в леглото си. Разбира се, това няма как да стане, имаме и някои скандални чатове, които станаха достояние на някои хора. Преди време имах кратка връзка с него, но след като станах малко по-известна, самият той се е похвали, че е бил с мен, раздуха още някои неща, които не отговарят на истината. Именно оттам идват и слуховете, че в момента имаме връзка, но това не е така. Това беше преди две години, минало е“, коментира част от личния си живот едно от най-секси дупетата на България.
„Никога не съм спазвала диета, дори на фитнес не ходя. Но, колкото и нескромно да звучи, поддържам хубаво тяло за жена, която е раждала – разкрива Вероника. – Бащата на детето ми се казва Цветозар, от Бяла Слатина. Но се разделихме, изобщо не се разбрахме. Хващах го много пъти в изневяра и трябваше да се разделим, това беше най-добре“, допълва майката на 2-годишния Фабио.

За финал 19-годишната девойка не пропусна да хвърли светлина и върху още един личен въпрос, довел до проблем, естествено – тя беше забъркана във връзка с женен бизнесмен.
„Бяха публикували тези глупости в няколко жълти вестника. Хората бяха останали явно с грешно впечатление, но го отдавам това и на злоба, и яд и към двама ни. Все пак аз съм жена, която не всеки може да притежава, а той е бизнесмен. Нещо нормално е да се пускат слухове и хората да четат пикантерии и да вярват на тъпотии и глупости“, поясни Вероника.
Източник: Лупа
Изневярата запали наново искрата в брака миПреди три месеца най-неочаквано на сватбата на моя приятелка, срещнах бившия си годеник Дани. И двам…Jul 31 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации