четвъртък, април 25, 2024

Мая Илиева забъркана в имотни схеми: Собственик на закупените от Главния доминикански земи била не вдовицата му

Най-четени

Легендите за имотната империя на Мая Илиева в Доминикана, наследена от разстреляния бос на ВИС Георги Илиев, се оказват силно преувеличени. От години се говори, че вдовицата на Главния е сред най-крупните собственици на земя в курорта Пунта Кана.
В такива наистина е инвестирал приживе известният с предприемаческия си нюх Жоро Илиев. С днешна дата обаче собственик на закупените от Главния доминикански земи била не вдовицата му, а мистериозен американски бизнесмен.
Според запознати той бил един от доверените хора на Георги Илиев и още преди висаджията да бъде разстрелян в Слънчев бряг през 2005 г., лично прехвърлил собствеността си на американеца.
Снимки от имението на Мая Илиева в Доминикана: Палатът разполага с три плувни басейна, 10 спални и мини детски центърВаканционният палат на Мая Илиева в Доминикана разполага с три плувни басейна, 10 спални и мини детс…Aug 28 2019vijti.com

Смята се, че причина за това била течаща в онези години проверки в Доминикана чисти ли са бизнесите на крупните собственици на земи на острова.
Американският партньор на Илиеви през годините останал лоялен към вдовицата Мая и продължил да й отчита процент от приходите от имотите на мъжа й, върху които днес функционират хотели на различни световноизвестни вериги.
Припомняме, че Мая Илиева изобщо не е бедна откъм имоти.
Ваканционният й палат в Доминикана разполага с три плувни басейна, 10 спални и мини детски център – истинска приказка, мечта на всеки!
Истински легенди се носят за имотите на покойния Георги Илиев и вдовицата му Мая Илиева в Доминикана.

Според слуховете Мая притежава няколко хотела в Пунта кана, както и имение, закупено след смъртта на Главния. Досега обаче никой не знаеше къде точно се намира и как изглежда прословутият палат. Единствена и първа „Галерия“ успя да се сдобие със снимка на луксозното имение. И мащабите му надминаха и най-смелите ни очаквания.
Наскоро гост на Мая Илиева в Доминикана е била нейната най-близка приятелка и бизнес партньор Адриана Тюркмен. Вдовицата на митичния Филип Найденов-Фатик посети Мая с голямата си дъщеря Александра. Двете бизнесдами често прекарват ваканциите си заедно в огромното имение на Илиеви. Тъй като социалните мрежи са табу както за Мая, така и за децата й, можехме само да гадаем за лукса в имението.

- Advertisement -

Щерката на Адриана обаче прояви немарливост и се щракна пред владението на Главния, като беше полегнала върху един от ретро автомобилите на Мая. Шевролетът струва над 50 000 долара, но тази сума е нищо в сравнение с инвестицията на вдовицата в имението.
Разположен на територията на над 3 дка площ, имотът има огромна палмова градина с два плувни външни басейна и един вътрешен. Спалните били над 10, като всяко от трите деца на Мая разполага със собствена стая. В имението, разбира се, има и фитнес зала, както и отделно помещение за игра, наподобяващо детски център.
В Доминикана Мая и семейството й идват само за ваканциите. Иначе вдовицата живее в Панчарево заедно с Криста, Георги и Андреа. Къщата им в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж“ била не по-малка от тази в Доминикана.
Източник: ПИК
Мая Илиева взе апартамент бижу в Париж: Живее точно до Айфеловата кулаМая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. висаджийски бос Жоро Илиев, взе апартамент в Париж, …Aug 10 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации