събота, май 4, 2024

Малшанс! Бруталната Анна Шермин изоставя милионер, за да влезе в „Ергенът“

Най-четени

Обича скъпото и лукса. Aнна Шермин се е снимала за родния „Плейбой“, има доста силикон в гърдите. Една от участничките в „Ергенът“ изоставя милионер, за да влезе в шоуто, научи „България Днес“.

Става дума за Анна Метушева, която е представена като Шермин в продукцията. Мацката е първа дружка с Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, разбра още „България Днес“.

Най-чаканото предаване у нас стартира късно снощи в ефира на БиТи Ви. В тазгодишния „Ергенът“ 26 дами се борят за сърцето на милионера Алекс Младенов.

Трудно нещо би удържал чудовищният бюст на силиконката
Трудно нещо би удържал чудовищният бюст на силиконката
- Advertisement -

Метушева е истинска силиконовата бомба. Видно е, че има доста кубици в огромните дини. Мацката решава да влезе в третия сезон на „Ергенът“ малко преди да започнат снимките на шоуто, разкриват наши източници. Преломният момент, за да се впусне в риалити формата, е раздялата с гадже милионер.

Анна е с големи "очи"
Анна е с големи „очи“

До лятото на миналата година Анна Шермин има връзка с ултрабогат чужденец, разкриват още нашите източници. Двамата пристигат в България на почивка и Шермин да запознае роднините си с изгората, но изведнъж в отношенията им настъпва крах. Следват бурни скандали. И за да му го върне тъпкано, огнената блондинка влиза в „Ергенът“, където иска да се бори за сърцето на синеокия хубавец Алекс.

Мацката е истинска сексбомба
Мацката е истинска сексбомба

Синеокият красавец веднага е хванал окото на Анна Шермин. Той е представен като милионер, а освен това е доста привлекателен мъж.

По информацията на вестника обаче Шермин не успява да стигне до заветната си цел – да спечели сърцето на Младенов. Това издадоха за „България Днес“ източници от продукцията.

Метушева е родена в България, но живее в Израел. Там е популярна с прозвището Шермин, което й дават и в „Ергенът“. Изявява се като модел, става ясно от профила й в социалната мрежа. Преди години дори заснема серия за мъжката библия „Плейбой“ у нас.

Анна Шермин демонстрира доста лъскав начин на живот. Секси мацето постоянно пътува по скъпите дестинации в света и спи в най-популярните хотели в Дубай, Бали, Тайланд и всички други места, привличащи родния, а и световния хайлайф, става ясно от профила й в социалните мрежи. Наскоро дори е била в Индонезия, хвали се самата тя.

Надежда е сочена за победителка в шоуто
Надежда е сочена за победителка в шоуто

„България Днес“ още преди повече от месец писа за някои от участничките, които прекрачват прага на имението, където се снима „Ергенът“. Една от тях е Теа Добрева, печелила титлата Най-еротичната българка.

И тази година повечето мацки са преминали през пластичните хирурзи, за да изглеждат още по-секси. Повечето участнички са тунинговани в бюста, но има и такива, които са легнали под ножа за няколко разкрасителни процедури. Такъв е случаят с Памела Иванова. Мацката се издържа от социалните мрежи, където има стотици хиляди последователи. Освен това се занимава и с маркетинг. Любопитното е, че Памела влиза в шоуто със сестра си Габриела. Така за първи път в предаването ще има роднини. И нищо чудно двете знойни красавици да се изпокарат заради милионера Алекс.

В предаването влиза и друга блондинка – Йоана Младенова. Мацката е запален пътешественик и обикаля света.

За първи път откакто върви в национален ефир, шоуто е локализирано в Гърция, а не в Турция, както бе в първите 2 години.

В публичното пространство още в края на миналата година се появиха слухове, че до финала стигат Надежда Нишева и Маги Томова. Победата била за първата, издават клюкари. Истината обаче е съвсем различна, твърдят запознати с развоя на формата, и тази „клюка“ е спусната, за да се шуми повече около „Ергенът“.

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации