сряда, април 24, 2024

Майчина молитва: Всяка майка трябва да я знае и произнася за доброто на своите деца

Най-четени

С тези думи трябва да се молите за вашите деца:
Господи, безсмъртен, от когото излиза добро и благословение, изцяло се моля за децата, които ми даде да родя.
Пази ги в милост и святост, за да бъде името ти славно в тях.
Дай ми търпение и сила, да учиш децата ми да вярват във теб и да те обичат правилно. Включи в сърцето си страха от всички пороци, които съществуват в този свят, така че да могат да вървят по правилния път и да се учат от грешките си.
Нека имат чиста душа, мир, търпение.
Десетки майки забременяват и раждат здрави деца след молитва пред „Златна ябълка“Десетки майки забременяват и раждат здрави деца след молитва пред „Златна ябълка“. Мистичните дела с…Nov 30 2018vijti.com

Пази ги от всяко проклятие и зло. Благослови моите деца, за да могат те да напреднат в този свят, за да растат под твоята защита.
Нека пазителите им ангели винаги да бъдат с тях и да ги пазят от лошо.
Ако децата ми грешат някъде пред теб, моля те, не ги връщай обратно, бъди милостив, защото си единственият, които прощава човешката душа от грехове.
Спаси децата ми от гняв, зло, нещастие …
О, Господи, моля те да ме възнаградиш с радост и радост от децата ми. Щастлива съм и се радвам с децата си, че мога да стоя пред теб и да кажа: „Тук съм с децата, които ми даде, за да славим името ти заедно, Амин“.

Ето и още няколко много полезни молитви:
Молитва за любов
Мили Господи, благослови ме и ми покажи истинската любов, от която така силно се нуждая! Уморих се, Боже, от самота! Уморих се от болката в душата! Уморих се от несполуки в интимния ми живот, от мъчителни отношения и душевни терзания. Благослови ме, Боже, с истинска, щастлива, взаимна любов!
Молитва за вечна любов
О, Всеблаги Господи! Моето велико щастие е да те обичам от дън душа и сърце. Нека се изпълнява днес и завинаги Твоята свята воля. Ти направлявай душата и сърцето ми, Господи. Искам единствено на Тебе да угодя, като Създател и Бог мой! Запази ме от гордост и самолюбие, дай ми разум, скромност и целомъдрие. Нека Твоите добродетели ме красят! Самотата е противна на волята ти, Господи, и поражда пороци. Дай ми дълготрайна любов и ме благослови!

- Advertisement -

Молитва за любов при несподелена любов
Господи, скъпи Боже мой! Умолявам те, подкрепи ме в копнежа ми да бъда с любимия човек, отвори сърцето и душата му към мен! Отвори очите му за мен, помогни ми да вляза в неговия свят! Само ти си ми надеждата, Господи! Обръщам се към теб, подкрепи ме да се събера с моя любим! Моля той да ме обикне от дълбините на душата си! Вярвам в твоята помощ! Да се свети името ти, Господи, сега и завинаги! Амин.
Молитва за любов към Света Богородица
О, Пресвета Богородице, Майко! Ти, която стоиш край престола на Бога, притежаваш Свише дадената благодат да твориш чудеса! Погледни с милост на нас, грешните, които прекарваме дните си в скърби, грешки, болки и греховни изкушения. Утеши ни от отчаянието, избави ни от беди и помоли се за нас пред Господа наш да прости всичките ни съгрешения, беззакония и грехопадения. Моли се за нас да получим благодат и велика милост от Отца, Сина и Светия дух! Амин!

Молитва за брак
Възпламени, Боже, сърцата наши с дъха на Твоята любов. Нека се водим по Твоята воля! Нека се обичаме по Твоя пример! Нека те виждаме в лицата на всички хора, твоите деца! Искрено и от все сърце. Амин!
Молитва за съпруг
Господи, Отче наш! Ти повеляваш хората да живеят в честно съпружество! Затова въведи и мен, Отче Святий, в свят съюз – не за угода моя, а за угода Твоя, за да изпълня предназначението, което Ти си ми отредил! Сам си казал: не е добре човекът да е сам, и си създал жената като негов спътник, благославяйки ни да се множим и да населяваме Земята. Чуй смирената ми молитва, дай ми съпруг – честен и благочестив, за да славим заедно в съгласие името Твое! Амин!

Молитва за привличане на любовта на мъж
Пред Тебе, Господи, стоя и пред Тебе само мога да открия своето сърце. Ти знаеш всичко, знаеш за какво те моля. Не оставяй сърцето ми без земна любов. Моля те и те умолявам: дай ми единствения, който може да озари живота ми със светлина. Нека открием сърцата си един за друг, да слеем съдбите си в една обща съдба. Амин!

Молитва за любов в семейството
Пред теб се прекланям, Господи, и те моля за помощ! Знам, че чуваш всяка моя дума! Знаеш моите копнежи, които тая в сърцето си. Покажи ми пътя, Господи, направлявай ме в правилна посока, така че да възобновя любовта в живота си, Боже. Заблудих се, Господи, и не мога да открия път към този, от когото се нуждая. Помогни ми, бъди моята надежда да възвърна любовта на моята истинска половинка. Моля за любов, топлина в сърцето и за радост в съдбата. Бъди милостив, Господи, и ме съпровождай в моя път. Амин!
Източник: За Жената
С тези три силни молитви ще забравите за всички лоши неща и ще се радвате на благополучие и късметМолитва за изцеление Господи Иисусе Христе, посети и изцели лежащия и страдащ от болестта си на одър…Jun 9 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации