петък, април 26, 2024

Майка работи с бебе на ръце, без да знае, че шефът й я гледа, вижте какво се случи после – СНИМКИ

Най-четени

Една майка избра да заведе бебето си в офиса един ден, като съчетаваше работа и грижи за детето си. Без да усети, шефът й наблюдаваше нейната мултифункционалност и реакцията й беше неочаквана.

Обществото налага толкова много очаквания на новите майки и това може да бъде доста непосилно. Майките имат задачата да се грижат за новородените си, да управляват домакинството и да гарантират, че са в добро психично здраве след раждането.

Също така се очаква няколко месеца след раждането майките да се върнат на работа, като прехвърлят грижите за децата на друг човек, като детегледачка или роднина. Не всеки обаче има привилегията да го направи.

- Advertisement -

Тя довела бебето си на работа

Майките по света лобират за по-приобщаващи работни места, особено такива, които позволяват на майките да взимат бебетата си в офиса. Въпреки че мнозина може да си помислят, че това е контрапродуктивно, една майка доказа, че е възможно.

След като получи тримесечен платен отпуск по майчинство, Мелъди се върна на работа, за да си изкарва прехраната, а работодателите й се опитаха да направят прехода възможно най-лесен.

Пет месеца след като родила дъщеря си Нора-Джо, Мелъди трябвало да отиде в офиса, за да свърши някаква работа. Тя взела бебето със себе си, вместо да я остави у дома.

Мелъди донесла няколко играчки и бебешки шезлонг, за да забавлява дъщеря си, но нейното бебе не искало нищо повече от това да се сгуши до майка си, докато спи. И така, Мелъди си вършеше работата с едната ръка, докато държеше бебето си с другата.

Мелъди дори не подозирала, че нейният работодател стои наблизо и я гледа как жонглира с работата си и се грижи за детето си. Тя решила да направи снимка, която след това била публикувана на фейсбук страницата на клиниката.

Работното й място подкрепя нейното майчинство

Докато в традиционна обстановка на работното място това веднага би било прието с неодобрение, клиниката има различна гледна точка. Те похвалиха своя служител за това, че прави многофункционалността да изглежда лесна.

Те също така поясниха, че това не е ежедневието на Мелъди и че тя обикновено работи от вкъщи през по-голямата част от седмицата. Въпреки това, тъй като този ден имали нужда от допълнителен чифт ръце, тя с радост се явила в офиса.

Клиниката продължи да моли хората да споделят снимката на техния служител, така че повече фирми да видят възможността майките да работят с бебетата си наблизо.

Хората в интернет бяха разделени

Хората в интернет похвалиха клиниката като чудесно място за работа. Те написаха мислите си относно майките, които водят децата си на работа, като казаха:

  • Иска ми се да мога да правя това там, където работя. Ще мога да се съсредоточа върху работата си и да поддържам връзка с дъщеря си. Страхотна работа.
  • Браво. Това наистина подчертава, че отпускът по майчинство е твърде кратък в САЩ. Новородените се нуждаят толкова много от своите майки през първите няколко месеца.
  • Не мога да бъда по-благодарна, че водя момичето си на работа всеки ден! Дадоха ми собствен офис, който да превърна в стая за игри! Те са малки само веднъж, а аз ценя всеки момент!

Снимката предизвика и дебат сред хората, които смятат, че майките заслужават по-дълъг платен отпуск по майчинство. Други също изразиха, че докато офисът е бил щедър, жената е можела лесно да работи от вкъщи с детето си, като технологията е широко достъпна навсякъде.

През всичко това хората напомнят на всички, че бебетата са малки само веднъж и дните на новородени са кратки. Те насърчиха майките да ценят времето си с бебетата си, тъй като никога не биха могли да си върнат тези дни, след като свършат.

Въпреки че воденето на дете на работа не е обичайна практика, то става все по-прието.

Вижте всички статии на Иван Ангелов

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации