Людмил Иларионов – Люси и неговата половинка Ани Хоанг решиха да се изявяват в ново поприще. Режисьорът и певицата, които са утвърдени имена в музикалния бранш, отвориха собствен ресторант, който обаче фалира само за ден.

Заведението се намира в родния град на Ани Хоанг – Елин Пелин, разположен в непосредствена близост до китно паркче. Визията на ресторана е особено интересна, а ла „Disney“ – изрисувани стени и ретро автомобили са само част от интериора. Шеф готвачите в ресторанта са от Гърция и Турция, но кухнята, която се предлага е италианска.

Застреляха певица по време на участие в бар в Сараево25-годишната босненска певица Елма Милан е убита при стрелба по време на участие в бар в Сараево. То…Oct 13 2019vijti.com

- Advertisement -

Люси и Ани са изтеглили кредит, с който да направили ресторанта за период от 6 месеца. Той отваря врати на 12-ти март и на 13-ти вече е затворен за посетители.

„Заведението ни работи само един ден. Общо взето като всеки един човек решихме да направим нещо много хубаво, а своята помощ ни оказа и бащата на Ани. Направихме страхотен ресторант!“ – споделя Люси в предаването „На кафе“.

„Никой не очакваше това да се случи, а всичката стока, която бяхме заредили я изхвърлихме. Късмет… Влагахме и мислехме, че ще си върнем вложените пари, но не се случи така. Ние не бяхме на себе си след като обявиха ивънредното положение. Бяхме стресирани. Имаме огромна инвестиция и в момента, в който спряхме да работим бяхме във фалит, положението е страшно лошо. “ – казва още популярният режисьор.

Иларионов смята, че по никакъв начин не могат да кандидатстват по мярката 60/40 и се надява държавата да даде рамо на малкия и среден бизнес. Той разказва, че нещата са много зле и в музикалния бизнес.

„Отпаднаха ми 4 видеоклипа, на Ани и отпаднаха доста участия. Ние, музикантите, бяхме първите, които спряхме да работим и ще сме тези, които ще започнем да работим последни.“ – притеснено завършва Людмил Иларионов.