събота, април 20, 2024

Любовта не е само за младите: 66-годишна търновка откри голямата си любов в Италия

Най-четени

ЯНКА НЕДЯЛКОВА РАЗБИВА НА ПУХ И ПРАХ КЛИШЕТО, ЧЕ ЛЮБОВТА Е САМО ЗА МЛАДИТЕ. 66-ГОДИШНАТА ТЪРНОВКА ОТКРИ МЕЧТАНИЯ СПЪТНИК В ЖИВОТА СИ В ИТАЛИЯ. Болярката дори се готви за сватба с любимия си мъж – Микеле Берсолинас. Държи на бракосъчетанието, защото, когато била в разцвета на силите си, така и не успяла да мине под венчилото.
Шегува се, че нейната история е достойна за роман и дори филм. В началото близките й не одобрявали връзката й с чужденеца, но накрая вдигнали ръце и както казва тя – „я оставили да си троши главата“. Тя обаче е убедена, че всъщност най-накрая е срещнала щастието и това е най-доброто, което е направила за себе си от дълги години насам.
Докторите бяха убедени, че тази майка на 4 деца няма да проходи, а съпругът й я напусна. Но все пак тя отново откри любовтаСлед като получава травма на гръбнака, 37-годишната майка на четири деца Риона Кели разбира, че може…Jan 19 2019vijti.com

Янка има една дъщеря от мъж, с когото не се оженили, а само живели на семейни начала. Когато девойката влязла в пубертета, отношенията на родителите й охладнели и двамата се разделили. 66-годишната жена отгледала сама момичето и след като то заминало да следва в София, решила да отдели повече време за себе си. Започнала да излиза по-често с приятелки, да пътува и да опитва нещата, които никога не е правила преди. За да бъде в крак с времето, си направила Фейсбук и се сприятелила с хора от цял свят. Още като ученичка овладяла италиански и руски език и благодарение на тях можела да общува с новите си виртуални познайници. Обясни, че е голяма почитателка на виното, и се присъединила в десетки групи в социалната мрежа, които са посветени на напитката на боговете.

Там попаднала на публикация на симпатичен смугъл мъж на име Микеле Берсолинас, който периодично споделял повече подробности за производството на един от най-известните сортове вино – „Бароло”. Нашенката му предложила приятелство и започнали да си комуникират.
„Той бе много изненадан от добрия ми италиански език и за няколко дни ми сподели всичко за живота си. Оказа се, че е много интелигентен мъж, ерген, който има лозе в провинция Верчели, областта Пиемонт, където климатът и условията са изключително подходящи за отглеждане на грозде. Сам произвежда червено вино и се наслаждава на реколтата си“, сподели Янка.

- Advertisement -

Общите им интереси били много и това провокирало италианеца да й предложи да му отиде на гости. Търновката не се колебала особено много и приела. Микеле я посрещнал на летището в Торино и искрата веднага пламнала, твърди 66-годишната жена. Закарал я в дома си, който представлява красива двуетажна къща, а зад нея се ширят няколко декара лозя.
„Останах при него една седмица. Беше много хубаво и романтично. Всяка вечер пиехме вино на верандата и си готвехме българо-италиански ястия. Разбира се, нямаше как да са изцяло традиционните гозби, защото там няма същите хранителни продукти като у нас. Той много се зарадва, че в дома му най-сетне има домакиня, защото цял живот се е справял сам, а къщната работа изобщо не му допада“, сподели тя.

След като се прибрала в България, продължили да си пишат и да поддържат връзка онлайн. Няколко седмици по-късно Микеле отново я поканил на гости и тя пак отишла. Историята се повторила през следващите три месеца и накрая двамата се оказали влюбени въпреки възрастта си. Янка заяви, че дори са коментирали възможността да се оженят и тя да остане за постоянно в Италия. Категорични са, че това е по-добрият вариант пред опцията той да зареже производството на вино и да се установи във Велико Търново.
„Той няма нищо против това, че имам дъщеря. Очаква с нетърпение да се запознаят и дори предложи тя също да дойде да живее с нас. Аз също ще съм по-спокойна, ако това се случи, защото смятам, че в Италия ще има повече възможности за развитие за нея. Единственият проблем е, че тя не говори езика, но в крайна сметка може да го научи“, размишлява търновката.

Янка твърди, че иска да вдъхне смелост на всеки, който си поставя ограничения заради възрастта. Според нея годините нямат значение, когато става дума за любов и щастие.
Галина ГЕОРГИЕВА
Източник: Борба.БГ
Любовта е над всичко: Цели 43 години той носи до сърцето си писмото до мъртвата си съпругаИстинската любов съществува – не, не тази, която виждаме по филмите и за която четем в книгите, а та…Jun 7 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации