четвъртък, април 25, 2024

Любовната магия поразява децата на поръчителя

Най-четени

Любовна магия поразява децата на този, който я е направил. Специалистите по окултното съветват хората да не прибягват към направата на любовна магия, за да не страдат след това. Според експертите не бива да се раждат деца от връзка, която е започнала след направена любовна магия. Тъй като заклинанието гарантирано ще рефлектира и ще се върне обратно.
Само че в негативен аспект и ще се стовари върху наследниците, плод на подобна връзка, която не е изградена върху истинска обич. Специалистите съветват към направата на любовна магия да се подхожда изключително внимателно и само в наистина необходими случай.
Врачка пратила Валери Божинов обратно при Биляна: Футболистът се съмнявал, че има магияВрачка помогнала на Валери Божинов да си върне сръбкинята Биляна Дол, научи „Галерия“ от сигурни изт…Aug 21 2019vijti.com

Като например когато във връзката ви с любимия се намеси трети човек, опитващ се да ви раздели. Видни експерти изтъкват, че се съгласяват да прибягнат до направата на магия за обич, и то бяла, само и единствено в случаи, когато трябва да се прогони любовник или любовница.
Освен това любовната магия може да бъде крайно опасна и дори да отнеме човешки живот, ако е направена непрофесионално. За съжаление обаче много хора се опитват да правят сами любовна магия и то в домовете си. Което е абсолютно забранено.
Ако партньорът ви вдига скандали без причина, ако не ви обръща внимание и е постоянно нервен, то най-вероятно над него тегне магия. Особено при мъжете не е никак трудно да се разпознае кога някой се е опитал да ги омагьоса. В повечето случаи те започват да плачат твърде често и без никаква причина.

Бялата магия за любов подпомага своята жертва да вземе решение за действията си. Тя се използва главно за засилване на симпатиите и събуждане на силни чувства.
Силата на любовната магия се състои в това, че тя създава духовна и емоционална интимност между двама души, сплотява връзката им и засилва тяхната привързаност.
В това се крие и опасността на бялата магия. Несподелената любов е една от причините, която подтиква по-скоро дамите към подобен вид ритуали.
Много млади момичета са склонни да прибягват до любовни заклинания без да си дават сметка, че си играят с живота на своята жертва.
Запомнете, че нито една магия, дори и бяла няма да подмине своя поръчител. Това е умишлена промяна на чужда съдба и Вие няма да останете ненаказани за действията си.
Източник: Ретро
Майката на Гришо отчаяна от поредния му провал: Наема ходжа срещу магията на ШерцингерПоредният провал на Григор Димитров окончателно е отчаял майка му Мария и баща му Димитър, научи Hot…Aug 11 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации