четвъртък, март 28, 2024

Любовен хороскоп за лятото: Любовните изживявания на зодиите през това лято ще са особено вълнуващи

Най-четени

Какви любовни преживявания ще има всяка една зодия през лятото? Специален хороскоп изготви астрологът Светлана Тилкова – Алена.
ОВЕН
Необвързаните ще се радват на комплименти, ще са ухажвани, може да срещнат половинката си. Не бъдете напористо импулсивни. Предупреждението за всички е да внимавате да не изпускате нервите, ако ви ядосат, за да не стреснете и уплашите любимите си.
ТЕЛЕЦ
През лятото сте изтъкани от емоции и на моменти действате импулсивно. Ако избегнете разочарованията, ще бъдете обградени от почитатели, а ако сте необвързани може да срещнете по време на вашата почивка или при делово пътуване вашата половинка.
Пълен хороскоп за месец юни: Приказно начало на лятото, много късмет и любовОвен – През целия юни вашият управител Марс е във водния знак Рак. Това може да ви лиши от енергия и…Jun 1 2019vijti.com

БЛИЗНАЦИ
Думите, които характеризират вашето лято са: влюбени, сгодени и женени. За вас лятото е носител на щастие. Ще сте ухажвани от родените в огнените знаци, които са привлечени от вашето добро настроение, създаващо поводи за веселие смях.
РАК
Семейните да се предпазват от флиртове и изневери, а ако не сте семейни може да ви изненада познанство и влюбеност в представител на Риби. Ще бъдете обичани, ценени и уважавани, но се пазете от финансови загуби заради ненужна щедрост и желание за задоволявате нечии капризи.

ЛЪВ
Летните месеци ви позволяват да сбъднете желанията си. Ще срещате и ще се запознавате с впечатляващи мъже и жени. Ако сте самотни и необвързани имате богата възможност за личен избор. И все пак бъдете отговорни към личните си отношения, защото ако имате скорошно познанство и изведнъж се появи нов обект, грабващ вниманието ви, рискувате от два стола да се стоварите болезнено на земята.
ДЕВА
През летните месеци както винаги сте склонни да критикувате и да подреждате живота на околните. През юли и август съдбата ви поднася възможността да видите и красивите черти на хората, а необвързаните може да се влюбят, но ако продължавате да сте фиксирани върху малките детайли и сте заядливи отношенията ви няма да се развият.

- Advertisement -

ВЕЗНИ
Летните месеци не ви позволяват да се криете от възникващите проблеми. Застанете смело срещу тях и ги посрещнете, за да намерите бързото им решение. Във ваша вреда е да прекалявате с компромисите, които ви лишават от нормални интимни отношения. Бъдете внимателни през август и не нарушавайте постигнатата крехка хармония в отношенията.
СКОРПИОН
Съхранете добрите отношения с вашите стари приятели, не ги отдалечавайте, защото чрез тях ще спечелите нови полезни познанства и отношение. През август Венера и Марс ще ви завихрят в облаците на любовта, но ако решите да се обвързвате сериозно и да обявите годеж или дата за сключване на брак, внимавайте и се убедете, че няма да направите грешката и да си окажете свързали живота си с хора, различаващи се от вас както със своя морал, така и със своята житейска философия.

СТРЕЛЕЦ
Радвате се на успешна кариера през лятото, но имате възможност, много дълго чакана, най-сетне заслужена – да срещнете човека на вашите мечти, с когото да изживеете живота си. Привличате обожатели, управлявате живота на вашия любим, ако сте обвързани или семейни, но нека бъде с мярка. В края на юни може да прехвърчат искри в отношенията ви, но през юли и август сте готови на сдобряване.
КОЗИРОГ
Много от вас ще разсъждават по необичаен начин за личните си отношения. Да се влюбите когато светът е в криза /която може да съществува само във вашите глави/, това е необмислен риск. Но Съдбата има други планове за вас – орисва ви на открити разговори, за да съхраните отношенията си. Споделете как виждате съвместния ви живот и чуйте и другото мнение. Ако сте искрени имате възможност да бъдете щастливи заедно.

ВОДОЛЕЙ
Юпитер повлиява през лятото вашите лични отношения. За изненада на вашите роднини, близки и приятели, вие, които до този момент сте били самотни ще се сгодите и преди края на лятото ще се ожените. А през есента ще ви зарадва новината за очакваната първа рожба. За да съхраните съществуващото или ново щастие от вас се иска само едно – застанете стабилно на земята.
РИБИ
Чаровни, чувствени, верни, през летните месеци ви очаква среща с партньор, за когото мечтаете и който ще изпълнява вашите желания и ще сбъдва мечтите ви. Надмогвате вашата колебливост, която блокира изказа на чувствата ви и отваряте своята магистрала към щастието, такова, каквото сте си го мечтали.
Източник: Блиц
Хороскопът на свекървите: Телците си се бъркат във всичко, Лъвовете са деспоти, а със Стрелците не е скучноЗнаете ли каква е свекървата ви според Зодиака? Ако отговорът ви е положителен, тогава ще знаете и к…May 20 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации