събота, април 27, 2024

Лекари от „Бърза помощ“ станаха съучастници на смъртта на млад мъж от София: Оставиха го да умре в адски мъки

Най-четени

Лекари от „Бърза помощ“ станаха съучастници на смъртта на млад мъж от София, научи само Lupa.bg от близки на починалия. 38-годишният софиянец Георги К. от кв. „Лозенец“ издъхнал в адски мъки на 24 септември преди обяд. Причината за смъртта била развила се бързо гъбична инфекция в следствие от гнойна ангина.
Преди месец Георги заболял от най-обикновена настинка. След преглед при лекар му било казано, че всичко ще мине до дни и да приема стандартни хапчета за смучене, чай и т.н.
По време на почивните дни около 22 и 23 септември здравословното му състояние обаче се влошило рязко. Мъжът, който бил здравноосигурен, повишил температура и лежал отпаднал вкъщи. Започнали болки, които принудили роднините да извикат спешна помощ. Екипът дошъл и казал, че не е толкова зле положението и че не е за хоспитализация, да продължават със стандартните процедури.
Колко струва Спешна помощ при счупване на ръка на дете на 7 години и дали помощта е „адекватна“Когато децата си играят и често се случват нелепи инциденти и неприятни счупвания. Станалото-станало…Apr 16 2019vijti.com

Болките се усилвали, а с това и безсилието на роднините му. Отново била повикана „Бърза помощ“, и отново същият резултат – нулев!
Братовчед му и майка му завели жена му и трите им деца при приятели, за да не стават свидетели на гледката. Болките били ужасни, крясъците също. Оказало се, че органите, засегнати от бързото действие на гъбичната инфекция, започнали да отказват един по един. Закара ли го до болница, там също отказали да го приемат. Затова майка му била принудена да полага усилия да спаси сина си в домашни условия. Уви, безуспешно!
38-годишният Георги починал пред очите на майка си и в ръцете на братовчед си.

Припомняме и друг скорошен случай на лекарско нехайство:
Благоевградчанка изпадна в пълна безизходица – целият й организъм от 3 г. е пълен с паразити на рядка африканска муха, но лекарите в цяла Италия, София и Благоевград реагират по абсурден начин на десетките изследвания, които са й направени: „Да, имаш хиляди какавиди, ларви и насекоми вътре и по тялото, но това не е възможно, защото не сме чували за такова заболяване“.
59-годишната Милка Борисова вече е стигнала върха на отчаянието и няма никаква идея на коя врата да почука и от кого да търси помощ.
Драмата й започва през 2016 г. в Италия, където тя живее и работи от много години. Срещата й с гадината се случва на едно вечерно парти, когато изведнъж от лампа в двора върху нея падат няколко дребни мушици.
„Вероятно не съм успяла същата вечер да се изчистя от всички и някоя от тях е снесла яйца в ноздрите ми, предполага Борисова.

- Advertisement -

Оттам яйцата са навлезли в организма и в момента съм препълнена с тях. През първите месеци се започна с косата. Появиха ми се нещо като струпеи по кожата и както си вървях, от главата ми започваха да излитат мушици или пеперудки. Подстригах се, но това не оправи нещата. Впоследствие паразитите влязоха и в тялото ми. Сега съм пълна с тях – имам в урината, изпражненията, черния дроб, ушите ми са пълни с тях, от няколко дни започнаха да ми излизат черни пръчици и от очите.
Пръчиците са миниатюрни, части от милиметъра, но когато пораснат, се разгъват и стават дълги до 1,8 см. Снимала съм ги във всички фази, давала съм мостри от тях на лекарите, при които съм ходила.
„Лекарите в София и Благоевград се оказаха безсилни, но ако в някоя друга част на страната, Европа или света някой би могъл да ми помогне, готова съм да отида където каже и да направя каквото се иска от мен, защото аз буквално умирам“, изплака болката си пред „Струма“ Милка Борисова.
Източник: Лупа
Благоевградчанка изпадна в пълна безизходица: Организмът й от 3 г. е пълен с паразити, но лекарите реагират абсурдноБлагоевградчанка изпадна в пълна безизходица – целият й организъм от 3 г. е пълен с паразити на рядк…Sep 26 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации