петък, април 19, 2024

Купон в дома на Лепа Брена и Слободан Живойнович за малко да завърши фатално

Най-четени

Лепа Брена притеснена за съпруга си.
Драма се разиграла в дома на Лепа Брена и съпругът й Слободан Живойнович. Семейство Живойнович е известно с добрите партита, които често организира в дома си. Сръбските медии обаче съобщават, че едно такова парти за малко е можело да завърши трагично за член от семейството.
Съпругът на Лепа Брена прекалил с алкохола. Заради големите количества алкохол, които е изпил, на Слободан Живойнович му прилошало. Наложила се дори намеса на Бърза помощ. „Боба на щади нито храна, нито напитки. Неотдавна той организира тържество в парти пространството във вилата на семейство Живойнович и цял ден приготвяше в кухнята различни специалитети, с които е познат на всички. Докато готвеше разни специалитети, пиеше уиски.
Боба принуждаваше приятелите си да ядат и пият, и самият той също пиеше“, казва източник за „Курир“.
Лепа Брена пее във Видин срещу 30 бонаНай-бедният регион в Европа – българският Северозапад, показа, че заслужава съдбата си. Видин пръска…Aug 28 2019vijti.com

„В един момент Боба падна на леглото, защото му стана лошо. Когато присъстващите на купона се приближиха, той каза, че е добре. Но, не можа да стане. Повикаха и Бърза помощ, която пристигна за 10 минути. Те прегледаха Живойнович и констатираха, че не му е добре заради алкохола, но казаха, че няма нужда да го приемат в болница. Брена беше толкова уплашена, че започна да се задушава“, казва още източникът.
„Не й беше все едно. Не й допадат такива празненства, на които често присъстват и децата й Стефан, Виктор и Филип, снахата Александра и техни приятели. Често идват и Милош Теодосич, Ацо Пейович и много други“, разкрива още източникът.

Лепа Брена не е дала изявления след тази информация. След приключването на лятното си турне тя празнува със семейството си и замина на почивка в Монте Карло, предават от vistina.com.mk. На 19 август Филип Живойнович отпразнува своя рожден ден заедно с цялото си семейство. „Честит рожден ден, Филипе! Обичаме те!“, написа Брена в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, за да го поздрави.
Припомняме, че една от най-известните и обичани певици на Балканите, а и по целия свят, вече върти още един бизнес. Освен, че е собственик на музикална компания „Гранд Прадакшан“, заедно със Саша Попович, певицата е собственик на ресторант за бързо хранене, пише kurir.rs.

- Advertisement -

Заведението на Лепа Брена се намира в Нови Сад. Певицата е човек, който обича да говори за своите успехи, които не са никак малко, но само що се отнася до музикалната й кариера. Лепа Брена е на сцената от 37 години и безспорно жъне успех след успех на сцената.
Оказва се обаче, че певицата не се занимава само с пеене. Лепа Брена има и страничен бизнес, който обаче през последните години не й носи никакви печалби. Певицата има малко ресторантче за бързо хранене. То обаче носи само загуби на Брена. Тя е загубила 870 000 динара. Това не е малка сума и много хора биха сложили ключ на заведението за постоянно, затова е странно защо Лепа Брена не го прави.
През 2015-та година певицата загубила 438 000 динара, а през 2017-та година загубила 1 421 000 динара. Миналата година Брена е изкарала 42 000 динара, а през 2016-та година – 21 000.

Таен бизнес
В района обаче никой не знае, че певицата има такъв бизнес и продава сръбска скара. „За първи път чувам, че Брена продава скара. Това е невъзможно. Смешно е, че покрай парите, които изкарва от „Гранд“, се занимава с продажбата на храна, и никой да не знае за това 30 години. Мога да го разбера това, ако се изкарваха пари, но в друг случай, това са само загуби.
Възможно е да е направила този бизнес през 1993-та година, защото се страхуваше, че ще спре да пее, защото в региона по това време властваше инфлацията. Все пак знам всичко за нея, така че е странно да не знам за този бизнес“, казва един от колегите й.
Източник: razkritia.com
Лепа Брена и Боба Живойнович със супер луксозна яхта за 890 000 евро СНИМКИЛепа Брена и Боба Живойнович със супер луксозна яхта Лепа Брена и Боба Живойнович инвестират в нова …Aug 24 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации