вторник, април 23, 2024

Култово лице на NOVA остана без работа, но изобщо не се притеснява

Най-четени

Деляна Маринова-Джуджи пак е без работа, но изобщо не тъгува. Както винаги, обяви новината с много усмивки и позитивна нагласа, която й е начин на живот. И се впусна в пътешествия. „Светът е голям и тв ефир дебне отвсякъде”, перифразира Джуджи заглавието на български филм във фейсбук профила си, където извести приятели и почитатели, че пак е предприела промяна в професионален план. В телевизия „България Он Еър” Джуджи водеше предаванията „Фамилно” и „ОколоСветско”. Не издаде защо е сложила край на това си начинание, но изтъкна, че е напуснала. Направи го от Италия, където по традиция всяка година гостува на кумата си Лора Видинлиева. И даже снима съседната къща, която била наета от известната дизайнерка Донатела Версаче. Не успяла да я види, но не съжалява. Все пак вече я е срещала.
Лора Крумова стана даскалка: Нова телевизия и БиТиВи категорично я отрязаха, издържа се от преподавателска дейностПлановете на Лора Крумова да се върне на екран съвсем пропаднали, издават нейни колеги от Нова телев…Jun 14 2019vijti.com

Случило се преди време в Лос Анджелис, където двете се оказали в един хотел. След приключението в Италия, където Джуджи се наслади на дълги разходки с приятелките си, дойде ред на Гърция. И там блондинката се весели, а скоро май ще се готви за новата си работа. Каква е тя, засега не е ясно. Все пак Джуджи загатна, че „предстои най-доброто”.
Възможно е усмихната и енергична блондинка пак да изгрее в ефира на Нова тв, където дълго време имаше рубрика в предаването „На кафе”. Джуджи бе много щастлива на тази си позиция, тъй като всеки ден бе с близката си приятелка – водещата Гала. За това и доста съжаляваше, когато през септември 2015 г. рубриката й бе свалена от ефир, без никакви обяснения. Повод за предположенията, че блондинката се гласи за завръщане в „На кафе” от есента е фактът, че от началото на годината се появи три пъти в предаването. Джуджи два пъти сподели житейската си философия и актуални теми от ежедневието си, а последният път, който бе преди броени дни, гостува в студиото на Гала.

Новото начало не тревожи Джуджи, която е изключително силен характер. Дори напротив, блондинката винаги смело взима решенията за промяна на професионалното поприще. Далеч по-трудно й е да пази диета. Усмихнатата водеща, която винаги е мечтаела да бъде актриса и неотдавна дори стана студентка в НАТФИЗ, опитва да спазва хранителен режим още от тийнейджърка. Уви, не просто не й се получава, но вместо сваляне на килограми, неведнъж се е докарвала до болница, заради лакомията си.
Така, например, когато Джуджи си докарала страшно възпаление след като не се съобразила с лекарски съвет за диета при отстраняване на сливици. Блондинката, която тогава била на 20 години, не могла да издържи и ден на студена, течна храна, макар да включвала и сладолед. Още същата вечер се наяла с кюфтета и влязла в болница. Като тийнейджърка, Джуджи се натровила на Великден, но не с яйца, както предположили лекарите, а с неконтролируемо приемане на разнообразни храни.

- Advertisement -

Е, факт е, че блондинката прекалила и хапнала 9 яйца, но след тях имало още три пържоли, козунак и семки. „Не обичам семки, не знам защо ги ядох. И накрая, понеже ме мързеше да плюя люспите вече, реших да ги ям с тях. Съответно ми стана много лошо, майка ми се притесни и се обади на Бърза помощ… Прибраха ме в инфекциозна болница. Като чуха колко яйца съм изяла, решиха, че имам салмонела”, споделяла е Джуджи.
Приятелката й Гала добре познава ненаситния й апетит. И днес водещата на предаването „На кафе” си спомня ваканцията си с Джуджи и техни приятелки в Копривщица. Тогава симпатичната Джуджи опитала всичко, което предлагали в местното меню, и получила панкреатитна криза.
И мъжът й Константин, на когото е кръстен синът им, познава апетита й.

Веднъж Джуджи опитала да го заблуди, че ще пази диета. И поддържала мистерията два месеца. Уж била само на портоколи. „А се прибирах вкъщи и изяждах абсолютно всичко, което има в хладилника”, признавала е Джуджи. След като си хапнела стабилно, блондинката взимала един портокал, качвала се на втория етаж на луксозната им къща и сядала някъде с тъжна физиономия. „Минаха два месеца и аз естествено не се подобрявам. Мъжът ми вика: „Абе, Муци, трябва да отидеш да си направиш едно хормонално изследване. Не е нормално 2 месеца да ядеш портокали и да не отслабнеш”, предавала е през смях Джуджи думите на мъжа си.

Тази история станала повод блондинката да се запознае с Лили Иванова. Двете се срещнали в столичен магазин за обувки и чанти. Джуджи не познала веднага естрадната прима. Вероятно заради спортно-елегантния й стил и бейзболната шапка или просто била твърде развълнувала да разкаже на собственичката на магазина, която й била близка приятелка, как мъжът й настоявал за хормонално изследване. „А Лили Иванова седи пред мен, разказвам тази история, виждам как тя започва да се смее, цялата се тресе”, споделяла е Джуджи и е допълвала, че едва после разбрала, че другата клиентка е била изпълнителката на „Ветрове”. Блондинката без притеснение признава още, че този Великден си купила три козунака, като единия изяла още в колата си.

Дали сега, когато предстои поредно професионално предизвикателство, Джуджи пак ще опита да мине на диета, не е сигурно. Няма съмнение само, че тя ще продължи телевизионната си кариера. Джуджи, която на времето е била дясната ръка на покойния Владимир Грашнов, не може да стои без работа. Нищо, че мъжът й осигурява изцяло семейството им. Джуджи води луксозен начин на живот, носи дизайнерски тоалети и винаги е нагласена. „Аз дори не изхвърлям боклука, без да съм гримирана и понаправена”, споделяла е блондинката. И все пак тя не е от жените, които ще се задоволят с това да работят само и единствено върху себе си.
Източник: Хотарена
Нов сезон на „Черешката на тортата“ тръгва по Нова телевизия, стана ясно кои ще участват5-звездното кулинарно предаване „Черешката на тортата” се завръща с 13-ти звезден сезон в телевизион…May 21 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации