четвъртък, април 25, 2024

Кристин Илиева изгря на корицата на „Вог“ и се нареди до най-известните световни звезди

Най-четени

Българка е новата звезда на „Вог“. Моделът Кристин Илиева, която преди повече от година пострада при пътна катастрофа, стана лице на корицата на известното модно списание, научи HotArena.
Кристин грейна на корицата на новия брой на италианския „Вог“ и се нареди до най-известните световни звезди, пише „България днес“.
реди дни красавицата пусна и кадри от фотосесията, на която изглежда изключително свежа и натурална.
Снимките са дело на известен италиански фотограф, а до броени дни списанието излиза на Ботуша. Въпреки че е едва на 22 години, Кристин е световна звезда.
И това е поредната корица на световно списание за българката.
Кристин Илиева не спира да разочарова феновете си: Използва даренията, за да се разкрасяваКристин Илиева не спира да кифлее! Кристин Илиева разочарова феновете си. Докато хората, посетили бл…Sep 11 2019vijti.com


Припомняме обаче, че Кристин Илиева разочарова дълбоко феновете си в България.
Докато хората, посетили благотворителния концерт на Дивна и други изпълнители, в подкрепа на пълното възстановяване на моделката Кристин Илиева, чакат да узнаят колко точно средства са набрани и за какво точно са отишли, то блондинката се занимава с това да кифлее.
Кристин Илиева напомпа джуки с дарения!
Кристин е сред онези нуждаещи се от финансова подкрепа, които са получили най-много дарения. Имаше няколко кампании, последната от които бе грандиозен музикален спектакъл, в който взеха участие едни от най-големите ни и нашумели певци.


Вместо да сподели колко средства са събрани от мероприятието и за какво са отишли, моделката започна да пуска снимки в Инстаграм, на които позира с дамски чанти за по 2 000 лева, маркови одежди отново за хиляди левове и какви ли още не лукс аксесоари.
За тях по-късно Илиева сподели, че са й подарени. Порицана за поведението си от своите последователи, че ако беше ги продала, нямаше да има нужда от благотворителност, русокоската изтри кадрите и започна да внимава какво споделя в мрежата.
Задръжките й наскоро пак паднаха и Кристин показа новата си придобивка – нови хиалуронени джуки. Блондинката е все по-близо до завръщането си на модния подиум и затова е решила да прибегне и до някои лицеви подобрения. Илиева и преди имаше сочни устни, но сега си личи, че са допълнително уголемени.

- Advertisement -

Феновете й в мрежата продължават да й се дразнят, че тя не споделя нищо за концерта „Всичко или нищо“, който се състоя преди 3 месеца. Също и че не обелва дума за състоянието си, което от снимките й личи, че върви към подобряване.
Поради непрестанната демонстрация на Кристин, че води висок стандарт на живот, продължава да предизвика съмнения относно това дали средствата от благотворителност отиват изцяло за заявената цел, или и за нещо друго.
Източник: хотарена
Кристин Илиева намери голямата любов: Благодарна съм за шанса, който имам, да започна живота си нановоС нова любов и много усмивки посреща рождения си ден моделката Кристин Илиева. Красавицата навърши 2…Aug 27 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации