събота, април 20, 2024

Красавица се омъжи за мъж без ръце и крака – ето как изглеждат 7 години след сватбата (Снимки)

Най-четени

Необичайно дете с не по-малко уникална съдба се ражда през 1982 г. на красивия континентален район на Австралия.
Бременността и раждането на майката на Ник, героя на нашата история, протичат нормално. И едва при раждането са открити сериозни малформации – бебето се ражда със синдром на тетраамелия: отсъствието и на четирите крайника. Бащата на детето не го показва майката дълго време: грижовният съпруг не знае как да реагира на видяното. Родителите на Ник са вярващи и приемат случилото се със смирение, те искрено обичат сина си и правят всичко по силите си, за да може момчето да живее достойно.

Българска обредна сватба вдигна разградска мома във ВашингтонБългарска обредна сватба вдигна насред Вашингтон разградска мома. Главната героиня в събитието Дениц…Nov 10 2019vijti.com

В детството Ник претърпява операция на видоизмененото си стъпало, което му даде възможност да се придвижва независимо. Ник посещава училище за инвалиди, но с приемането на закона за образованието родителите му веднага изпращат момчето в редовно училище.

- Advertisement -

Обучението се отдава с лекота на Ник, след завършването той се дипломира успешно и от два университета.

Ник е силно заинтересован от изучаването на Бог и на 19-годишна възраст той произнася първата си реч – пламенна проповед. Успехът му е огромен. Ник успява да впечатли хората, да ги убеди, че в живота всичко е възможно. Всъщност, гледайки човек без ръце и крака, собствените им проблеми вече не изглеждат значими. Ник успява да ги мотивира и да им даде надежда.

Любов от пръв поглед

Въпреки популярността и големия успех, Ник все още продължава да се чувства самотен, защото е сигурен, че никога не ще намери семейно щастие. За всяка жена той би бил само бреме.

Веднъж, изказвайки се на сцената, Ник вижда момиче сред публиката, чиято красота го очарова. За пръв път за момент той изглежда безмълвен и изпитва непознати дотогава чувства. Това момиче е Мияхара Канае, а необичайният външен вид дължи на родителите си (мексиканска и японска кръв).

брачна двойка

Уверен и успешен, Ник се чувства много смутен и не може да намери сили да признае на момичето за чувствата си.

Канай се възхищава на силния дух на веселия Ник и вярва, че тя не е достойна за него, защото тя е просто момиче, а той е известен.

мъж без ръце и крака

Щастието чука на вратата

Младите хора разговарят дълго, никой не смее да признае на другия за чувствата си. Накрая Ник решава, че вече не може да крие и се разкрива пред Kaнае. Колко голяма е радостта му, защото чувствата се оказват взаимни. През 2012 г. щастливите влюбени вдигат сватба.

проповедник

Мнозина може би си мислят, че момичето се е оженило за Ник заради пари, но това не е така. В момента, когато двамата разкриват чувствата си, той няма и стотинка. Всички спестявания губи поради кризата през 2011 г. Момичето искрено се влюбва в Ник и е готово на изпитания и трудности, не очаквайки охолен живот.

млада двойка

Първата брачна нощ за младите е първата в буквалния смисъл – и двамата са девствени. Ник и Канае са пазили целомъдрие, водени от житейските си принципи.

целувка

Година след сватбата се ражда първият плод на любовта на Ник и Канае – момче. Година по-късно семейството отново се увеличава – младата съпруга ражда на щастливия баща още един син. А през 2017 г. се раждат близнаци – две момичета. Най-важното е, че всички деца са абсолютно здрави, патологията на Ник не се предава на никого, от което родителите много се страхуват.

необяснима любов

Ник Вуйчич е световно известен, той е активен оратор, издал е няколко мотивиращи книги, постоянно обикаля планетата с вдъхновяващи лекции. Той обича да прегръща и призовава хората никога да не се отказват да го правят.

Ник Вуйчич

За свое основно постижение Ник счита семейството си и красивите си деца.

Изотчник: ЗаЖената

Сватба с 500 гости в Сливенско завърши кошмарно11 гости на сватба в Сливенско са били приети в болница заради хранително натравяне. Информацията е …Oct 15 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации