четвъртък, март 28, 2024

Коремът ми се прибра само за 5 дни: Вече не изпитвам страх да погледна към огледалото

Най-четени

Ако искате да отслабнете бързо, трябва да обърнете внимание на правилната храна и честотата на нейния прием. Този план за отслабване бе разработен специално за служители на General Motors, които искаха да отслабнат.
Фирмата подкрепя служителите, които искат да следят здравето си. Такава диета ще ви помогне да отслабнете до 4 килограма за кратко време, ако направите всичко правилно и не се отпуснете да съгрешите. Основните правила: не прескачайте хранене, не гладувайте. Ако искате да ядете, яжте, не гладувайте!
Ефективна диета
Понеделник
Вие ядете плодове в понеделник. Изберете тези, които ви харесват най-много. Изключение правят бананите. Най-добрите за диетата са ябълките, портокалите, ананасите, дините. Не забравяйте да изпиете поне 1,5 литра вода без газирана. Направете плодови салати. Основното нещо – не гладувайте.
Бързо лечение на гъбички: Рецепта с хрян връща здравето на кожата и ноктитеЛечението на гъбички е дълъг и отнемащ време процес. Ето защо трябва да се действа бързо и навреме. …Jan 31 2019vijti.com

Вторник
е денят на зеленчуците. Те могат да се ядат сурови или варени. Ако ги готвите не добавяйте масло, олио или сол.
Можете да ядете варени картофи веднъж. Най-подходящи зеленчуци са моркови, броколи, целина, краставици, тиква, спанак, зеле и патладжан. Пийте вода. Чувствайте се като вегетарианец.
Сряда
Ние ядем плодове и зеленчуци в сряда, само ги ядем отделно. Не можете да ядете картофи и банани едновременно. Препоръчваме да направите плодова салата за закуска, зеленчуци за обяд. Вечер изяжте някои любими плода. Пийте много вода.
Четвъртък
В четвъртък сме на банани. За деня ще трябва да изядете около 8 парчета, а също и да изпиете 3-4 чаши мляко. Разпределете храната така, че да ви стигне.

Петък
Ден на доматите – петък. Следобед – 1 чаша варен ориз. Сутрин и вечер трябва да ядете по 7-8 домати. Трябва да пиете много вода през този ден, защото доматите могат да вдигнат нивата на пикочната киселина в тялото ви.
Събота
За обяд отново ориз в същата доза. И продължете диетата с плодовете и зеленчуците.
Неделя
В неделя се вари малко количество ориз. Яжте цял ден зеленчуци. Пийте плодови сокове. Трябва да изпиете поне 3 чаши на ден.
Ако строго спазвате тези препоръки, резултатът ще ви изуми. През седмицата някои служители на General Motors свалиха цели 8 килограма. Но повечето от тях средно около 4 кг.
Трябва да се помни, че ако имате някакви проблеми с храносмилателната система, тогава всички диети са противопоказани за Вас. Също така, не трябва да се придържате към тази диета повече от седмица и да провеждате курс по-често от веднъж на всеки шест месеца.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Шест бабешки мита за здравето, които следват поговорката „Баба знае най-добре“Бабешките мъдрости (тип „Зиме излизай с храничка, лете – с абичка”) са авторитетен извор на информац…Jan 12 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации