четвъртък, април 25, 2024

Комисията в Калифорния изслуша Кубрат Пулев и каза тежката си дума, но истинската битка тепърва предстои

Най-четени

Лицензът на боксьора е отнет за шест месеца, считано от датата на провинението – т.е. до 23-ти септември. Освен това, българинът ще трябва да плати и глоба от 2500 долара и да премине програма в САЩ, свързана със сексуалните посегателства до 22 юли.
Тогава Кубрат ще бъде изслушан отново от комисията в Сан Диего.
Ако Кобрата е изпълнил всички наложени му от експертите санкции, комисията може да му върне лиценза още в същия ден. В случай че до тази дата не е изкарал въпросни курс, го грози отнемане на състезателните права за една година.
Ако пък се провини отново по подобен начин, може да се прости с лиценза си до живот.
Дали Джени Суши ще успее да измъкне пари от Кубрат Пулев не се знае, но с кариерата й на спортен журналист е свършеноСпортисти отказват интервю с нея Репортерката Джени Суши, която се прочу в цял свят, след като бе це…May 3 2019vijti.com

Дженифър Равало обясни, че не иска пари от Пулев. Към този момент тя и адвокатката й Глория Олред не са завели гражданско дело и са категорични, че няма да предприемат подобна стъпка. Но това едва ли ще се окаже вярно.
Емоции
По време на изслушването пред комисията Кубрат заяви, че е бил много емоционален след мача с Богдан Дину и затова целунал репортерката. „Мачът беше много тежък за мен, 4-ти рунд бях загубил и след като победих, бях много щастлив. Бях доволен от себе си. И всички хора, които бяха около мен, всички българи допринесоха за тази атмосфера. Просто бях супер емоционален. И исках да поздравя моите фенове. Тогава дойде госпожа Равало“, обясни Пулев и допълни, че лично тя го попитала кога ще празнува победата.

По думите му Джени Суши не се е съобразила с обстановката и поискала да вземе интервю. По време на него той бил в изключителна еуфория. „И тогава я целунах. Беше емоционално и затова съжалявам и й се извинявам“, заяви още Кобрата.
Той разказа още, че след това отишъл в болницата, за да го зашият. „Бях много зле – повръщаше ми се и ме болеше главата. След това бяхме с мои приятели на парти, което никой не беше организирал. Отнякъде дойде г-жа Равало и започна да ми сипе комплименти.
Първите няколко пъти се почувствах готино и гордо. Тя беше удивена от мен, постоянно ми сипеше комплименти. По едно време ми стана неудобно заради повтарянето на комплименти“, каза още Кубрат.

- Advertisement -

„Наистина съжалявам за постъпката си. Не е редно“, заключи боксьорът, пише nova.bg.
Съобщения
Дженифър Равало обясни, че е получавала съобщения от Кубрат Пулев,
брат му и приятелката му в социалната мрежа Инстаграм.
В тях тримата казвали, че имат още видеоклипове с нейно участие, и че Кобрата ще направи всичко, за да изчисти името си.
„Искахме да му отнемем правата, защото не мисля, че той съжалява за това, което е направил“, заяви Суши.

След изказването на Пулев думата взе адвокатът на Джени Суши – Глория Олред. Тя опроверга думите на Кобрата, като заяви, че до момента той не се е свързвал с клиентката й, за да й поиска извинение. Юристката акцентира на това, че между Суши и Пулев няма как да е възникнало приятелство, тъй като двамата са се запознали в деня преди боя на българина с Дину.
Колкото до видеата, които бяха разпространени от щаба на Пулев от партито в лобито на хотела, Олред подчерта, че те в никакъв случай не променят фактите.
„Не смятам, че трябва да се разплача, за да ми повярва, че се извинявам от сърце и душа.
Извинявам се на хората, които видяха тази целувка, тоест на целия свят“, каза още Пулев. „Много жени, снимайки се с мен, след този случай, вече искат целувки“, допълни боксьорът, цитиран от gong.bg.
Източник: Разкрития.ком
Поканиха Кубрат Пулев за рекламно лице на България, чакат го 300 хилядиПулев приел предложението на Николина Ангелкова за средата на лятото Боксовата ни звезда Кубрат Пуле…Apr 20 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации