четвъртък, април 25, 2024

КОКОСОВО МАСЛО + СОДА – враг №1 на увисналата кожа и бръчките! Ето точните пропорции:

Най-четени

За една жена външният вид е от особено значение. Когато преминем определена възрастова граница грижата за кожата се превръща в задължение, особено ако искаме да надхитрим хода на времето и да прикрием измененията, свързани с възрастта от една страна и от друга – с нездравословния начин на живот, замърсяването, както и много химикали. Ето защо много жени имат проблеми с запушени пори, акне, бръчки и др.

Обикновено първо посягаме към скъпите търговски продукти, които обещават да помогнат, но това съвсем не е така. Някои от тях освен че струват доста, също са и наситени с различни химикали, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза.

Кожата на лицето ни е много деликатна. Трябва да внимаваме какво ще използваме. В тази статия ще ви представим невероятно средство, което ще ви помогне да излекувате акне, бръчки и много други кожни проблеми, без да причиняване на странични ефекти.

- Advertisement -

сода и кокосово масло

Сода за хляб и кокосовото масло са 2 съставки, които са изключително полезни. Народната медицина ги използва и лекува всеки проблем с кожата. Те имат антисептични и противовъзпалителни свойства, които са изключително ефективни. Можете да използвате това лекарство като ежедневен лосион.

Содата е кристално съединение, което обикновено се продава под формата на прах. Тя може да подобри качеството на кожата ви и да ви помогне да излекувате акнето. Може да се използва и като дезодорант и за избелване на зъби. Тази съставка балансира рН на кожата, защото притежава амфотерни свойства.

Кокосовото масло също добре третира кожата ни. То е пълна с хранителни вещества, които правят кожата чиста и хидратирана.

Маска против увисване и бръчки с кокосово масло и сода

Съставки:

  • 2 супени лъжици кокосово масло
  • 1 супена лъжица сода за хляб

Приготвяне:

Използвайте малка купа, за да смесите добре съставките.

кокосова маска

Ще получите паста, която трябва да нанесете върху кожата си с помощта на кръгови движения. Оставете сместа на лицето за 10 минути. Измийте обилно с топла вода. След това не се нуждаете от овлажнител, тъй като кокосовото масло дълбоко овлажнява кожата ви.

Рициново масло + сода за хляб: Малцина знаят за тази мощна комбинация, която е решение на 8 проблема:

Вижте всички статии на Иван Ангелов

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации