петък, март 29, 2024

Когато Милияна се родила, Милойка бил вече пенсионер

Най-четени

Голяма разлика в годините между съпрузи не е толкова рядко нещо, особено когато става дума за известни хора от арт средите.
Милойко Божич /74 г./ от село Пилатовичи и неговата Милияна Богданович /21 г./ от село Лучане в Сърбия не спадат към тази категория, но привлякоха вниманието на медиите заради целите 53 г. разлика във възрастта си. Както пише „Курир“, това изобщо не пречи на тяхната любов, за която говорят с гордост и скоро ще се оженят.
През последните дни двамата обикалят булчинските магазини и когато се разхождат из град Пожега, хората се обръщат след тях и много често ги коментират на глас, но те не дават ухо на злите коментари и подигравки.Не е на хубаво, ако съпругата подстригва мъжа сиНашите предци са вярвали, че енергията на човек се съдържа в косата му, в неговата жизнена сила. От …Feb 25 2019vijti.com

Когато Милияна се е родила, Милойко вече е бил пенсионер. През целия си живот е работил в Белград, но когато се пенсионирал, се върнал в родното си село. И там съвсем неочаквано му се случила голямата любов с Милияна.
„Сватбата е планирана за 7 септември и с нетърпение очакваме да узаконим любовта си с брак. Първо ме привлече как изглежда физически. Не обичам младите момчета, винаги съм харесвала по-възрастни мъже. За годините си той реално изглежда отлично. Не ме интересува кой какво мисли и говори, Микан /както нежно го нарича/ го познавам цял живот, съседи сме и съм ходила при него да го виждам, когато беше болен, тогава се роди любовта ни“, разказва Милияна.

Тя си спомня как са се запознали: „Познавам го от малка. Когато бях на 17, почти 18 години осъществихме по-близък контакт, започнахме да излизаме. Малко се влюбих, след това и той. Имахме връзка около една година. Когато се разхождахме заедно, всички ни заглеждаха, беше странно. Като атомна бомба гръмна новината. После се разделихме, не знам защо. Не исках да му се обаждам и той на мене. Тогава се случи, че трябваше той да си направи операция на сърцето, да му поставят байпас. В онзи момент нямаше кой да му помогне. Предложих да направя това с удоволствие, без никакво задължение, приятелски, да почистя къщата, да направя закуска.

- Advertisement -

Но не можах да издържа на неговата близост и се роди голямата любов“, казва Милияна.

Милойко е опериран през декември, а след операцията му вече никой не може да ги раздели с Милияна. Освен за сватба двамата говорят и че искат да имат деца – не са се разбрали колко, но са сигурни, че ще имат.

На Милияна й е ясно, че хората се съмняват в любовта им и мислят, че тя е с него от някакъв интерес. Злите езици обаче не я интересуват.

„Мнозина мислят, че със с него поради някакъв интерес, но всичко е най-обикновено. Нямаме проблем и да кажем, че доходите му са общо 50 000 динара /425 евро/. Двамата живеем в нашия дървен палат, тук и ще презимуваме, а напролет ще започнем ремонт на къщата, която Микан отдавна е построил – тя е съвсем обикновена, без никакъв лукс“, твърди Милияна и добавя, че за нея е най-важно семейството й да приеме нейния избор, а от приказките в селото не се интересува.

„Моите познават Милойко цял живот като добър човек. Дядо нямам нито от страна на баща ми, нито на майка ми. Баба ми, която живее в Белград, не казва нищо. Майката на татко, с нея живеех тук в селото, не е казала на никого нищо негативно. Майка ми не иска да го покаже, но коментарите я засягат повече от мен, тя познава Милойко, нашата връзка никога не й е пречела, само сега не може да повярва какви коментари има“, казва Милияна за сръбския „Телеграф“.

Освен това тя планира скоро да започне работа. Завършила е гимназия, не се срамува от каквато и да е работа – в някое кафе или магазин.

Влюбеният Милойко потвърждава всичко, което казва бъдещата му съпруга Милияна и добавя, че не е и предполагал, че на тези години може да му се случи такава любов. „Кой може да е очаквал, че така ще се влюбя. Привлече ме нейната добрата и красота“, казва 74-годишният мъж.70-годишна привлекателна жена не яде сладко вече цели 28 години и никой не може да познае възрастта йПрекрасната дама с идеална фигура се казва Каролайн Харц от Пърт, Западна Австралия. Майка е на три …Feb 4 2019vijti.com

Източник: Днес.БГ

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации