петък, март 29, 2024

Клюките вбесиха Ани Салич: Водещата показа имотите си и проговори за хонорарите

Най-четени

Слуховете за баснословните суми, които Ани Салич получава, както и за неизброимите ѝ имоти винаги са вълнували жълтата преса. Зачестиха абсурдните твърдения за палати, огромни хонорари и какво ли още не, които водещата уж притежавала.
Това провокира новинарката за първи път да проговори за финансовото си състояние и дори да сподели кадри от вилата си.
Без никакъв проблем тя открехна вратата на меимуществените си придобивки и сподели кое колко струва.
Водещата на новините недоволства от лъжливите писания в медиите. Вероятно се страхува и от евентуална данъчна проверка и затова реши предварително да покаже на зложелателите си с какво разполага.
Финансови затруднения налегнаха Ани Салич, водещата разпродава имането сиФинансови затруднения принудили Ани Салич лека-полека да започне да се разделя с имотите си, защото …Jun 6 2019vijti.com

Ето какво написа тя: „Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата, апартаменти в София и по света, палат в Рударци и Волво за 100 хиляди… Ще дойде Видовден и за Пик и за останалите, които се хранят от откровени лъжи.
Моят Палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 и оценена от застрахователя ми Дженерали за 10 хиляди евро. Работя всеки божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща на новини, плащам си данъците, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници.
Служител съм на частна медия с прозрачни собственици-успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра. Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това да имат стотици хиляди читатели. Как? Няма да разбера докато съм жива. Но знам, че справедливост и разплата има. И то тук на земята, а не на небето“.

Припомняме, че Ани Салич, заживя с майка си и дъщеря си Хана след развода със съпруга си Бранко Салич.
Двамата прекратиха брачния си съюз окончателно преди две години след много раздели и събирания. По време на връзката им той обичаше да я глези, като за един от рожденните й дни й подари нова кола.
Журналистката се хвалеше, че й поднася всяка сутрин кафето в леглото и обича да й прави романтични изненади, но двамата много спорели за възпитанието на децата.
Причината за развода обаче едва ли е това. Тя така и не излезе наяве, но е факт, че през годините са му приписвали много извънбрачни връзки със засукани мадами.
След раздялата им Ани поканила майка си в луксозния си апартамент в квартал „Манастирски ливади“, за да й помага за децата. Дъщеря й Хана сега е на 13 години.

- Advertisement -

Тя учи в Италианския лицей в Горна баня, където е още от детската градина, но е приета в Американския колеж, писа „Галерия“.
Синът й Лазар вече е на 20 години.
Той е студент втори курс по изкуствен интелект в Холандия и от години не живее в България.
Затова Ани сега се е преселила в женско царство само с майка си Златка и дъщеря си Хана. Тя е много признателна на майка си, която заради внуците си се пенсионира по-рано, за да може да помага на дъщеря си.
Източник: За Жената
Ани Салич изнемогва, мъчи я сериозен проблемАни Салич изнемогва с издръжката на сина си Лазар, който е студент в Холандия. Въпреки космическата …Jun 9 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации