петък, април 19, 2024

Карма според годината на раждане: Научете каква ще бъде вашата съдба

Най-четени

Карма според годината на раждане
Будистите вярват, че душата може да се прероди 9 пъти. Характеристиката на следващото въплъщение се нарича Мева.
Мева показва колко пъти вече сте се появявали на този свят, каква карма ви очаква и, разбира се, колко живота все още имате. За да определите вашата Meвa, погледнете тази таблица. До годината на раждане е посочено и числото на живота ви.
Прочетете описанието на вашата карма под таблицата.
Вашият Фън Шуй елемент според годината на раждане ще ви даде ценни напътствия в животаКакви цветове са подходящи за обзавеждането в дома ни, за избора на облеклото ни според фъншуй е инт…Jun 4 2019vijti.com


Мева 1
Характерът ви е неспокоен, по природа сте песимисти. В повечето случаи този индивид се адаптира към ситуацията. Рядко се опитва да промени нещо. Външно той е дружелюбен и отворен, а отвътре е упорито дете. Възможно е да е пристрастен към алкохола или наркотиците. Здравето далеч не е идеално. Чести проблеми с долната част на тялото (бъбреци, пикочен мехур, матка, гениталии).
Склонност към внезапни промени в настроението и депресия. Не е романтик, но с остра нужда от любов. Трудната работа не е за него. Нуждае се от спокойно планиране и размисъл. Дейността може да е свързана с вода.

Мева 2
Приятен човек без капка агресия. Неамбициозен, неинициативен. Страхотен изпълнител, но не и лидер. Най-добрата възраст е 45. Кармичните заболявания включват заболявания на гърба, кожата, червата и кръвта. В отношенията е много внимателен към партньора. Ръководен от чувствата, а не от мислите.
Трябва да избягва хазарта. Страстта към него може да доведе до смърт (убийство, самоубийство, насилие). Професията е свързана с обществеността, хората, природата или земеделието.

- Advertisement -

Мева 3
Рано пораства. Независим, винаги млад и оптимистичен. Положителен, но много упорит и нетърпелив човек. Трудно е да се примири с обстоятелствата. Най-добрият период е от 34 до 38 години. Добре сложен, силен и активен, но има слаби стъпала и проблеми с нервите.
Склонност към наркотици. Ако се поддадете на този навик, значи това е завинаги. Импулсивен и прям човек. Парите изтичат през пръстите ви. Изобщо не сте пестеливи. Областите, в които е възможно самоизразяване, са идеални за вас: учител, оратор, писател, музикант.

Мева 4
Като цяло, положителен човек, но слабоволев и страхлив. По природа уязвими и много мили. Идеалната възраст е до 38 години. Телосложението е слабо, челото е голямо и високо. Висока вероятност за различни заболявания. Слаба дихателна система и черва. Жените често имат проблеми с гениталиите.
Външно красиви хора. Узрява в ранна възраст. Трудно им е да създават силни и трайни връзки. Създаването на семейството е малко вероятно. Парите и други материални блага не закъсняват. Най-благоприятни дейности: организирането на празници и връзки с обществеността.

Мева 5
И добър, и лош. Както целенасочени, така и мързеливи. Труден период настъпва на 42 години. Инстинктът за самосъхранение е максимално развит. Физиката е силна, самото тяло отблъсква различни болки. Предразположение към тумори, треска, хипертония, проблеми с червата и кръвта.
Голяма нужда от любов. Тенденция за доминиране. Късметът не е ваш спътник, но бързо се отдалечавате от загубите. Пристрастяване към хазарта, поради което може да загубите всичко. Подходяща за вас е ръководна позиция.

Мева 6
Добре развита интуиция. По природа лидер и новатор. Той винаги си поставя високи цели и уверено върви към тях. Доволен от себе си и много се страхува от неуспехи. Добра възраст – 40 години. Бързо се преуморявате, възможни са нервни сривове. Често главоболие. Проблем с белите дробове, костите и сърцето.
В една връзка той обича да доминира и да се подчинява. Справя се добре с парите. Печели бързо и харчи бързо. Успехът не е чест посетител. Добър търговец, учител, оратор и проповедник.

Мева 7
Не сдържа емоциите, по природа е оптимист. Умее да убеждава и да говори пред публика. Отличен манипулатор. Обиждат се, когато не му обръщат внимание. Много внимателен към детайлите. Животът се стабилизира след 40 години. Сам не може да постигне това, което иска, тъй като му липсва постоянство. Телосложението е слабо, възможни проблеми с нервите, гениталиите, бъбреците и стомаха.
Обича свободата. Внимателно подбира партньор. Страхотен адвокат или финансист.

Мева 8
Много упорит, уверен в себе си. Трудно променя мнението си. Консервативен, често налага мнението си на другите. По природа – вълк с високо самочувствие.
Възможни са атеросклероза, хипохондрия, проблеми с гръбначния стълб и нервите.
Успокоява се, когато създаде семейство. Постига успех доста рано, много зависим от парите. При работа той избира стабилност и надеждност.

Мева 9
Много чувствен и емоционален човек. Води ярък, но безполезен живот. Нетолерантни и импулсивни. Склонни да критикуват всичко наоколо. Очакват твърде много от другите. Сменят партньора често. По природа идеалисти, които презират материалните богатства. След достигане на средна възраст, следва упадък във всички области. Възможни са заболявания на сърцето, очите, нервите, безсъние.
Способни да съблазняват с един поглед. Късметът не е голям. Често се занимават в областта на дипломацията, актьорството, изкуството.
Източник: Букварче
В коя година сте родени: Последната цифра от годината на раждане пророкува живота ниЗнаем, че годината на раждане играе важна роля в живота ни. Оказва се обаче, че много важна е послед…Feb 17 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации