петък, април 19, 2024

Кали, авторката на хита „4-4-2“ с емоционално признание: Разделих се с третата си любов точно на рождения ми ден

Най-четени

Фолкпевицата Кали (Галина Иванова) е родена на 2 октомври 1975 г. в София. Артистичният й псевдоним е измислен от Слави Трифонов. Най-известната й песен е „4-4-2“.
През 2000 година й се ражда син на име Георги. На 18 май 2009 г. Кали се радва на втория си син – Марк. На 9 януари 2014 г. певицата ражда третия си син, който носи името Александър.
– Кали, каква е равносметката ти в личен и професионален план за изминалата 2018 година?
– Както винаги съм много доволна и щастлива. Добре съм, имам много работа и децата ми са живи и здрави. Хората все още искат да ме виждат и чуват. Аз съм от щастливците, които работят това, което искат. Чувствам се обичана, което е важно за мен. Имаше и падове, и възходи. Както на повечето хора, и моят живот е кардиограма – измерва пулса на сърцето.Вижте какъв голям страх и колко голяма радост преживя Майката на поп-фолка – Тони ДачеваТонка Дачева, по-известна като Тони Дачева, е първата българска певица, започнала да твори в жанра п…Nov 20 2018vijti.com

– Кой беше най-емоционалният ти момент?
– Разделих се с бащата на третото ми дете… Случи се точно на рождения ми ден на 2 октомври. Накрая на празника. Със сигурност оставя дълбока бръчка в душата ми. Но не от тези бръчки, които се получават от усмихване, а от тъга. Винаги съм го казвала – аз съм човек, който не може да живее без любов. На моя празник дойде краят на моята трета любов. Той беше започнал много преди това, имаше натрупване. Винаги съм била изключително честна към партньорите си. Когато нещо не е вървяло, съм им казвала да поправим нещата, преди да се счупят окончателно. После няма как да стане!

Не мога да упрекна Влади за нищо, той е прекрасен човек. Просто не можахме да се намерим през тези години. Нищо лошо няма да кажа за бащите на моите момчета. Няма и да спра да ги обичам като човеци. Да ги мразя, означава да мразя половината от децата си.
– Съжаляваш ли за този развой в отношенията ви?
– Естествено! Когато избрах да бъда с този човек, аз го избрах за цял живот. Винаги е било така – и с тримата бащи на децата ми. Когато любовта си отиде, няма какво повече да правиш в тази връзка. Това означава да живееш в лъжа. А децата ни се учат на любов, истина и лъжа от нас. Не искам моите деца да се научат да лъжат и да бъдат необичани.

- Advertisement -

Липсата на любов е причината хората да се разболяват. Пандемията на 21 век не е ракът, а липсата на любов. Затова си тръгнах… Трябва да живея, за да отгледам децата си и защото никой няма да ги обича повече от мен. Знам, че още множество негативи ще ме залеят от обществото – „хайде да видим четвъртия мъж, хайде да видим четвъртото дете“. Този другарски съд, на който ме подлага обществото, много отдавна не ме засяга и не ме докосва. Аз си знам какво ми е в душата, а там в момента е светло. Все ми е тая какво ще кажат хората. Заради хорско мнение аз в лъжа не живея.

– В този смисъл българинът стана ли по-добър човек през последната година?

– Хората нямат качеството винаги да ти казват в очите това, което мислят. Или са много малко. За себе си мога да кажа, че съм обградена с много любов и уважение от хората, с които се срещам. Ако трябва да съм честна, не вярвам, че всички изпитват добри чувства към мен.

– Тоест има лицемерие.

– Убедена съм, че го има. Сигурна съм, че някой, който не получил достатъчно внимание от мен, стои леко встрани и си казва: „Тази за коя се мисли?!“ Невъзможно е да обгърнеш цялата маса и да я дариш с внимание. Непрекъснато се опитвам да правя нещо добро за някого. Вярвам, че българинът е станал по-добър. Често ходя на походи в планината и срещам много хора. Иска ми се да стане и по-разумен, за да спрат правителството и системата да ни мачкат. Да си вдигнем главите, защото от години ние сме ято щрауси. Казвам „ние“, защото и аз съм част от това общество.

– Щастието е обвързано с начина на живот. У нас трудно ли е да оцеляваш?

– Българинът живее изключително трудно, но е също така много изобретателен. Ние сме в страната на парадоксите. Тук нямат пари, но кръчмите са пълни, а моловете преливат. Харчат се безумно много пари. Моето обяснение е, че това е следствие на безброй изтеглени кредити. Дали си богат или беден не би трябвало да определя качествата ти като човек. Дядо Добри, светла му памет, много държеше да е без пари и добър. Познавам много хора, които нямат пари и са добри. Дори повече добри хора са без големи финансови възможности. Сякаш парите опорочават душата, цапат я. Но как щяхме да различим светлите хора, ако нямаше лоши?!

– Всичко поскъпва за пореден път, това ще смачка ли и озлоби допълнително хората?

– Голяма част от хората ще бъдат ядосани. Такива като мен, които сме изчезналата средна класа, няма да ни направи впечатление колко по-различни са сметките. Богатите също няма да разберат. Хубаво е тези пари, които взимат от нас, да отиват в държавната хазна и да послужат за това да живеем по-добре. Лошото е, че българинът няма да потърси сметка къде му отиват парите. Ще протестира във фейбук и после всичко ще е постарому. Когато един човек има самоуважение и направи нещо за себе си и цени труда си и левчето си, той няма да остане във фейсбук. А ще отиде на протест на площада.

– Какво си пожелаваш през 2019 година?

– Искам качествен живот и здраве. Искам го за себе си и всички, които обичам. А колко ще е дълъг, никой не знае. Пожелавам си да стана още по-светла, по-цяла и да изгладя неравностите в душата си. Аз съм светлинно тяло, което през последните няколко години сериозно ми го разпокъсаха. Да намеря себе си, да намеря центъра си. Засега това е само музиката. Дори децата ми си имат своите светове и центрове. Когато един човек е отворен към хубавото, привлича същото и помага на останалите. Нека съм здрава физически и психически, за да отстоявам житейските бури, които много ми харесват, защото ме правят по-силна.Луна ще става президент през 2021-ва, ето какво ни каза още фолкиконата за плановете сиБиг Брадър си хвърли парите за слаби играчи, ще измета будалите от Народното събрание
Точно година с…
Oct 31 2018vijti.com

Източник: Бгднес

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации