сряда, април 24, 2024

Как изглежда съпругата на най-красивия актьор в Турция – 10 честни снимки, които ще ви изненадат

Най-четени

Фахрие Евджен е една от най-желаните актриси в Турция. Тя се запознава с Бурак Йозчивит на снимачната площадка, а по-късно се омъжва за него и му ражда син.

Фахрие Евджен семейство

Начинът, по който се развива съдбата на брюнетката, е невероятна история. Момичето е родено в Германия в турско семейство, където постъпва в университета, където учи социология и философия. Няма сериозни намерения за кариера в киното, докато това не се случва.

- Advertisement -

По време на обучението си Евджен, заедно с майка си, отива на почивка в Турция. Местните телевизионни продуценти забелязват младата красавица и й предлагат да участва в телевизионния сериал „Никога не забравяй“. Фахрие си взима ваканция и се мести в Истанбул, използвайки шанса едно на милион.

Фахрие Евджен

Фахрие и Бурак

Проектът печели сърцата на публиката и талантливото момиче е поканено да заснеме драмата „Листопад“.

В Евджен се влюбва както публиката, така и продуцентите, така че предложенията за нови роли буквално валят върху нея. Преди да завърши „Листопад“, тя вече играе в мини-сериала „Меланхолия“ и във филмите „Небеса“ и „Мач за двама“.

Фахрие Евджен

Фахрие Евджен дълга коса

Няколко години по-късно изгряващата звезда участва в телевизионния сериал „Чучулигата“, където се запознава с бъдещия си съпруг Бурак Йозчивит. Младите хора изиграха любовници на снимачната площадка. Проектът нямаше да придобие слава, ако не бяха нежните погледи и страстните целувки на актьорите, заради които ги заподозряха в таен роман.

Фахрие Евджен и Бурак

Слуховете обаче не бяха потвърдени: знаменитостите не се пресичаха и се срещнаха отново на снимачната площадка на драматичния филм „Любовта прилича на теб“, където изиграха главните роли. Тогава между Бурак и Фахрие пламнаха чувства, които те упорито криеха.

Две години по-късно двойката се ожени и стана най-красивата и популярна в Турция. Няколко години по-късно дългокосата брюнетка роди син Йозчивит. Фахрие се потопи в майчинството и се завърна в киното едва през 2021 г., участвайки в телевизионния сериал „Великото пробуждане“.

Фахрие Евджен син

Мнозина са сигурни, че без Бурак никой нямаше да знае за Евджен, но талантът и невероятният външен вид на момичето бяха забелязани много преди да го срещнат. Сега Фахрие участва активно в рекламни кампании, грижи се за семейното щастие и уверено влиза в списъците на най-красивите и търсени актриси в Турция.

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит

Фахрие Евджен в бяло

Сера Кутлубей за загубите в живота и за отношенията си с актьорите от „Безмилостен град“

Вижте всички статии на Иван Ангелов

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации