четвъртък, март 28, 2024

Как да носите безопасна игла, за да привлечете късмет, любов, пари и да се предпазите

Най-четени

Днес е модерно да говорим за позитивно мислене. Всичко, от мебелите в къщата и завършващо с мисли в главата, трябва да бъде подредено според фън шуй.
Ние охотно вярваме в източните традиции, но се подиграваме нашите родни виждания и не желаем да ги следваме. Но ние, скъпи читатели, ние изобщо не сме китайци …
Всеки вторник с приятелките ми и аз отиваме на заведение. Ние сме приятели от дълго време и не крием тайни една от друга. Но между нас има специален случай – Мима, която едва завърши училище и с мъка влезе в университет. Тя се омъжи на 19 години, разведе на 20 години, без съпруг, без работа, но душата на компанията!Съдбата е благословила тези три зодии още от раждането им, късметът и щастието са винаги с тяхАстрологическият хороскоп показва, че хората, родени под знака на 3 знакови зодии са „преследвани“ о…Feb 21 2019vijti.com

Работи в прилична фирма, добра заплата, срещна мъж, взе шофьорска книжка. Тайната на късмета, която дълго време пази в тайна, беше че един ден забелязах безопасна игла, която беше закрепена към вътрешната страна на ризата й.
Преди това бях категорична по въпросите на магиите, лошите очи, уроките и други глупости. Но след като приятелката ми ме убеди да отида с нея при „знаеща“ жена, мисля. Как не можеш да повярваш, ако непознат ти разкаже и най-малките подробности от личния ти живот?

Ето защо, реших да преживя собствения си опит, за да изпробвам магическите очарования на късмета. Спомням си като дете, баба ми слагаше безопасна игла в роклята с думите „да пази иглата от уроки, демоните да бягат и други злини да си отиват“ .
Малката и невидима игла е много мощен амулет.
Днес ще ви разкажем за невероятните способности на това нещо. Прочетете до края и научете как да направите, така че да сте по-щастливи .

- Advertisement -

За да привлечете просперитет и късмет, трябва да използвате всякакви ресурси. И когато става въпрос за магия, ние не препоръчваме да се свързвате с вещици и други хора със съмнителна магия. Пари на вятъра са това. Нашите прадеди извършват сами защитни ритуали и някои от тях са известни и досега.

Всички ритуали трябва да се провеждат на растящата Луна , след залез слънце, сам със себе си в стаята. Върху вътрешността на дрехите трябва да се закопчае безопасна игла.

Заклинание за късмет

Купете голяма свещ от восък в църквата и от магазина нова червена нишка и безопасна игла. В стаята запалете свещта и прочетете „Отче Наш“. Прекарайте червената нишка през отвора в иглата и направете 12 възела, като казвате следния текст:

„Дванадесет сили, дванадесет щита стоят около мен, (име) и ме пазят – предпазват ме от всякакви злини, нещастия и лоши дни, нека да ми бъде талисман во веки веков! Думите ми са силни, а делата ми чисти! “
Когато приключите, запечатайте последния възел с восък.
Ако в къщата често има скандали и във връзката с любимия човек не се разбирате, не бързайте да я прекъсвате. Може би около вашето семейство има завистливи хора, които не искат да сте заедно. В този случай ще ви помогне безопасна игла, която пази от зли очи и магии. И ще ви трябва лук – едно от най-мощните защитни растения.

За да се подготвите за ритуала, купете голяма глава лук. По време на ритуала прекарайте иглата през лука и я захванете, приближете до устните си и четете текста на откритата част на на иглата: „Игла-боец, защити венец (името) от злини и бедствия.Защити и скрий от него всяко зло. Ключ заключвам със език, амин . “ След церемонията заровете лука в земята.

Заклинание за пари

В събота сутринта обменете пари, за да имате 12 малки по стойност банкноти. Вземете безопасна игла, за предпочитане златна или жълта, поставете я в светена вода и междувременно прочетете „Отче Наш“. След това извадете иглата от водата, пронижете с нея банкнотите и я закопчайте. Кажете следния текст: „Иглата е остра и умна, намерих парите, пречистих се. Здраво при мен са вързани и с печалба свързани.

Запазете амулета, където държите истински пари или го носите със себе си в чантата си. В никакъв случай не харчете тези пари.

Ако заключената игла се изгуби, то тя е свършила работата си. Направете нова, не е трудно. Но също така се случва, че недоброжелателите подхвърлят повредени игли или игли под входните врати, в косата, дрехите, обувките. Какво да правим в такива случаи?

Ако намерите безопасна игла

Не я докосвайте с ръце! Носете ръкавици или вземете лист хартия и внимателно я отстранете. Желателно е да я изгорите с ръкавици.
Вкъщи прочетете молитвата: „Майко, Майко, Божия Майко Троеручице, пази целия народ на праведните, моли се за мен пред Бога. Покрий ме с покрова си чудотворен от всички неприятели и зли противници. Нека да бъде така от сега и во веки веков. Амин. “

Дръжте ръце над пламъка на църковната свещ или изплакнете със светена вода.

Опитът показва, че случайността не е „случайна“. Независимо от вярата или неверието във висшите сили , в нашия живот продължават да се случват необясними неща. Никой не знае къде идват поредицата от неуспехи и извънредни успехи . Съвпадение на обстоятелствата или волята на съдбата? Ако има надежда, че безопасната игла ще помогне, защо да не опитаме?

Струва ми се, че магията не е добра или лоша, всичко зависи от това как я използвате. Аз нося закопчана безопасна игла, чакам.

И намирали ли сте такава у дома си? Кажете ни в коментарите, нещо се е променило от намирането или не е станало нищо?Ако искате късметът да ви споходи: Сложете тези неща на прозорците, за да си гарантирате пари и благополучиеОще от векове, хората са поглеждали към прозорците на домовете си със затаен страх, защото са считал…Jan 30 2019vijti.com

Източник: За жената

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации