петък, март 29, 2024

Какво погуби проф. Вучков буквално за часове: Юлиан Вучков така не можа да преживее загубата на Диана

Най-четени

Инфаркт е причината за внезапната смърт на проф. Юлиан Вучков, научи Lupa.bg от близките му. Както сайтът ни съобщи, той почина късно снощи във Военна болница, където е приет по спешност.
По обяд на Юлиан му е прилошало и той е повикал в дома си близък приятел, който в последната година се грижел за него. Човекът видял, че професорът е зле, има силна болка в гърдите и не може да помръдне. Веднага предположил, че е получил инфаркт, и се обадил на екип от Военномедицинска академия. От години колоритният професор поддържаше здравето си в елитната болница.
Повиканият екип на ВМА установил инфаркта и настоял професорът незабавно да бъде приет за болнично лечение. Опърничавият Юлиан Вучков обаче категорично отказал да отиде с тях в болницата и твърдял, че е невъзможно да е получил инфаркт, тъй като имал здраво сърце и си мерил редовно кръвното – било „като на космонавт“. Дали са му нитроглицерин.
Омразният брат наследява проф. Вучков: Актьорът Михаил Петров прибира апартамента на култовия театровед и спестявания за стотици хилядиЕмблематичният актьор от Народния театър Михаил Петров, природен брат на отишлия си снощи проф. Юлиа…Sep 23 2019vijti.com

Малко по-късно състоянието му се влошило критично. Отново бил повикан екип, а Юлиан вече бил безконтактен. Този път откарали Вучков в болницата, а малко по-късно той починал в реанимацията.
От ВМА потвърдиха пред Lupa.bg че Юлиан Вучков е починал около 22 часа тази вечер, но отказаха подробности пред медиите.
Проф. Вучков не можа да преживее загубата на Диана
Проф. Юлиан Вучков така и не успя да преживее смъртта на любимата си Диана. Когато тя си отива през юни 2017 година, той е неутешим и започва бавно да се срива, съобщи БЛИЦ, позовавайки се на екипа на Мартин Карбовски, който на практика до края поема грижите за професора.
„Загубих Диана, моето слънце, моята единствена и голяма любов! Винаги ще е с мен и в мен. Дълбок поклон! Твой Юлиан”, пише в трогателното си послание до Диана Юлиан Вучков.

Диана Душкова е последният близък човек на професора. Той няма живи роднини и на практика остава сам. „Последните две години, откакто си отиде Диана, му помагахме, той много страдаше, че е сам. Ние бяхме с него, водехме го при лекари. Накрая го свързахме и с момче и момиче, които му помагаха чисто житейски – чистене, пазаруване, да са до него“, разказват още от екипа на Карбовски.
Тази вечер професорът напусна този свят след инфаркт, потвърдиха от ВМА. „Тази вечер му е станало лошо и той е тръгнал с екип на ВМА към болницата. Бил е приет, за съжаление е издъхнал в Спешно отделение. Големият проблем в момента е, че той няма деца, близки роднини и на практика стои въпросът за изпращането на този човек“, казаха още от екипа на Карбовски. Другият човек, който е бил близо до Юлиан Вучков е Марта Евтимова.

- Advertisement -

Журналистката често се отбивала при него, за да види как е той, дали няма нужда от нещо и заедно с екипа на Карбовски обсъждали как е най-добре да му се помогне. Голямата трагедия била и в това, че на практика много от приятелите на професора просто престанали да го търсят и той се измъчвал именно от тази самота.
Диана Душкова, жената, в която проф. Вучков открива любовта, умира внезапно като него в „Пирогов“. Именно тя беше жената, която проф. Вучков наричаше „любовта на живота ми“. До последно Юлиан Вучков си остана един от най-колоритните телевизионни водещи и журналисти. В едно от последните си интервюта той признава:
„Съжалявам, че през доста дни от живота ми съм се оказвал крайно чувствителен и съм преживявал бурно разни обиди, огорчения, подлости, след като е трябвало да се забавлявам поне с част от тях, защото имам достатъчно силно и постоянно проявяващо се чувство за хумор. В същото време съм благодарен на себе си, защото съм бил отдаден не само на болките си, а и на смеха си, който винаги е бил една от главните опори на съществуването ми.“
Източник: Лупа
Няма кой да погребе проф. Вучков: Той е без наследници, от десетилетия не говори с полубрат сиНяма кой да погребе проф. Юлиан Вучков! За заплетената ситуация алармираха пред Lupa.bg близки на ко…Sep 23 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации