петък, март 29, 2024

Каква жена сте според най-точния хороскоп – арабският

Най-четени

На арабската цивилизация днес дължим редица постижения в сферите на науката и културата. В далечното минало животът на арабите в много отношения бил много по-напредничав от живота на европейците. Арабските учени допринесли изключително много за развитието на писмеността, математиката, астрономията, географията, правото, религията и медицината. Арабите изработвали сложни инструменти за определяне местоположението на корабите в морето чрез наблюдение на звездите. Всъщност арабите винаги са се интересували от астрономия. Звездите те използвани и за навигация в пустинята, а луната регулира ислямския календар и днес.Всички жени са птици: Разбери и ти каква си с този точен римски хороскоп, при който няма грешкаВсички жени са птици – това е заключението на римските мъдреци, които са разтълкували жената според …Jan 8 2019vijti.com

След като завладели източните провинции на Римската империя, те възприели много от идеите на Древна Гърция и Рим. Откритието на теориите на Птолемей и Хипаркус довели до нова взискателност към знанието и изучаването. Това се е стимулирало и от връзката с Индия и индийската математика. Цифровите символи 1, 2, 3, 4 и т.н. и десетичната бройна система, започваща от нула – която е била непозната за гърците и римляните, както и алгебрата и синусовата функция в тригонометрията, другите пет тригонометрични функции – всичко това са арабски открития. Тези иновации са довели до безпрецедентна точност в арабската астрономия.

Кама (21 март – 20 април) / Овен
Жената – кама, наричана още кинжал, е красиво и изтънчено създание с остриета и от двете страни, използвани за промушване и защита. Сами се досещате, че си имате работа с доста опасна жена, откъдето и да я погледнете. Тези дами обичат финеса и деликатното отношение към себе си. Когато сте близо до такава специална персона, винаги имайте едно наум. Бъдете предпазливи и винаги пипайте нежно, за да не ви заболи смъртоносно от пронизващите ѝ остриета. По природа жените – ками са страстни и поради това внимавайте да не надделеят емоциите пред разума. Проявете внимание и загриженост към тях, издигнете ги на пиедестал и ги обожавайте. Само тогава ще бъдат щастливи.

- Advertisement -

Боздуган (21 април – 21 май) / Телец

Жената – боздуган е жива съблазън за всеки мъж. Тя е една от най-специалните и харизматични жени в арабския зодиак. Тази жена излъчва стабилност, за каквато само можете да си мечтаете. Тя е силна, уверена и състрадателна. Жената – боздуган няма да остави никой, никога и по никакъв начин в беда. Тя е нежна и грижовна. Има категорично мнение по повечето въпроси и то трудно би се променило. Това е част от силата на характера ѝ. Но внимавайте, колкото и спокойна да ви изглежда на пръв поглед жената – боздуган може да изригне както никога досега. Способна е да се възпламенява бавно, но сигурно и може да избухне внезапно. Тя се стреми към баланс в живота. Обича природата и не иска нищо повече от това да живее в комфортна и цветна обстановка.

Топуз (22 май – 21 юни) / Близнаци

Тази желязна лейди може да ви побърка с чара си, но и с непостоянството и възбуждаща лудост, която крие в себе си. Жената – топуз е изключително интелигентна и винаги си тежи на мястото. Известна е със своята жизнена природа, темперамент и желание да живее живота си на макс всеки ден. Жената – топуз е забавна, креативна, щедра, независима, спонтанна и побеждаваща. Докоснеш ли се веднъж до нея, оставаш завинаги покосен от силата на чара ѝ.

Касапски нож (22 юни – 22 юли) / Рак

Един от най-добрите избори за всеки мъж. Жената – касапски нож е удобна, нежна и вярна. Тя държи на семейството, приятелите и дома си повече, отколкото някой изобщо може да си представи. Ако успееш веднъж да я спечелиш и тя реши да сподели живота си с теб, можеш да бъдеш сигурен, че тя ще прави всичко по силите си, за да защитаватеб и семейството си от всички опасности.

Сабя (23 юли – 23 август) / Лъв

Жената – сабя е истинска класика в жанра на любовните изукства. Тя е стил и класа в едно. Фина, грациозна и величествена. Където и да се появи, осанката ѝ действа като магнит. Всички погледи се насочват към нея, омагьосани от нейния неустоим чар и харизматичен чар. Веднъж попаднала в ръцете на опитен мъж, заслужил доверието ѝ, жената – сабя се превръща в негова сила и вдъхновение, в негова вярна закрилница до гроб.

Нож (24 август – 23 септември) / Дева

Жената нож е въплъщение на изяществото и женствеността. Тя е практична, премерена и тактична. Винаги знае какво иска и как да го постигне. Обича чистотата и подредбата. Три неща могат най-много да я вбесят – хаосът, несправедливостта и когато е гладна. Тогава наистина е по-добре да стоите надалеч, за да не почувствате върху себе си пронизващото острие на нейния гняв.

Верига (24 септември – 23 октомври) / Везни

Ще я познаете по изключителната женственост и елегантност. Нейните очи са като на сърна, срамежлива е и сдържана.В същото време може да бъде изключително обсебваща. Тя е любопитна и иска да знае какво правите в почти всеки миг от ежедневието си, когато не сте до нея. За сметка на това пък е много грижовна и отговорна. Тя цялата е страст и сексапил. Тези очарователни жени обожават флирта, така че ако сте влюбен в дама от тази зодия, не е добре да сте много ревнив.

Кинжал (24 октомври – 22 ноември) / Скорпион

Неслучайно жената – кинжал може да бъде наречена и кама. Също като нея тя притежава острие от двете страни, което пронизва на секундата, ако някой направи грешката да я разгневи. Тя е дива и неспокойта, затова бъдете бдителни и предпазливи, докато се намирате в нейната компания. Макар и по-примитивна в някои отношения, нейните дълбоки инстинкти е невъзможно да се задържат под контрол. Страстна и смела, и много лоялна към мъжа, когото обича, тя е изключителен приятел и непримирим враг.

Лък (23 ноември – 21 декември) / Стрелец

Жената-лък е ентусиазиран пътешественик, която освен че обожава разказите за интересни, още повече обича да ги навестява. Тя е гръмогласна, сладкодумна, харизматична и чистосърдечна. Каквото си науми, постига го, каквото ѝ да ѝ коства това. Идеалистична е и независима. Обича външния свят и има ненаситна жажда за познания. Не се разкривайте пред нея като отворена книга. колкото по-загадъчен сте в нейните очи, толкова по-голям ще е интересът ѝ към вас. Жената-лък не обича да се концентрира особено много върху емоциите си. Това обаче не означава, че не е готова на всичко за личното си щастие и любовта.

Копие (22 декември – 20 януари) / Козирог

Жената-копие е целеустремена, взискателна и непоклатима в решенията си. Обича да се налага, дори когато греши. Приключенският ѝ дух е способен да я отведе и на най-рискованото пътешестие. Ако един мъж реши да се обвърже с жена от тази зодия, трябва да знае, че тя изглежда доста по-уравновесена и стабилна, отколкото е всъщност. Със своето поведение тя е в състояние да ви убеди, че е твърда като копие и нищо не би могло да я извади от равновесие. Истината обаче е, че тя постоянно мени настроенията си. Жената -копие трудно се отпуска в романтична обстановка. Зад хладното ѝ поведение се крие силно физическо желание, което едва ли може да бъде задоволено ей така.

Прашка (21 януари – 18 февруари) / Водолей

Жената-прашка се откроява от останалите дами с острия си ум и интелект. Тя е магнетична, нежна и изумително забавна. Има изключително развито чувство за справедливост и етичност. Сред качествата, които правят жената-прашка незаменима са бързина, издръжливост, гъвкавост, ловкост. Жената-прашка знае какво иска от живота. Прицели ли се веднъж в целта си, тя улучва центъра с точността на опитен боец. И го прави най-вече благодарение на ловкия си ум и интелигентост.

Брадва (19 февруари – 20 март) / Риби

Жената – брадва е уникална любовница. Нейната любов се стоварва върху вас като гръм от ясно небе. Кокото и нежна да е обаче на пръв погглед, в нея се крие свръхчувствителност, за каквато и не подозирате. Целеустремена и целенасочена, тя винаги постига, каквото си е наумила. Тази жена е състрадателна и милостива, често обаче изпитва нужда от зареждане с енергия от природата. Разходките в планините и гористите местности я ободряват и вдъхновяват. Активна е и обожава да спортува. Обича уюта и е готова на всичко за щастието на семейството си.Специален хороскоп: Кой какъв е в любовта според деня от седмицата, в който сте родениОпознайте себе си и открийте идеалния партньор в зависимост от деня на седмицата, в който сте родени…Dec 11 2018vijti.com

Източник: Ретро

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации