петък, март 29, 2024

Изведоха принудително Волен Сидеров от студиото на „Референдум“ по БНТ СНИМКИ и ВИДЕО

Най-четени

Волен Сидеров беше изведен с охрана от студиото на „Референдум“ след скандал по време на живото предаване в ефира на БНТ тази вечер. Причина за това стана отказът на лидера на „Атака“ да прекрати участието си заради нарушаване на регламента и непристойно, според водещата и останалите участници, поведение.
Заедно с него гости за предизборен дебат в студиото бяха Даниела Дариткова от ГЕРБ, Деница Златева от БСП, Халил Летифов от ДПС, Юлиан Ангелов от ВМРО, Стефан Иванов от НФСБ и Веселин Марешки от „Воля“. Волен Сидеров взе думата още от самото начало и се концентрира изцяло в конфронтация с вече бившите си партньори в Обединени патриоти.
Волен вика полиция на плажа: Лятната ваканция на Сидеров и семейството му се изроди в криминален екшънЛятната ваканция на Волен Сидеров и семейството му край Созопол е добила криминален характер, научи …Aug 17 2019vijti.com

Той бързо влезе в разгорещена размяна на реплики с Юлиан Ангелов от ВМРО, но вместо върху предизборните платформи, постави акцента върху сексуалната ориентация на евродепутата Ангел Джамбазки. Сидеров отправи и обвинения, че партията на Красимир Каракачанов е патерица на ДПС и ГЕРБ.
Водещата Добрина Чешмеджиева опита да прекъсне изявата с обяснението, че гостът се отклонява от темата на предаването, държи се непристойно и е пресрочил полагащите му се по регламент минути за излагане на теза. Наложи се микрофонът на Волен Сидеров да бъде изключен, а след отказа му да напусне доброволно трибуната на „Референдум“, в студиото бе повикана охрана.

И в тази ситуация обаче националистът отказа да стане от стола с аргумента, че БНТ не може да го цензурира, след като се издържа с пари от данъкоплатците. Стигна се дотам, че другите гости последователно започнаха да изразяват недоволство от случващото се в ефир, а в знак на протест Юлиан Ангелов от ВМРО прекрати участието си.
В крайна сметка в студиото отново влязоха охранители, а водещата прекъсна предаването за няколко минути. След завръщането на „Референдум“ в ефир Волен Сидеров вече отсъстваше, а Даниела Дариткова, Деница Златева, Халил Летифов, Стефан Иванов и Веселин Марешки довършиха участието си буквално с по няколко думи.

- Advertisement -

Припомняме, че лятната ваканция на Волен Сидеров и семейството му край Созопол имаше криминален характер. Лидерът на „Атака“, съпругата му Деница и синът им Волен-младши години наред почиват в апартамент в луксозен ризорт на първа линия на плажа на Каваци.
Деница и малкият Волен са на морето от началото на сезона, а политикът ги посещава във всеки свободен от ангажименти момент.
Почивката му била вгорчена, а високите децибели на гласа му се чували чак до вътрешността на намиращия се в тясна близост къмпинг „Смокиня“.

Причината – „откраднат” шезлонг. Като дългогодишни гости на комплекса, клиенти на заведенията към него и на чадърите и шезлонгите му, семейство Сидерови си изградили навик винаги да съобщават предварително на персонала дали на следващия ден ще плажуват точно там, за да могат да им резервират места. И този път постъпили по старата, изпитана и винаги работеща схема, но когато се появили вкупом на пясъка, се оказало, че на техните места вече тен събират други хора.
Волен вдигнал скандал на натрапниците, които категорично отказвали да освободят шезлонгите и да се преместят другаде. Сидеров си извадил телефона и се обадил на 112, като поискал да бъде изпратен полицейски екип на плажната ивица пред въпросния комплекс.

Служителите на реда пристигнали буквално след броени минути, но нямало какво да направят, тъй като реално нарушение липсвало. В по-късните часове на деня, когато чадърите се поизпразнили от народ, жена му Деница и синът му все пак отишли на кратък плаж, но афектираният политик предпочел да остане в комплекса.


Източник: Дир.БГ
Халваджиян осъди Волен Сидеров, бръкна му в джоба с немалка сумаЛидерът на „Атака“ Волен Сидеров и партията му са осъдени да платят солидарно 15 000 лева на тв прод…Aug 7 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации