вторник, април 23, 2024

Златка хвърли годежния пръстен от Благо: Толкова ли заслужавам

Най-четени

Жесток скандал вдигнала бременната Златка Райкова на половинката си Благой Георгиев, научи HotArena.
Повод за гибелния й хормонален гняв станал годежният пръстен на Есмер Омерова – бившата съпруга на Благо. Татарката се похвали с огромния диамант, който получила от годеника си Макс Давидов.
Златка установила, че камъкът е четири пъти по-голям от този, който Джизъса й подари. „Виж бившата ти какви диаманти получава! Аз толкова ли съм заслужила?! Пари ли нямаш, че ти досвидя за по-голям камък“, крещяла плеймейтката.
Златка толкова се ядосала, че отказвала да носи годежния си пръстен. Според запознати бившият футболист вече се оглеждал за ново бижу.
Благой Георгиев проговори за новото жилище и прословутото стихотворение на Златка в ИнстаграмБлагой Георгиев и Златка не са писали стихотворения Благой Георгиев и Златка Райкова ще станат родит…Jul 1 2019vijti.com

В интерес на истината това е третият път, в който плеймейтката му връща диамант. Благо й подари годежен пръстен още по време на участието им в „Биг Брадър“. Бижуто обаче бе „спуснато“ от продуцентите с цел реклама на известна марка и бе твърде малко за претенциите на Златка.
След като излязоха от Къщата, Джизъса й направи официално предложение с нов пръстен, със значително по-голям диамант. Райкова бе доволна от размера, докато не видя този на Омерова.
Благо и Есмер се разведоха миналата година, а преди няколко месеца татарката се сгоди за новия си приятел. Според запознати сватбата им ще изпревари тази на Георгиев и Златка и ще е съвсем скоро.

Припомняме, че Златка Райкова не може да спре да пуши, въпреки че носи дете в утробата си и по този начин му вреди, узна HotArena.
Репортер на „Уикенд” видя плеймейтката да пали цигара и жадно да поглъща тютюневия дим, без да се притеснява, че вече е в напреднала бременност. Запознати издават, че това не е еднократен случай и едрогърдата красавица често посягала към никотиновите папируси.
Възлюбената на Благой Георгиев – Джизъса не възнамерявала да се отърве от лошия навик. Тя намалила броя на изпушените цигари, ала й било трудно да ги спре напълно.
„Тютюнопушенето по време на бременност уврежда здравето както на майката, така и на плода. Повечето токсини се предават на зародиша през плацентата”, коментират специалистите. Личният гинеколог на бъдещата майка също я предупредил за опасностите от цигарите, ала тя не се вслушала в съвета му.

- Advertisement -

Макар че коремът на Златка е нараснал значително, тя продължавала да пътува на дълги разстояния и да шофира личния си автомобил. Райкова не се притеснявала от невнимателните водачи по пътищата и смело натискала педала. Наскоро с мъжа й се завърнаха от почивка в Гърция и през половината път плеймейтката управлявала колата.
В южната ни съседка Златка се погрижила за златистия си загар в бански с изрязано деколте. Доскоро тя криеше, че чака дете от суеверие, но вече не се притеснява да показва корема си. От снимките, които публикува в социалната мрежа се вижда, че Райкова е в отлична форма и засега е качила малко килограми, въпреки че бременността й напредва.
Сега бъдещата майка престанала да се притеснява и гордо пъчела наедрелия си корем. Тя с нетърпение очаквала появата на най-малкия член от семейството и се подготвяла за раждането.
Джизъса също се вълнувал, но пък имал и някои тревоги, най-вече финансови. След края на спортната си кариера Георгиев останал без сигурни доходи и сега се чудел как да припечелва, за да поддържа висок стандарт на живот. Накрая решил да последва примера на годеницата си и да се преквалифицира в дизайнер, като пусне на пазара своя колекция от мъжки облекла.
Източник: Хотарена
Благодарна съм на съпруга ми, че ми изневери: Ако не се беше случило това, никога нямаше да открия истинската любовСега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла.…Jun 29 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации