четвъртък, март 28, 2024

Защитете дома си от завистта и омразата на хората и ще видите как ще ви потръгне в живота

Най-четени

Как да защитите дома си от завистта и да избегнете неприятностите? Трудно е да се предпазите от такова разрушително влияние и враждебност.
Ще ви помогнат тези съвети:
Случва се така, че в дома ви без някаква причина започват кавги и веднъж избухнали, емоциите между партньорите могат дори да доведат до разрушаване на връзката, а причината за това е натрупването на негативна енергия. Как да защитим дома си от завистта и да избегнем неприятностите? Могат да ви помогнат следните съвети.
Завистта на другите към вашето семейно щастие може да бъде сериозна пречка в личните взаимоотношения. Трудно е да се предпазите от контакт с хора, които могат да внесат отрицателна енергия в дома ви. Случва се така, че чувства на враждебност изпитва човек от близкото ви обкръжение, който често посещава дома ви.
Ако все се чувствате изтощени и нямате енергия: Билките, които ще променят напълно живота виС все по-натоварен живот, много хора редовно се чувстват уморени и изтощени. Ако обаче умората, коят…Jun 6 2019vijti.com

Тогава става много трудно да се защитавате от разрушителното въздействие, когато то постъпва постоянно във вашето биополе.
Как да изчистим дома си от отрицателната енергия?
Първо, трябва редовно да почиствате дома си от натрупаната негативна енергия. За тази цел ще са ви необходими малко светена вода, църковна свещ и няколко билки (пелин, маточина и сушени розови листенца). Почистването на дома от завистта и от енергията на конфликтите трябва да се извърши в 19-я лунен ден на всеки месец.
Първо почистете къщата и се опитайте да изхвърлите всички излишни и счупени вещи. Светата вода, смесете с обикновена вода. Обиколете жилището в посока на часовниковата стрелка, започвайки от прага на входната врата и поръсете всички ъгли с приготвената вода.

След това запалете свещта и обходете по същия начин всички стаи от дома си, спирайки на всеки ъгъл. Там, където свещта започне да премигва или угасва е концентрирана отрицателна енергия. Поставете свещта в чинийка със сол, така че тя да може да изгори до края. Угарката от свещта и използваната сол завийте в парче плат и го оставете в дома си в продължение на три дни.
Тези места, където открихте натрупана отрицателна енергия, трябва да бъдат допълнително пречистени. За да направите това, разтрийте равни части пелин, маточина и розови листенца и поставете по една малка щипка от тези билки на местата, където свещта премигваше или изгасваше. Три дни по-късно, трябва да съберете всичко и да го увиете в парчето плат заедно с угарката от свещта и остатъка от солта.

- Advertisement -

Този пакет трябва да се изхвърли на кръстопът, далеч от дома ви. Този ритуал ще ви помогне да се премахнат безпричинните кавги в дома ви и ще разпръсне енергията на завистта.
Особено внимание следва да се обърне на огледалата. Трябва да запомните, че след посещението в дама ви на негативно настроен човек, който носи завист и разрушителна енергия, е абсолютно необходимо да се предприемат спешни мерки. Особено интензивно натрупват негативна енергия огледалата. Трябва да вземете светена вода и да избършете всички огледала в къщата, след като ви е посетил нежелан гост. Това просто действие ще върне към този човек всичките му мисли и пожелания по адрес на вашето семейство.

Как да се избегнат конфликти в семейството?
Ако у вас възникват чести конфликти, можете допълнително да хармонизирате своето пространство. За да направите това, можете да поставите чифт предмети в спалнята си. Поставяйки например в близост до леглото две вази с широки дъна и тесни гърла, вие ще бъдете в състояние да балансирате личните си отношения.
Източник: Отбаба
Сляпата Руфинка проговори за мистиката и енергията на едно специално място„Всички ме питат кой е убиецът в сериала. Не знам. Наистина.“ Това каза пред Нова телевизия актрисат…May 18 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации