четвъртък, март 28, 2024

Захари Бахаров най-после се сдоби с мечтания дом, обзавежда го с мебели, поръчани от Франция

Най-четени

Точно десет години след като сключи брак с бившата водеща Диана Алексиева, Захари Бахаров подари на семейството си мечтания дом. Известният актьор се сдоби с кокетна къща в престижен столичен квартал.
Новият дом на семейство Бахарови се намира в затворен комплекс и представлява къща на два етажа със застроена площ от 190 кв.м. Имотът разполага и с малък двор, в който 5-годишната Кая и 8-годишният й батко Максим ще лудуват на воля.
Брокери оценяват жилището на 260 000 евро, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“. Последните няколко месеца известният актьор се занимава с обзавеждането на новия си дом. Той и съпругата му са заложили на провансалски стил и са поръчали мебели специално от Франция.
И US-службите го подпукаха: Скандалната биография на малкия Бахаров стигна чак до ушите на чиновниците на Доналд ТръмпНе само с родните, но и с американските си е имал разправия един от най-големите калпазани в актьорс…Mar 9 2019vijti.com

Захари Бахаров е по-успешният от двамата братя Бахарови.
На 38 години той вече има всичко, за което мечтае – прекрасно семейство, голям дом и доходоносна работа. Захари не само знае как да раздава пари в ефир, но и как да ги печели.
За разлика от него, брат му няма дори собствено жилище и постоянно се забърква в скандали. Захари Бахаров не крие, че двама не са особено близки, въпреки опитите му да се сближат. Той споделя, че това не се получава не само заради разликата в годините, но и различните им възгледи за живота.

Около Явор Бахаров в момента се шуми заради буйстването му в популярен столичен нощен клуб във фаталната нощ на 3-ти март, когато бе арестуван и осъден по бързата процедура за хулиганство.
Посетители на заведението „Кълчър Бийт“, станали свидетели на изцепките на 33-годишния актьор, разкриха, че той се е държал изключително агресивно в заведението, помещаващо се на една от терасите на НДК, а гневът му е бил породен от ревност по приятелката му Рая Пеева.
Бахаров се появил в заведението в центъра на София малко след полунощ в компанията на половинката си и още една двойка, непозната за светския елит.

- Advertisement -

Минути по-късно актьорът станал агресивен, след като любимата му Рая била заговорена от мускулест младеж, с когото очевидно се познавала.
Според мълвата, която вече обикаля артистичните среди, Бахаров се разгневил, тъй като младия мъж бил бивше гадже на половинката му. Малко след като краткия разговор между бившия с Рая Пеева приключил и онзи се изнесъл към своята маса, къдрокосия актьор потърсил сметка на любимата си.
„Стана много грозен скандал. Бахаров демонстративно строши чашата си в земята и захвърли чантата на приятелката си. Тръгна си бесен от бара, а гаджето му го последва, притичвайки зад него и умолявайки го да се спре. Двамата се разправяха няколко минути пред стълбите на НДК. Накрая Бахаров я хвана грубо за ръка и насилствено я повлече със себе си“, свидетелства очевидец на изцепките на актьора.

Нататък историята е публично известна – Явор Бахаров е арестуван в 1,40 часа след полунощ на 3 март от екип на Първо РПУ на кръстовището на булевардите „Фритьоф Нансен“ и „Евлоги Георгиев“.
Източник: razkritia.com
Хулиганстваш и ти се разминава? Може, ако си брат на Бахаров и РачковЗахари Бахаров – най-голямата филмова и театрална звезда на България, носи с достойнство огромния си…Mar 8 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации