петък, април 19, 2024

Заради тази глупава грешка в миналото сега години наред ще изплащам 70 000 евро

Най-четени

Казвам се Живко, на 37 години. Баща ми има магазин за авточасти и когато се пенсионира, поех бизнеса. Оказах сe нелош търговец и след време отворих още един. Веднъж месечно с приятели наемахме хижа и разпускахме сред природата. Ходехме за риба, карахме мотори – мъжка компания. Почти се бях примирил с посредствения си начин на живот, когато срещнах Джули. Измина година, откакто я видях за последен път. Достатъчно е обаче само да помисля за нея, за да изпитам отново страст, но и безсилие.
Придружаваше Христо – един от моите приятели. Облечена в къс потник, с протрити джинси и бира в ръка. Видимо беше с 10 години по-млада от него, а той имаше семейство.
Историята на една обикновена българка: Тя живееше сама с три малки деца и болна майка, изоставена от всичкиСоциалният проект на bTV „Бригада Нов дом“ разказа историята на поредната изоставена българска майка…Apr 23 2019vijti.com

Докато останалите се веселяха, тайно наблюдавах червенокоската. Не се отличаваше с някаква особена красота, но в нея имаше нещо, което ме караше да си представям, че прокарвам пръсти по изпънатото й тяло. Явно съм се унесъл в мечти, защото в един момент усетих погледа й и чух смеха й – циничен и вулгарен.
Няколко часа по-късно се разхождах по пустите алеи покрай хижата. Не можах да заспя, крачех в тъмнината и си мислех за непознатата. Досега не бях имал проблеми с жените. Печеля достатъчно и ако искам жена, винаги ще намеря някоя срещу две питиета и евтина дрънкулка да си легне с мен. Прибрах се на разсъмване.

Събудих се следобед. Разбрах, че Христо си тръгнал, жена му го извикала спешно, но червенокосата останала. Новината ми хареса. До края на вечерта не я видях, но когато се разотидохме по стаите, ме очакваше изненада. Вратата беше отключена, а чудесно си спомням, че заключих. По земята бяха разпръснати сутиен, бельо, чорапи, а в леглото ми, на бялата възглавница, бяха разпилени червени коси. Ако знаех, че цялата ми енергия ще се фокусира върху тази измамница и ще ме държи прикован към нея, вероятно щях да си тръгна веднага. Но подмамен от женската й сила, я оставих да опропасти живота ми.
Влюбих се безумно в Джули.

- Advertisement -

От хижата заедно се прибрахме направо в моя дом. Джули ми разказа, че с майка си отдавна не поддържат връзка, а баща й е покойник. Това беше единствената истина, която някога чух от нея. Шест месеца след първата ни гореща нощ се оженихме. Още преди сватбата й отворих банкова сметка. За да й покажа, че ще я нося винаги на ръце, й купих жилище за 140 000 евро.
Дадох й името си, парите си, за себе си оставих само бизнеса. Не знам дали бях омагьосан, или чак толкова влюбен, но със сигурност знам, че съм глупак. След като сключихме брак, най-накрая намерих време между всичките си ангажименти и заведох съпругата си на меден месец. Чувствах се щастлив – имах прекрасна половинка, обичахме се.

Една вечер с Джули вечеряхме в скъп ресторант. Тя го избра. Нощта беше топла, а след втората бутилка вино жена ми внезапно каза, че иска да подиша чист въздух. Кимнах загрижено и поисках да я придружа, но тя възрази. Изминаха няколко минути, а Джули не се връщаше. Притеснен, излязох да я търся. Обикалях напред–назад и ми се стори, че я видях на паркинга до една кола. Приближих, извиках я по име и тогава я видях. Целуваше се с друг. Помня, че се свлякох на земята. Дойдох на себе си в болницата. Разбрах, че съм получил инсулт. Жена ми я нямаше до леглото ми. Не дойде нито този ден, нито на другия. Търсех я, звънях й по телефона – нищо. Баща ми вдигаше рамене и обръщаше глава на другата страна. Когато ме изписаха, поисках да се прибера у дома с надеждата, че Джули ме чака там, но родителите ми твърдо заявиха, че засега ще остана при тях.

За съжаление ми предстоеше да преживея поредния удар, който без малко не ме довърши. Разбрах, че съпругата ми си е намерила любовник. Последваха и нови разкрития. Оказа се, че аз не съм първият й съпруг. Преди да й сложа брачната халка, тя два пъти се омъжвала за богати мъже. Истинска проститутка, но законна и с пръстен на ръката. Родена комарджийка, пръскала безразсъдно парите им по хазарт. Бившите й излезли по-умни от мен и се развели, преди да ги разори или да наследи състоянието им.
Ден след като научих ужасяващите подробности, разбрах, че Джули е подала молба за развод. Беше изпразнила и общата ни банкова сметка. Нямаше претенции за жилището, но искаше да й изплатя половината.

Измина година, разведохме се, на делото присъства само адвокатът й, а от нея няма следа. Кой знае на коя бяла възглавница размята червените си коси пред погледа на поредния глупак, който захласнато я гледа. А аз заради една глупава грешка години наред ще изплащам 70 000 евро.
Живко
Писмото е публикувано във вестник „Лична драма“
Истинската история на едно 21-годишно момиче, което е най-младият човек в света с присадено лице21-годишно момиче е най-младия човек в света с присадено лице. След неуспешен опит за самоубийство К…Apr 22 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации