петък, април 19, 2024

Жени Живкова коментира стила на кандидат-кмета: Мая Манолова ми иска съвети

Най-четени

„Мая Манолова има добър стил за обличане, премерена е. Идва да ми иска съвети. Полага доста големи усилия за прическата и грима си. Трудно ми е да препоръчам нещо, на нея ѝ седят добре и поли, и панталони“, коментира пред Канал 3 Жени Живкова.
„Г-жа Фандъкова е по-умерена и пестелива по отношение на тоновете и стила си, малко е еднотипна. Ходи с претруфени тоалети на вечерни събития“, допълни дизайнерката.
„По вида приемаме, по ума изпращаме. Един политик трябва да бъде за пример във всяко едно отношение – поведение и външен вид. Политиците лансират тенденции в много отношения“, завърши Жени Живкова.
Край на мистерията: Вече е ясно как, къде и за колко се фризира Мая МаноловаПрическата на Мая Манолова стана една от най-обсъжданите теми в хода на предизборната кампания, а те…Sep 30 2019vijti.com

Междувременно, прическата на Мая Манолова стана една от най-обсъжданите теми в хода на предизборната кампания, а тези дни папараците на „Уикенд” видяха през обективите си как точно се фризира кандидат-кметицата на София.
Русото си каре с бретон бившата обмудсманка оформя при една от ученичките на стилист Капанов. Съперницата на Йорданка Фандъкова е редовен клиент на коафьорката от няколко месеца. И наистина – тя стои в салона близо 2 часа! Процедурата се повтаря поне три пъти седмично.
Мая предпочита да се фризира рано сутрин, за да избегне навалицата. Подкрепяната от БСП кандидат-градоначалничка дава по 50 лева за разкрасяване на всеки 3-4 дни, но понякога и по повече. Когато й предстоят важни срещи, тя прави и грима и маникюра си в салона.

Припомняме, че миналата година Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков отличи за десета поредна година най-елегантните и успешни българи и Мая Манолова, тогава омбудсман на Република България, получи специална награда за най-стилен политик и общественик.
Докато беше омбудсман Мая Манолова обаче беше обвинена в двойни стандарти. Ето какво коментираха от ПИК:
„През ден е до майките на деца с увреждания пред Народното събрание и уж им съчувства като равен с равен в борбата за промяна на закона и повече пари, но всъщност живее като холивудска звезда с държавната си заплата.
Денят на Манолова започва в централен фризьорски салон, където за нея се грижи топкоафьор и тя се чувства като същинска прима. Ако се сметнат честите є посещения за сешоар и прическа, като нищо ще излезе, че харчи една-две пенсии месечно само за косата си.

- Advertisement -

След задължителното сутрешно разкрасяване бившата депутатка от БСП, накипрена с маркови костюмчета, започва да води разговор след разговор по скъпия си мобилен телефон.
Освен очевидно добрата заплата, която є осигурява този стандарт, Манолова се ползва и от лъскава служебна кола с марка “Мерцедес”, която я кара не само по работа, но и на фризьор, видяха фотографите на “Ретро”. След разкрасяването лимузината є я отвежда на вече сякаш ежедневния є рейд из телевизионните студиа, където тя шества без умора в опита да си прави пиар.
По-късно обаче, когато отива да продължи с медийната реклама при майките на палатките, омбудсманът тактично кара шофьора да спре по-далече от парламента и извървява пътя пеша, за да не парадира с лукса, в който живее.“
Източник: Лупа
Мая Манолова сигнализира ЦИК за публикация срещу нея: Нивото на компромата е доста ниско, твърди кандидатът за кмет„Нивото на компромата е доста ниско. В материала се правят внушения и обидни квалификации, свързани …Sep 29 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации