четвъртък, април 25, 2024

Жените от тези 4 зодии са най-добрите майки, но трябва да внимават за някои неща

Най-четени

Майката Рак (21 юни – 22 юли)
Ракът е зодиакален знак, който много силно се свързва със семейния уют, грижа и топлина. Ето защо, майките от този зодиакален знак имат всички необходими качества, за да се превърнат в чудесни родители. Децата им ще се чувстват прекрасно в тяхната компания и ще се научат да ценят семейните ценности
Изключително внимателни са към нуждите на децата, дори в най-дребния детайл. Майките от зодия Рак са и много сантиментални – събират снимки, кичур от косата, първото паднало зъбче. Като характер майката Рак е кротък човек, но стане ли дума за детето й, се превръща в див звяр. Чувства се най-щастлива, когато и детето е щастливо. Ако физиономията му се помрачи, ще направи всичко по силите си, за да върне усмивката му обратно.
Децата на звездите: Милянкова дундурка 6 деца и внуче, три майки гледат децата на Джизъса, Кали чака четвърта рожбаИсториите за многодетни майки винаги са били интересни за широката публика. Истинско вълнение е кога…Sep 22 2019vijti.com

Друго типично качество на майките от зодия Рак е тяхната способност инстинктивно да усещат нуждите на своите деца. Дори и от далечно разстояние, те ще разберат, ако нещо тревожи техния син или дъщеря и няма да се поколебаят да предложат подкрепата и помощта си. Въпреки своята силна отдаденост, майките-раци държат децата им да спазват добро поведение, стараят се да ги възпитават добре и да ги научат на важни семейни ценности.
За какво трябва да внимават майките от зодия Рак
Не очаквайте от децата си да бъдат като вас – те са отделни личности.

Понякога майките от този зодиакален знак имат прекалено високи очаквания към своите малчугани, така че – е добре да внимават за подобни прояви.
Майката Риби (19 Февруари – 20 Март)
Тези майки са едни от най-любящите и отдадени към децата, а и не само – обикновено отдадеността е и към съпруга/партньора. За майката от зодиакален знак Риби готовността да даде време, усилия, финанси и обич в своите деца, е от водещо значение.
Майката зодия Риби е много отговорната майка. Тя едва ли би изпуснала часа на детето при зъболекаря, родителската среща, или уроците по плуване. Обича да разговаря с децата си, но това никога не е натрапчиво.

- Advertisement -

Деликатността и нежността, типични за зодия Риби определено се проявяват и в майчинските черти и дамите от тази зодия умело успяват да спечелят доверието на децата си.
Те знаят, че мама би ги изслушала, при това – без да ги съди и с радост би предложила помощта си.
Майките от тази зодия се грижат безупречно за децата си във всеки един аспект. Готови са на всичко за тяхното щастие, но понякога се тревожат и жертват повече от необходимото.
За какво трябва да внимават майките от зодия Риби

Прекалено силна привързаност към децата, риск да ги разглезят и да ги лишат от самостоятелност в стремежа си да ги обгрижват и да им осигурят всичко необходимо е нещо, за което майките-риби трябва да бъдат внимателни и предпазливи.
Майката Водолей (20 януари – 18 февруари)
Майката от този зодиакален знак определено се вписва в представите за „Супер мама“. Тя е духовита, изпълнена с живот и нищо детско не й е чуждо. Обича да изненадва децата си не само с играчки и подаръци, но и с дребни жестове, които нейните малчугани обожават. Типичното за майката-водолей е, че е много изобретателна. С нея рядко е скучно, а множеството социални контакти и приятелства са още един повод децата й да се чувстват страхотно в нейната компания.

Майката водолей има чудесно чувство за хумор и с радост би се включила в игрите на криеница, в това да прави фигурки от пластилин или да скача на дама.
Тези майки са много либерални – свободата и уважението към децата са водещи за тях. Способни са да уважават техните желания и амбиции, което е доста ценно качество. Това не остава незабелязано от децата им и изгражда силно доверие и здрава връзка помежду им.
Майките водолеи могат да бъдат описани с три думи: жизнерадостни, либерални и изобретателни. Тази тяхна изобретателност им помага в много ситуации при отглеждането на малки деца – те ще измислят как да накарат детето да си изяде вечерята, без да се противи и ще го мотивират да се включи в домашните задължения, без това да става насила.

За какво трябва да внимават майките от зодия Водолей
Понякога се налага да бъдете по-строги от обичайното и да въведете правила, които вашите малчугани да спазват. Бъдете по-активни с разговорите с децата си, а не само с общите занимания, така ще ги мотивирате да споделят с вас.
Майката – Овен (21 март- 19 април)
Определено майките, представители на този зодиакален знак са сред челните редици в категорията „перфектна майка“. Тези дами са истински отдадени на децата си, изпълнени са с енергия, внимание към детайла, държат на дисциплината и дават всичко, за да научат децата си и на най-малките неща. Водени от огнената природа на своята зодия, майките-овни са много силни личности, но в същото време са доста нежни и любвеобилни.

Една майка-овен няма да се огъне и размекне, ако детето й започне да се тръшка в искане на шоколад или играчка. Но ще намери сили и търпение да излезе от ситуацията по най-разумния начин, което след време ще се окаже от полза за детето.
Овенът е първият знак от зодиака, което прави представителките му майки с вродени лидерски качества с инстинкт на генерали. Майките-овни винаги се придържат стриктно към своето чувство за справедливост, способни са да се преборят с всичко, изпречило се на пътя им и винаги предприемат смело всяко начинание. Съществува известен риск от това да загубят контрол над емоциите си и да прекаляват с контрола над децата.

Въпреки своята лидерска натура, майките овни могат да бъдат и много нежни, обичат силно децата си и са готови на всичко за тях.
За какво трябва да внимават майките от зодия Овен
Има опасност дамите, представителки на този знак да са по-строги от необходимото, да имат свръхамбиции към децата си и понякога да критикуват за незначителни неща. Това лесно се разрешава, ако успявате да се погледнете отстрани и оставите децата „да дишат“ и да бъдат себе си.
Източник: Марица
4 зодии срещат любовта на живота си през октомвриПрез октомври шансовете да срещнете сродната си душа и да заживеете в пълно щастие се удвояват. Да, …Sep 26 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации