петък, април 19, 2024

Жените над 40 са несравними: 7 факта, които потвърждават това

Най-четени

Ето защо жените над 40 са просто несравними!
Анди Руни е известен журналист, който много често говори за жените, техния характер и връзки. И в една от статиите си той изброява причините, поради които мъжете смятат жените над 40 за несравними.
1. 40-годишната жена никога няма да седи и да хленчи до вас, ако не ѝ харесва, че гледате футбол. Тя просто ще си тръгне и ще започне собствен бизнес.
2. 40-годишните жени имат добре развита самооценка.
Няколко причини, които доказват, че жените над 40 стават най-желанитеНяма как да спрем времето. И да искаме. Но докато растат годините и свещичките в тортата ни, расте и…Oct 1 2018vijti.com

3. 40-годишните жени са много щедри в похвалите, защото знаят колко е трудно, понякога, да ги заслужите.
4. 40-годишните жени не се страхуват да ви представят своите приятелки, защото са уверени не само в себе си, но и в приятелите си.
5. 40-годишните жени имат невероятна интуиция. Дори и да сте сигурни, че тя не подозира нищо, повярвайте ми, тя просто го крие умело.
6. 40-годишните жени са откровени и честни. Просто няма нужда да крият нещо или да не казват нищо. Няма да ви търпят, ако се държите като копеле.
7. И да, на 40-годишните жени яркият грим изглежда много по-секси, защото те със сигурност знаят какво им подхожда.

И няколко полезни съвета за всички дами над 40:
Има една народна поговорка: „Ако младостта знаеше, ако старостта можеше.“ На 40 години и двете неща са налице -жената вече знае и още може!
Наясно е със себе си и с мъжете. Разбрала е, че не бива да ги подценява, но че още по-опасно е, ако ги взема прекалено на сериозно. Обича ги, но пестеливо. Това я съхранява душевно и физически и подлудява мъжа. Защото онова, което той цени най-малко, е бурната, всеотдайна и изпепеляваща женска страст, тя го плаши и обърква. Обратно, уютът и невнятният страх от загубата му силно привързва мъжете към зрялата жена. С нея те се чувствуват едновременно спокойни и несигурни – една пропорция, чието златно сечение е формулата на хармонията в половата двойка.

- Advertisement -

Косата.
Тя е един от сексуалните елементи в тялото на жената. Не случайно векове наред традицията е повелявала да бъде прибрана и скрита под шапки и забрадки, а и в наше време много мюсюлмански народи смятат откриването й за грях. Така си е.
Видът, цветът, дъхът на разпуснатата коса действат почти като разкрития бюст или оголените бедра. Но на тази възраст вие вече прекрасно познавате качествата и недостатъците на косата си, отдавна сте избрали стила на прическата си.
Помнете, че вашата коса е вашият биограф и „ говорител“ – тя по-точно от кожата на лицето и бръчките по шията издава състоянието на здравето ви и възрастта ви.

Шията.
На тази възраст жената вече е разбрала, че бръчките по шията са въпрос на генетична конфигурация, и е престанала да се тревожи по въпроса. Но ако все пак искате да правите нещо, добър ефект има следното: намазвате шията с зехтин. Обвивате шията си с хавлиена кърпа, предварително потопена във вряла вода и добре изцедена (ефектът е по-добър, ако във водата е вряла лайка, липа или розмарин, по избор и достъпност на билката). Стоите така с компреса, докато изстине. Мазнината се просмуква в кожата и я прави еластична. Това е древна китайска рецепта за освежаване на лицето и на настроението.
Винаги, когато искате да изглеждате добре и да дойдете на себе си преди гости, прием или любовна среща, можете да направите горещ компрес на лицето и шията по описания начин.
Докато чакате той да изстине, тренирайте релаксация (пълно физическо и психично отпускане).
Източник: Букварче
Много важно за жените над 40: 15 тревожни симптома, при които задължително да си направите тест за недостиг на витамин В124% от жените на възраст между 40-60 години страдат от дефицит на витамин В12 . В особено рискова гру…Aug 12 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации