четвъртък, март 28, 2024

Есенното равноденствие: най-магичният ден в годината. Ето ТРИ неща, които всяка жена трябва да направи в този ден за щастие и късмет.

Най-четени

В деня на есенното равноденствие енергията на космоса се променя и е важно да използвате това време разумно. Това е денят на есенното равноденствие, който завършва летния период и започва нова глава, белязана от студено време и късни зори. Важно е да отбележите това събитие в добро настроение, за да се заредите с енергията на бързината до пролетта.

На 22 септември ни очаква есенното равноденствие. То носи повратна точка в астрологичната година, тъй като енергията започва да се измества в нова посока. Нещата започват да се променят, развиват и растат в ново направление.

Традиции за есенното равноденствие

- Advertisement -

Според традицията на есенното равноденствие жените се къпят, за да отмият натрупания негатив. На този ден можете безопасно да се разтриете със сол , за да премахнете възможни щети и зли очи от себе си, да се очистите духовно и да започнете нова страница в живота си с нова енергия.

Есенното равноденствие е време за искрена прошка и покаяние. В такъв важен ден жените забравят за разногласията и кавгите, за да не си навлекат неприятности, а също така помагат на всеки, който поиска помощ.

Ритуал за щастие и богатство

Намерете финансово благополучие и забравете за паричните проблеми в деня на есенното равноденствие, ако поставите три монети под изтривалката. Всички членове на семейството трябва да преминат през него. След това монетите се изваждат и се поставят у дома на уединени места. Изричат се и думите: „Парите идват в къщата и носят щастие.“

Ритуал за привличане на благополучие 23 септември

За да не ви напусне щастието през цялата година, трябва да направите списък на проблемите си и след това да го изгорите на пламъка на свещ, като кажете:

„Започвам нов живот, пиша историята си на чист бял лист, не правя грешки и заличавам проблемите от себе си.“

Есенното равноденствие се чества с огнени ритуали – на открито или в къщи. Можете да го отбележите, като запалите множество цветни свещи и ги поставите в свещници, изработени от дърво, глина, камък или други природни материали. Цветовете на сезона са кафяво, оранжево, жълто, златно и червено. Можете да декорирате дома си с аксесоари с есенни мотиви.

Сега е моментът да заредите със сила събраните през лятото речни и морски камъни, мидени черупки или ръчно изработени глинени фигурки и предмети. Оставете ги да престоят под открито небе в нощта преди самото равноденствие, за да поемат природната енергия в себе си.

Денят на есенното равноденствие е времето, когато е важно да се настроите на положителна вълна и да прогоните всякакви лоши мисли. Нашите предци са вярвали, че този ден предопределя бъдещия живот и ако на 22-ри се карате или мислите за тъжни неща, тогава късметът ще ви подмине.

ВЪЛШЕБЕН ПРАХ: всяка жена трябва да яде по 1 чаена лъжичка на ден – лекува костите и регулира хормоните

Вижте всички статии на Иван Ангелов

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации