четвъртък, март 28, 2024

Ернестина се раздели със Слабаков: Какво принуди актрисата да долети от Брюксел

Най-четени

Атрактивната половинка на Андрей Слабаков – Ернестина Шинова е била принудена да се раздели с евродепутата и се върна в София заради стартиралия театрален сезон. Актрисата има планирани участия в няколко пиеси и няма как да остане при мъжа си в Белгия, а режисьорът-политик се налага да участва в заседанията на Европарламента.
При първа възможност, Андрей ще хване самолета за София, за да се прибере при жена си в къщата им в Бояна и да се види с близките си.
Откакто Слабаков стана евродепутат, постоянните раздели са мъчителни и за двамата съпрузи, свикнали да са навсякъде заедно.
Ернестина Шинова е на предела на силите си, актрисата преживява тежко лятоЕрнестина Шинова не можа да си почине това лято, научи HotArena. Актрисата евродепутатша имаше толко…Sep 15 2019vijti.com

Шинова обаче не е съгласна да зареже кариерата си на актриса, за да се пресели в Белгия, докато трае евродепутатския мандат на мъжа й. Още след като стана ясно, че Андрей поема по пътя на европолитиката, двамата обясниха, че най-вероятно оттук нататък и двамата често ще летят между двете европейски столици, за да са максимално време заедно. Не е тайна, че Слабаков, макар и скандален в общественото си поведение, е доста консервативен в семейството и държи да е до жена си нонстоп. Режисьорът почти винаги се вслушва в съветите на Ерна, която вечно укротява буйния му нрав и съветва мъжа си да бъде по-умерен и въздържан.

Дори в телевизионните си изяви, след като бе избран за евродепутат, ексцентрикът беше плътно със съпругата си. На шега или на сериозно обаче, Слабаков споделяше, че Ернестина дори се зарадвала, че го изпращат в Брюксел, за да си отдъхне от него.
Припомняме, че Ернестина Шинова не можа да си почине това лято, научи HotArena.
Актрисата евродепутатша имаше толкова много професионални ангажименти, че трудно намираше време дори за най-любимото си занимание – обгрижването на градината й.
„Повечето хора отидоха на море и планина, а аз и един ден не успях да отделя за отдих! Свърших една работа и веднага започнах снимки за новия сезон на „Откраднат живот”.

- Advertisement -

А сега и с къщата трябва да се оправям сама, след като съпругът ми Андрей замина за Брюксел”, сподели пред наш репортер екранната д-р Стаменова, чийто баща е писателят сатирик Чавдар Шинов, пише Уикенд.
Един различен избор и днес Ернестина Шинова можеше да не е д-р София Стаменова в сериала „Откраднат живот”, каквото е ролята й, а д-р Шинова в реалността, разбра HotArena.
На времето, 55-годишната вече актриса кандидатствала и в Медицинска академия, и в НАТФИЗ. Приели я и на двете места, но тя избрала актьорството.

Едва ли е случайно, че дъщеря й Йоанна, която е плод на любовта й с режисьора Андрей Слабаков, сбъдва мечтата й, като учи медицина, писа „Уикенд“.
Колкото до мъжа си, Ернестина споделя: „Постоянно се водят някакви войни… Най са ми неприятни войните за градината. Андрей е готин, добър човек и накрая винаги разбира, че аз съм права, защото съм мъдра”, споделя Ернестина с типичното си чувство за хумор. Тя е и добра градинарка, защото отглежда боб, домати и „най-хубавите ягоди”, риган, мащерка, кантарион и още много подправки, както и 300 лалета.
Източник: Лупа
Ернестина Шинова се оплака: Крадат името миСъпругата на евродепутата Слабаков и известна актриса Ернестина Шинова разкри, че използват името й …Jul 11 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации