петък, март 29, 2024

Емануела: Бащата на Мити е от клана на братя Диневи, а 3 пъти ми искаше заеми

Най-четени

Фолкзвездата Емануела отново има огромни големи проблеми с таткото на втория си син – Димитър. Наследникът на милионера Динко Динев я осъди на първа инстанция за родителските права върху малкия Мити и сега над певицата е надвиснала заплахата детето й да бъде отнето.
Какви мерки ще предприеме гласовитата красавица, за да запази рожбата при себе си? Има ли вероятност да клекне пред бившия си и да му се помоли за милост? На тези и още много други въпроси отговаря превицата в интервю за „Уикенд“.
– Eмануела, затоплиха ли се отношенията ви с Димитър Динев, бащата на сина ви Мити? Ако ли не, има ли шанс да заровите томахавката?
Емануела отговори на слуховете, че е бременна и издаде какви намерения има„Спирам с бебетата! С приятеля ми си говорихме, че и двамата имаме деца и няма смисъл да правим пове…Sep 17 2019vijti.com

– Все се разправяме за родителски права. В България всичко е възможно, не бих се учудила дори, ако решат дори да ми отнемат детето. В момента то е при мен и ще обжалвам на още много инстанции, та баща му да не ми го вземе. Синът ми Мити има жива, здрава и права майка, която може да се грижи за него… На всички им беше много странно, когато съдията излезе с решение, за което направо нямам думи. Било то, видите ли, продиктувано от „вътрешното му убеждение”. Била съм отчуждавала детето от Митко… Та това е безумие! Синът ни е на 4 години и половина. Имаше периоди, в които баща му изобщо не се интересуваше от него. Няколко пъти не съм давала Мити на татко му, защото беше болен. Друг е въпросът, че съм го пускала извън режима, и съответно не бива да ме обвиняват, че се опитвам да отчуждавам детето. Димитър тогава заведе дело. Той просто се чуди за какво да се заяжда.

– Имате ли доказателства, че детето е било болно, когато не сте го давала на бившия си и че сте му позволявала да вижда татко си извън режима?
– Всички документи са представени пред въпросната съдийка, включително и медицинските за периодите, когато детето е било болно, и декларациите, от които е видно, че съм давала детето на Митко извън режима. Тя каза, че съм се опитвала да отчуждавам сина ни, и че много съм работила… Да, много работя, ама нали трябва да си гледам децата. Плюс това на мен в крайна сметка денят ми е абсолютно свободен и прекарвам цялото си време с тях. Имам дори проблеми по тази причина с мои близки и с приятеля ми Мартин, с когото сме от две години и половина заедно. Всички знаят, че Мити за мен е на първо място.

- Advertisement -

– Как е възможно при това положение да ви отнемат родителските права?
– Възможно е вътрешното убеждение на съдийката да е подплатено някак си… Тя, вземайки това решение, лишава детето и от майка, и от баща, защото Мити не стои при татко си, а при баба си. Димитър отива да му се порадва за 2 часа и го оставя. Иронията е, че той и в съда каза, че не може да гледа сам детето, защото работи – има ресторанти. Много бил ангажиран, особено през лятото.
– Нека да обобщим – твърдите, че не дистанцирате сина си от баща му…
– Категорично! Детето трябва да общува и с двамата си родители.

Друг е въпросът, че когато е при баща си, дни наред е с изключен телефон и не знам, какво се случва с него. Спъва ми се всякакъв достъп. Митко ме блокира, не говори с мен, държи ме в неведение. Последният път синът ми беше болен, а аз разбрах от баба му. Сега и тя ме е блокирала, явно й е наредено. Докато Мити е там 8 дни, нямам връзка с него. Купих му телефон, който изобщо не ми се вдига.
– Кога ще следващото заседание от съдебната ви сага?
– Подадох въззивна жалба, но още не са отговорили. Реално сега очаквам делото да отиде в градския съд. Там като втора инстанция са трима съдии и се надявам да вземат решението си според закона, а не според „вътрешното си убеждение”.

Мити вече ходи на детска градина и няма как да се спазва режимът, който е бил преди това. Още навремето ме заплашваха, че ще ми вземат детето и т.н. Явих се по Нова телевизия и казах истината, а ме осъдиха незнайно как за злепоставяне и клевета. После Митко ми се обади да си оправим отношенията, предложи да не се караме и да не обжалвам. Е, не обжалвах. Но му платих дължимата сума, за която беше искът му по гражданското дело. Хората си мислят, с колко ли неща съм се уредила около тези милионери… Да, ама не!
– Да, мнозина ви смятаха едва ли не златотърсачка, щом сте се хванала с наследник на един от най-заможните кланове у нас – братя Диневи…
– Когато бяхме заедно с Митко, имах само едно условие към него – да не разчита на баща си, да си изградим ние двамата всичко сами. Нищо никога не съм искала от родата му. Някакви злобари пишат, че съм била хванала с него, защото имал пари! Пълна глупост е това, не отговаря на истината! Случвало се е даже Митко да ми иска пари назаем. Няколко пъти е идвал до вкъщи и съм му давала, а след това ми ги е връщал.

– Наистина ли?
– Да, помагала съм му веднъж с 200 лева, втори път с 500 и трети път с 1500 лева. Иначе претендираме, че сме много богати и известни…
– Цялото това напрежение отразява ли се на здравето ви?
– Сринах се. Получих нервен дерматит, падна ми имунната система… Чувствах се адски зле, имах момент, в който дори изпитвах усещане за вина, че ходя на работа. Луда работа, направо откачена история…

– Димитър Динев отговорен родител ли е?
– Обича си сина – това не мога да го отрека. Но го приема все едно му е братче. Като родител е по-скоро безотговорен. Той много рядко гледа детето. През лятото пък да не говорим… Доста хора ми казаха, че бил все по кръчмите до сутринта, а синът ни стоял с баба си, която, слава Богу, се грижи добре за него.

– Каква е истинската цел на Димитър Динев? Възможно ли е той да не се стреми да ви отнеме детето, а да иска да ви върне при себе си?
– Иска да ми вземе детето, защото тогава наистина бих клекнала и бих му се молила. Това реално си е изнудване. Истинската цел на Митко е да отида и да му падна на колене, та всички да разберат, колко съм влюбена в него – което всъщност не е така. Стремежът му е да демонстрира пред всички, че не ме иска, пък аз много го обичам и направо не мога без него. Общо взето по този той прилича на селски бабаит, който няма смелост да се изкаже срещу някой мъж, а предпочита да се изправя срещу жени. Колкото и да се опитвам да се разбирам с Диневи, просто не става и не става. Като цяло Митко не е лош човек, но има кофти пример за подражание и се е повлиял отрицателно.

– Какви са позитивите от тава, че синът ви е внук на един от братя Диневи?
– По тяхно настояване записах малкия във Френския лицей. Таксата там е 10 000 лева на година. В момента, когато попитах „А кой ще плаща градината?”, отвърнаха, че ги изнудвам за пари. Съгласиха се да поемат половината сума. Митко казал и на детегледачката ми, че изкарвам повече пари от него. Факт е, че работя и имам стабилни доходи, но къде е финансовата отговорност на бащата?!

– Каква издръжка плаща той за детето си?
– По 250 лв. на месец. Това са единствените пари, които ми дава – никога не съм получавала повече. Плаща издръжка от година, откакто имаме решение на съда. Преди това и за нея се ослушваше…
– Има ли жена до себе си в момента?
– Не знам и не ме интересува. Текучеството на разни нощни пеперуди там е толкова голямо, че ще ми трябват счетоводни умения, за да съм наясно. Ще се радвам да се влюби и най-после да ни остави на мира.

– Споменахте, че Мартин продължава да е мъжът до вас…
– Да, заедно сме. Не му е никак лесно с мен с толкова много участия вечер и с това, че денем непрекъснато гледам да бъда около Мити. А и тези драми с детето ми го натоварват и с него. Благодаря му, че въпреки сложната ситуация не спира да ме подкрепя и обича!
Източник: Хотарена
Емануела сезира Агенцията за закрила на детето заради клипчето с МитиEмaнyeлa e твъpдo peшeнa дa cи въpнe cинa Eмaнyeлa e твъpдo peшeнa дa ceзиpa Дъpжaвнaтa Aгeнциятa зa…Sep 4 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации