сряда, април 24, 2024

Експерт разшифрова Библията и обяви точната дата на края на света през 2019

Най-четени

Различни експерти неведнъж са предупреждавали, че краят на света ще настъпи съвсем скоро. Специалистите споделят всякакви версии, част от които звучат повече от фантастично.
Един експерт обаче успя да разшифрова Библията и ако може да се вярва на думите му, краят на света ще настъпи още в края на 2019 година.
През целия си живот Давид Монтен се занимава с проучване на различни антични писания и стари текстове. Той е сравнил информацията, която е успял да получи сред разшифроването, със съвременни данни, предоставени от астрономите. И е успял да разбере за тайнствено предсказание, което присъства в Библията.
Монтен е изяснил, че в Светото писание нееднократно се споменава за страшни катаклизми, които по-рано са се случвали на нашата планета и са били повлияни от небесните тела.
„Нотр Дам“ предсказа точната дата на края на светаАпокалиптични теории, които предвиждат глобален катаклизъм, започват да се разпространяват в мрежата…Apr 19 2019vijti.com

Ако може да се вярва на сметките на Монтен, на 21 декември тази година Земята ще се окаже под много силно влияние на другите планети. Подобно нещо се случва веднъж на няколко хиляди години.
Тектонските плочи ще започнат да се разместват.
Това ще предизвика силни цунамита и земетресения, както и непрекъснати изригвания на вулкани. Учен изчисли кога ще изригне супервулканът в Йелоустоун и ще затрие Америка В атмосферата ще бъде изхвърлено огромно количество пепел. Слънцето ще спре да огрява Земята. Големите градове ще бъдат почти напълно унищожени в резултат на мощни земетресения.

Това, от своя страна, ще доведе до възникването различни техногенни катастрофи. Всички тези ужасяващи събития ще доведат до гибелта на човечеството. Хората, които все пак ще успеят да оцелеят, ще умрат от студ и глад.
Монтен добавя, че апогеят на Страшния ден ще настъпи на 28 декември. Именно на този ден земната обвивка ще се промени завинаги заради новите разломи в тектонските плочи и силните наводнения.
И още конспирации:
Катедралата „Нотр Дам“ се запали в навечерието на католическата Страстна седмица, която предхожда най-трудната част от Великия пост.

- Advertisement -

Естествено, такова събитие не би могло да бъде просто съвпадение, решиха потребителите в мрежата.
Какво е това, ако не е предвестник на края на света.
Теоретиците на конспирацията отдавна копнеят за убедителни теории за разрушението на света. И през 2019 г. краят на света Краят на света вече е обявен за три различни дари. Можете да изберете една от тях.
Източник: Брадва
Какво се случва днес с най-младия баща на света: Историята на Алфи Патън, който бе обявен за татко едва на 12 годиниПреди няколко години историята на Алфи Патън и Шантал Стедман взриви в британските медии. Причината …Aug 18 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации