четвъртък, март 28, 2024

Дъщерята на Дарина Павлова претърпя операция: Паола страдала 15 г. от рядко заболяване

Най-четени

Паола, дъщерята на някогашния най-богат българин Илия Павлов и тънещата днес в лукс негова вдовица Дарина Павлова, е претърпяла сложна, но успешна операция само преди броени дни, разбра HotArena.
Интервенцията е била направена в Щатите, където младата жена живее от дълги години. Дъщерята на Дарина вече е изписана от болницата и й е назначено домашно лечение.
Причината Паола да легне под ножа е сложна и рядка гинекологична болест, от която страда от 15 години. Нарича се ендрометиоза, а страшното на заболяването е, че засяга и различни вътрешни органи. Първите симптоми при Паола се появяват още в тийнейджърските години, когато изпитва неразположение, силни болки, които причиняват прилошаване и дори многократно се налагало да викат спешна помощ. Тъй като била едва на 13 г., Паола не осъзнавала, че има проблем. Лекарите пък не успели да диагностицират навреме заболяването, писа „Галерия“.
Милионерско парти: Дарина Павлова отпразнува рождения си ден с Хюрем Султан от „Великолепният век“ и още куп звездиДарина Павлова вдигна тузарски купон на Босфора Милионерската вдовица Дарина Павлова празнува рожден…Jun 6 2019vijti.com

Обиколила десетки доктори, но никой от тях не успял да й вдъхне доверие. Един дори й казал, че може да й премахне левия яйчник и фалопиевата тръба, с което обаче почти гарантирано щяла да остане без деца.
Съвсем наскоро открила доктор, на когото напълно се доверила в началото на миналата седмица се е подложила на лапароскопия, с която нежеланата и опасна тъкан най-накрая била премахната, а заедно с нея ще изчезнат и жестоките болки.
Припомняме, че милионерската вдовица Дарина Павлова наскоро отпразнува рождения си ден в Турция. Вместо в Италия, богаташката реши да разнообрази партито тази година, като замени Кан с Босфора.
На празника пристигнаха куп известни актриси, както и нейни близки приятелки. И въпреки че децата на бизнес дамата отсъстваха, партито премина на ниво.

На приема бяха поканени и едни от най-големите турски актриси.
Cpeд звездите ce oтĸpoи aĸтpиcaтa Mepиeм Узepли, ĸoятo e пo-извecтнa ĸaтo Xюpeм cyлтaн oт „Beлиĸoлeпния вeĸ“. Koмпaния й пpaвeшe дpyгa aĸтpиca и нacтoящ пoлитиĸ в пapлaмeнтa нa Kaнaдa — Pyби Дxaлa.
Πapтитo нe минa и бeз нaй-ĸyлтoвитe пpиятeли нa Дapинa — aĸтpиcaтa Mapтa Baчĸoвa и пиapът й и нeин дългoгoдишeн пpиятeл – Caндpo Pyбини. Mиcиc Бългapия 2018 Гaлинa Дoлaпчиeвa cъщo бe нa cъбитиeтo.
Дарина Павлова избра да отбележи рождения си ден в хотел „Чириган” в Истанбул, а на купонът наистина присъстваха плеяда от известни звезди от киното и шоубизнеса.
Източник: Хотарена
Вдовицата на Илия Павлов се промени до неузнаваемост, едва ли ще познаете Дарина Павлова днесОт безупречната фигура на Дарина Павлова вече няма и помен, видя „Ретро“. Вдовицата на разстреляния …May 23 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации