сряда, април 24, 2024

Домашният сироп с лимон и магданоз прави чудеса при камъни в бъбреците

Най-четени

Този сироп може да помогне за намаляване на размера на камъни в бъбреците и да допринесе за тяхното елиминиране. Но ако те не са твърде големи и многобройни. Повечето от отпадъчните продукти на човешкото тяло се обработват от бъбреците, които се отделят с урината.

Кисело мляко, лимон и куркума и се стопявате за две седмици Идеален за тези, които трябва да свалят излишните килограми и имат тонизирано тяло. Този метод ще …Feb 2 2020vijti.com

Следователно, когато няма оптимално отстраняване на течност, минералните соли и други химикали образуват така наречените камъни в бъбреците.

От своя страна, те могат да доведат до развитие на инфекции на пикочните пътища и дори кървене.

- Advertisement -

Първо, този домашен лимонов сироп е достъпно решение, което може да помогне при лечението на това заболяване.

Сироп за камъни в бъбреците

Но преди да научите за ползите от сиропа за камъни в бъбреците, трябва да знаете, че първият ключ за предотвратяване на това разстройство е приемът на течности.

И когато те не се консумират правилно, урината остава в тялото, а веществата, от които се състои, произвеждат камъни. Следователно, пиенето на много вода на ден особено помага за облекчаване на този проблем.

Но, за стимулиране на работата на бъбреците и разтваряне на съществуващи камъни. Освен това е важно вътре да приемате вещества с диуретични и детоксикиращи свойства.

В тази връзка предлагаме да се използват качествата на лимон и магданоз. Две питателни храни, които се използват за лечение на различни заболявания, които засягат здравето на бъбреците.

Ползи от лимона

  • Лимоновият сок съдържа лимонена киселина и фосфорна киселина, два компонента, които намаляват риска от образуване на камъни.
  • Първо, високото съдържание на цитрати намалява киселинността в урината и стимулира елиминирането на излишните соли и токсини.
  • На второ място, той има диуретичен ефект, който помага да се премахне течността от тъканите, увеличавайки количеството на урината.
  • На трето място, той има антибактериални и противогъбични свойства, които предотвратяват развитието на инфекции в бъбреците и пикочния мехур.

 

Предимства на магданоза

  • Магданозът е едно от най-популярните растения по отношение на здравето на бъбреците.
  • Първо, той съдържа етерични масла с високо съдържание на апиол и миристицин, две вещества, които му придават силен диуретичен ефект, което увеличава отделянето на урина.
  • Второ, той е важен източник на хлорофил, растително съединение, което стимулира елиминирането на токсините и излишните мазнини.
  • Трето, той също съдържа голямо количество витамин С. Особено хранително вещество, което укрепва имунната система за борба с инфекциите.
  • Как да си направим лимонов и магданозен сироп за борба с камъните в бъбреците?
  • Приготвянето на този домашен сироп е много просто и дава добри резултати. Лимонът и магданозът се комбинират със зехтин, кленов сироп и мед, за да се направи по-пълно и ефективно лекарство.

Съставки:

  • Сок от 1 лимон
  • 1 шепа пресен магданоз
  • Зехтин (224 г)
  • 1 чаша кленов сироп (325 г)
  • 1 чаша мед (335 г)
  • Стъклен буркан с капак

Начин на приготвяне:

  1. Извадете сока от лимона и го смесете с шепа магданоз в блендер.
  2. След като получите пастата, добавете останалите съставки и ги разбийте, докато се получи хомогенна смес.
  3. Когато всичко е готово, го изсипете в стъклен буркан и го затворете плътно.
  4. Съхранявайте го на хладно и тъмно място.

Режим на консумация:

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации